Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Mauritius Opinie o hotelach napisane przez prawdziwych Gości

Ostatnie opinie o hotelach na Mauritiusie

  • Immeuble Rayon Vert

    Flic-en-Flac, Mauritius

    Średnia ocena: 7,9
    • Pozytywna część opinii

      Doskonała lokalizacja, duże mieszkanie, wifi działało bardzo dobrze

    • Negatywna część opinii

      Kanapa oraz pościel nieprzyjemnie pachnąca oraz obecność karaluchów w mieszkaniu.

    Ocena dodana: 18 października 2018 Pobyt: Październik 2018
    Marta Polska
  • Ambre A Sun Resort

    Belle Mare, Mauritius

    Średnia ocena: 8,5
    • Pozytywna część opinii

      Świetna siłownia, ładna plaża i bardzo miła obsługa. Dobre, chociaż czasami zbyt mocne drinki:)

    • Negatywna część opinii

      Bardzo późne kolacje, miedzy lunchem, a kolacja bardzo słabe przekąski. Standard pokoi średni. Brak żelazka. Fatalna Włoska restauracja, ale główny bufet nadrabiał.

    Ocena dodana: 2 września 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Anna Polska
  • Dinarobin Beachcomber

    Le Morne, Mauritius

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Pobyt w hotelu był rewelacyjny. Obsługa bardzo miła i wbrew temu, co czytaliśmy w niektórych opiniach - z każdym z personelu bez problemu można było się porozumieć po angielsku. Śniadania przepyszne i bardzo duży wybór. Plaże - bajeczne :) z chęcią kiedyś tu jeszcze wrócimy!

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Maciej Polska
  • Pereybere Hotel & Spa

    Pereybere, Mauritius

    Średnia ocena: 9,2
    • Pozytywna część opinii

      Spędziliśmy w Pereybere Hotel przyjemny czas. Przybyliśmy do hotelu wcześniej niż podana godzina zameldowania i nikt nie robił nam problemów, co było bardzo miłe. Śniadania smaczne i świeże, duży wybór. Bardzo blisko do przystanków autobusowych, plaży oraz większego sklepu. Miła obsługa.

    • Negatywna część opinii

      Śniadania - ze względu na dużą liczbę gości w obiekcie śniadanie zostało podzielone na 2 tury. Nie mając na to wpływu trafiliśmy do późniejszej grupy (8:45-10:30). Nie zawsze nam to pasowało, ponieważ czasami musieliśmy wcześnie wyjść z hotelu w związku ze zwiedzaniem. W takich sytuacjach przychodziliśmy wcześniej na śniadanie, ale dosłownie nie było nic do zjedzenia, jeśli coś się skończyło nie było już donoszone, mimo zwracania uwagi personelowi. Raz z kolei przyszliśmy na śniadanie o 10:10 i zostaliśmy poinformowani, że już czas śniadania się skończył i w ramach wyjątku możemy jeszcze zjeść - chociaż z recepcji dostaliśmy pisemną informację, że nasza tura trwa do 10:30. W pokoju zgodnie z rezerwacją powinno być żelazko, niestety trzeba było po nie chodzić do recepcji i oddawać po użyciu. W pokoju znajdowały się drzwi (zamknięte) do apartamentu obok, przez które bardzo wyraźnie i bardzo głośno było słychać czyjeś rozmowy i muzykę. Było to niekomfortowe i czasami budziło nad ranem lub utrudniało pójście spać.

    Ocena dodana: 23 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Maciej Polska
  • Shangri-La's Le Touessrok Resort & Spa

    Trou dʼ Eau Douce, Mauritius

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Przepiekny hotel, cudowne pokoje, klimat niesamowity. Plaze hotelowe cudowne, bardzo zadbane. Hotel posiada prywatna wyspe tylko dla gosci hotelowych, dostepem lodkami co 20 minut. Hotel ma rowniez wlasne ladowisko dla helikoptera. Na terenie hotelu zyja 3 ogromne zolwie, i jest mnostwo atrakcji dla gosci. Sniadania niesamowite, kuchnie swiata, swieze kokosy do picia. Basen SPA cudowny. Bardzo egzotyczny hotel, pieknie polozony. Mielismy okazje byc w innych 5*hotelach na wyspie i ten jest zdecydowanie najbardziej wyjatkowy! Personel bardzo mily i pomocny. Hotel na poziomie 5* zdecydowanie

    • Negatywna część opinii

      Dziewczyny z concierge troche slabe. Restauracje na kolacje (japonska i i indyjska) nic specjalnego. Najlepsze jedzenie na kolacje w Beach club.

