Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Malajsie Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Malajsii

  • Alpha Motel

    Pantai Cenang, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      K dispozici Pujcovna motorek, prostorné pokoje, zdarma odvoz na letiště.

    Hodnocení napsáno: 10. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Tomáš Česká republika
  • SH Hotel Pudu

    Kuala Lumpur, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Kousek od metra

    • Negativní část hodnocení

      Ubytování bylo katastrofa co se po stránce personálu a úklidu týče. Když jsme přišli na pokoj měli jsme rozbité okno, rozbitou zásuvku,rozbité držáky v koupelně a na zdech pavučiny. Trezor také nefungoval a pokoj lze otevřít až na několikáty pokus, takže jsme neustále chodili s kartou na recepci, aby nám ji aktualizovali. Na bookingu píší, že hotel je nekuřácký a je k dispozici denní pokojová služba. Ani jedna věc není pravda. Po celém hotelu je cítit smrad z cigaret. O tom jsme se přesvědčili, když jsme nemohli otevřít dveře od pokoje a vylezl soused z vedlejšího pokoje a začal na nás mávat s cigaretou v ruce. Tím pádem všechno naše oblečení a věci neskutečně smrdí. O úklid si musíte říct na recepci a to ani není záruka toho, že pokoj bude uklizený až večer přijdete zpět na pokoj. Pokud náhodou uklizený bude, “tak jen aby se neřeklo”. Fén, který je také uvedený v popisu, byste hledali marně, ostatně jako mnoho jiných věcí. Další věcí je, že mají uveden check in/out od 00:00-00:00, bylo nám to divné, proto jsme šli nejméně třikrát se na recepci ujistit do kolika se tedy máme vystěhovat- bylo nám řečeno, že se vystěhovat můžeme OD 12. Ve 12 nám volali, ať se okamžitě odubytujeme. Tento hotel už nikdy více. Personal je zde opravdu nepříjemný. Za ty peníze jsme opravdu nečekali zázraky ani luxus, ale pořád jsou určité věci, které by měl dvouhvězdičkový hotel splňovat.

    Hodnocení napsáno: 14. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Karolína Česká republika
  • Regalia Suites, Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Prostorný pěkný apartmán, výhled na město, fitko k dispozici, bazén v přízemí a na střeše - krásný výhled - není třeba pak chodit na vyhlídku dvojčat.

    • Negativní část hodnocení

      Vybavení kuchyně

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Tomáš Česká republika
  • Drippin' Dragon Hostel

    George Town, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Velké společne prostory s velkým výběrem filmu,

    • Negativní část hodnocení

      Uvítala bych i slanou verzi snídaně 😉

    Hodnocení napsáno: 20. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    veronika Malajsie
  • Le Meridien Kota Kinabalu

    Kota Kinabalu, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Vše bylo ok, ideální poloha pro kratší návštěvu Kota Kinabalu.

    Hodnocení napsáno: 10. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jaromir Česká republika
  • Silka Maytower Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 7,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Hotel je v úplném centru KL. Super spojení jak z letiště, tak po samotném KL.

    • Negativní část hodnocení

      Hotel je sice na lepší úrovni,ale prostory i samotná budova by stali za to opravit. Hotel je starší a jít dosti opotřebovaný.

    Hodnocení napsáno: 12. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Michal Česká republika
  • Suhaila Palace

    Perhentian Island, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Místo, pláže kolem ubytování, ochotná majitelka location, beaches around the accommodation, accommodating owner

    • Negativní část hodnocení

      Pokoj bez okna, na což při rezervaci pokoje (týká se všech 4 lůžkových pokojů) nebylo upozorněno. Room without a window while this information wasn´t written in the description of the accommadation. (apply to every four-bed-room)

    Hodnocení napsáno: 12. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Jana Česká republika
  • Tune Hotel klia2, Airport Transit Hotel

    Sepang, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Bezva na přestup když letíte dál druhý den, již po několikáté a pokaždé super :-)

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Dan Česká republika
  • J &J Hotel

    Kota Kinabalu, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 7,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Umístění hotelu - kousek od ovocného a rybího trhu.