    Ocena dodana: 27 września 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Hala Polska
  • Mystik Life Style

    Mont Choisy, Mauritius

    Średnia ocena: 8,4
    • Pozytywna część opinii

      Dobre śniadanie i kolacje (dodatkowo płatne). Bardzo fajny bar z przystępnymi cenami (Happy Hours)- w weekend DJ. Do publicznej plaży 3 minuty. Parking mały ale hotelowy. Czyste pokoje sprzątane codziennie oraz miła obsługa mówiąca po angielsku. W okolicy nie ma żadnych atrakcji.

    • Negatywna część opinii

      Brak warzyw do śniadania.

    Ocena dodana: 1 października 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Dawid Polska
  • Explora Prestige

    Blue Bay, Mauritius

    Średnia ocena: 7,8
    • Pozytywna część opinii

      Na śniadanie tosty oraz dżem, można poprosić o omlet lub naleśniki. Do ślicznej i klimatycznej plaży 2 min. Miła obsługa i czyste pokoje. Sama miejscowość dość mała i nie ma tam żadnych atrakcji. Najbliższa restauracja 10 min idąc przez plaże.

    • Negatywna część opinii

      Ubogie śniadania.

    Ocena dodana: 1 października 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Dawid Polska
  • Résidence Les Alizés

    La Gaulette, Mauritius

    Średnia ocena: 9,6
    • Pozytywna część opinii

      Super obsługa. Czysto i w dogodnej lokalizacji dla surferów. Bardzo zadowoleni z opieki i pomocy Rischiego-opiekuna apartamentów.

    Ocena dodana: 2 października 2018 Pobyt: Wrzesień 2018
    Patryk Polska
  • Les 2 canons

    Flic-en-Flac, Mauritius

    Średnia ocena: 9,1
    • Pozytywna część opinii

      Położenie hotelu bardzo fajne, pokój ładny, codziennie sprzątany, basen mały ale wystarczający. W hotelu było bardzo spokojnie, cicho i mało ludzi.

    • Negatywna część opinii

      Śniadanie przez dwa tygodnie codziennie takie samo, panie, które sprzątały były jedynymi osobami, którym chciało się pracować i zależało na komforcie i zadowoleniu gości, reszta personelu nie wykazywała zainteresowania, hotel może być na 1-5 dni, na dłużej nie polecam, miejsce to wybraliśmy z mężem na podróż poślubną i się zawiedliśmy.

    Ocena dodana: 18 października 2018 Pobyt: Październik 2018
    Zuzanna Polska
  • Labourdonnais Waterfront Hotel

    Port Louis, Mauritius

    Średnia ocena: 8,7
    • Pozytywna część opinii

      Fajnie odnowiony hotel w centrum

    • Negatywna część opinii

      Basen tragedia jak na tą kategorie obiektu, bardziej powinien służyć jako kąpielisko dla gołębi. Swimming pool tragedy for this category of hotel , more should serve as a swimming pool for pigeons.

    Ocena dodana: 15 września 2018 Pobyt: Sierpień 2018
    Anonimowy Polska

Hotele na Mauritiusie wysoko oceniane przez Gości posługujących się językiem polskim.

  • Auberge Paille en Queue

    Flic-en-Flac, Mauritius

    Średnia ocena: 8,4
    • Pozytywna część opinii

      Nigdzie w Flic en Flac nie ma tak dobrego obiektu jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny. Oprócz tego zarówno właściciel jak i personel są bardzo pomocni i uprzejmi. Właściciel zorganizował nam kolację, chcąc pokazać miejscowe specjały kuchni mauretańskiej. Pokoje czyste i schludne. Blisko do plaży (5-10 min). Bardzo dobre WI-FI. Spędziliśmy tam 11 nocy i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

    Ocena dodana: 27 listopada 2016 Pobyt: Listopad 2016
    Radosław Polska
  • Le Bamboo

    Mahébourg, Mauritius

    Średnia ocena: 7,2
    • Pozytywna część opinii

      Pomocny Gospodarz, organizuje transfer z lotniska, nawet robi zakupy Śniadania dobre chociaż co dziennie to samo. Dobra baza do zwiedzania wyspy.

    Ocena dodana: 2 grudnia 2016 Pobyt: Listopad 2016
    Mieczyslaw Polska
  • Elysee Residence

    Trou aux Biches, Mauritius

    Średnia ocena: 7,5
    • Pozytywna część opinii

      - lokalizacja. Hotel nie leży zaraz przy plaży ale do plaży jest naprawdę blisko. (4-5 minut) - widok na ocean - pomocna recepcja - klimatyzacja - pokoje sprzątane codziennie Jak na nocleg w tej cenie nad zachodnich wybrzeżem mogę polecić :)

    • Negatywna część opinii

      - czasami brak ciśnienia w prysznicu - WI-FI dostępne tylko na recepcji i w restauracji - mrówki w pokoju. czasami trafi się gekon - z czasem śniadanie może się znudzić. Codziennie to samo: tosty, croissant, dżem.

    Ocena dodana: 7 grudnia 2016 Pobyt: Grudzień 2016
    makkay Polska
  • Nishav Apartments

    Trou aux Biches, Mauritius

    Średnia ocena: 9
    • Pozytywna część opinii

      Bliskość czystej piszczystej plaży.Bliskość dobrze zaopatrzonego sklepu co w mniejszych miasteczkach jest bardzo ważne. Bardzo rozsądna cena w stosunku do proponowanych warunków. Dla dwóch osób dorosłych OK!

    • Negatywna część opinii

      Brudny teren zewnętrzny,

    Ocena dodana: 13 grudnia 2016 Pobyt: Grudzień 2016
    ZBIGNIEW Polska
  • Lariad BnB

    Flic-en-Flac, Mauritius

    Średnia ocena: 8,6
    • Pozytywna część opinii

      Hotel wart swojej Ceny, tanio, ładnie, smacznie i wygodnie :) Do plazy 10 min spacerkiem, pyszne sniadania, mozliwosc wypozyczenia auta czy wykupu wycieczki (ktore polecam). Pokoje czyste i schludne z mozliwoscia swojego gotowania :) Polecam!

    Ocena dodana: 17 stycznia 2017 Pobyt: Styczeń 2017
    _Guti Polska
  • Sacha Resorts

    Mahébourg, Mauritius

    Średnia ocena: 8,2
    • Pozytywna część opinii

      Duży apartament , super obsługa , wyjście bezpośrednio na taras i basen ,bardzo dobrze wyposażony , blisko duży market

    • Negatywna część opinii

      Nie ma dojścia do morza , trzeba mieć auto

    Ocena dodana: 20 stycznia 2017 Pobyt: Styczeń 2017
    Andrzej Polska

Hotele na Mauritiusie wysoko oceniane przez wszystkich Gości

  • La Mirage Residence Guest house

    Belle Mare, Mauritius

    Średnia ocena: 9,4
    • Pozytywna część opinii

      Bardzo wygodne łóżka, wspaniałe kolacje przygotowywane przez właściciela. Rodzinna atmosfera i pomoc w zorganizowaniu zwiedzania wyspy.

    Ocena dodana: 26 grudnia 2016 Pobyt: Listopad 2016
    Dawid Polska
  • Hillside Haven

    Tamarin, Mauritius

    Średnia ocena: 9,8
    • Pozytywna część opinii

      Słuchajcie Dominika jest SUPER !!!! Czułem się jak u Cioci na imieninach :) Dominika ma nawet wyrzuty sumienia, że pogoda jest zła :) Pomaga we wszystkim wozi do sklepu, robi zakupy, organizuje wycieczki . Ma cudowne psiaki :) PAKO I love you :)

    • Negatywna część opinii

      teoretycznie 20 minut marszu pod górę z centrum ale z Dominiką wszystko jest proste

    Ocena dodana: 17 lutego 2017 Pobyt: Luty 2017
    Grzegorz Polska