    Hodnocení napsáno: 19. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Jana Česká republika
  • Larkin Utama Condo

    Johor Bahru, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • Pozitivní část hodnocení

      Paní majitelka byla ochotná a velmi příjemná dáma. Přijela nás osobně ubytovat. Komplex je spíš zastaralý, ale byt byl čistý, prostorný a plně vybavený.

    Hodnocení napsáno: 19. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Jana Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Malajsii s recenzemi v češtině

  • Holiday Inn Express Kuala Lumpur City Centre

    Kuala Lumpur, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Vstricny personal,nadherny a cisti pokoj.

    • Negativní část hodnocení

      Na snidani byla klimatizace nastavena az moc na nizkou teplotu.

    Hodnocení napsáno: 11. prosince 2016 Termínem pobytu byl prosinec 2016
    Radoslav Česká republika
  • 100 Cintra Street

    George Town, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Nadherny interier, velmi pratelske prostredi. Hosta vitaji a maji ho radi. Ackoliv neni v nabidce tak je mozno uvarit si kavu, caj, snidane je taky k dispozici a i vyprat zadarmo je mozne.

    Hodnocení napsáno: 1. ledna 2017 Termínem pobytu byl prosinec 2016
    Hana Česká republika
  • Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • Pozitivní část hodnocení

      čistota výborná poloha, bazen byl přijemný

    • Negativní část hodnocení

      doplnění snídanového menu

    Hodnocení napsáno: 17. ledna 2017 Termínem pobytu byl leden 2017
    martin Česká republika
  • Regalia Residence @ Homestay

    Kuala Lumpur, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      nekonečný bazén, možnost nákupu (shop), pohodlný a hezký apartmán

    • Negativní část hodnocení

      vše se líbilo

    Hodnocení napsáno: 15. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Hrachovec Česká republika
  • Sunway Putra Hotel, Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Top hotel! 5* si zaslouzi na sto procent. Dobra lokalita, soucasti hotela nakupni centrum spousta obchodu a restauraci. Vedle stanice takze se dostanete kamkoliv. Doporucuji vylet na Batu Cave nadherny komplex jeskyn a zastavka vlaku kousek vedle hotelu, cesta na Batu asi 10-15 min parada! K hotelu jeste musim pochvali snidane. Takovy vyber se vidi malokde, urcite si twdy snidani priplatte alespon na jeden den, stoji to za to :) Abych nezapomnel bazen taky parada-hezky vyhled na okoli a twins tower.

    • Negativní část hodnocení

      Zde me nenapada opravdu nic. Dokonce jsem chytil na bookinu i slevu 67 procent tudiz nemuzu nadavat ani na cenu :)

    Hodnocení napsáno: 21. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Vikendovky.cz Česká republika
  • BEST KL City View at Regalia Residence

    Kuala Lumpur, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Velký a moderně zařízený apartmán. Nekonečný bazén s úžasným výhledem na město. Dobře vybavené fitness. Ubytování je kousek od nadzemní dráhy a nákupního centra.

    • Negativní část hodnocení

      Zápach v koupelně. Pouze jedna karta na výtah pro 5 lidí.

    Hodnocení napsáno: 28. dubna 2017 Termínem pobytu byl duben 2017
    Tereza Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Malajsii

  • HOMESTAY@KLIA

    Sepang, Malajsie

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Velice blízko letiště. Zdarma transfer z/na letiště kdykoliv 24h denně. Příjemní majitelé.

    • Negativní část hodnocení

      Všechno bylo v pořádku

    Hodnocení napsáno: 12. ledna 2017 Termínem pobytu byl prosinec 2016
    Martin Česká republika