Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Maleisië Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Maleisië

  • Vivanta by Taj- Rebak Island, Langkawi

    Pantai Cenang, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Personeel was super vriendelijk en behulpzaam! Het eiland is perfect voor die even weg van de wereld willen zijn, omdat het totaal afgelegen ligt van de centrum en alle drukte.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het was nogal afgelegen, om naar het centrum te gaan moest er een boot gepakt worden welke om de uur vaart (overigens is deze boot wel gratis voor hotelgasten).

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    VA Nederland
  • Le Dream Boutique Hotel

    George Town, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel. Niets was te veel. We hoorden wat geluid op de kamer van een airco oid, er werd meteen actie ondernomen en werden naar een andere kamer gebracht. We hebben heerlijk geslapen. Badkamer is schoon en mooi. Locatie is goed.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Jan Nederland
  • You Le Yuen

    George Town, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel mooi oud gebouw met behulpzaam personeel. Ze verkopen een hoop leuks, wel voor redelijk hoge prijzen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Love lane vonden wij niet zo bijzonder.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    L. Nederland
  • Pacific Regency Hotel Suites

    Kuala Lumpur, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Grote schone kamer met keuken en koelkast. Aardige behulpzame medewerkers. Centrale ligging is perfect direct op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Zwembad en bar zijn zwaar verouderd. Ontbijt kan beter.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Rene Nederland
  • Perhentian Island Cocohut Long Beach Resort

    Perhentian Island, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 6,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het was even heerlijk relaxen na een paar weken alleen maar doorgereisd te hebben. Het zijn mooie ruime kamers, en het ligt vlak aan het strand! Aardige mensen aan de receptie.. we hebben erg genoten van ons verblijf!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De badkamer was niet schoon. Er was even snel een lap doorgehaald, zodat het voor het oog schoon lijkt, maar de hoekjes en naden van de tegels zaten vol bruin/oranje dras.. Het ontbijt is erg Aziatisch.. wat opzich te begrijpen was, gezien wij, zeker de eerste dagen de enige Europeanen waren. Wij hebben 1x ontbeten en de rest buiten de deur, maar dat is onze keus! Handdoeken, toiletpapier en kamer-& bedverschoning moest zelf om gevraagd. Maar ze deden het gelijk, dus dat vonden wij prima. Het was zeer vriendelijk personeel, maar eigenlijk mag je voor ruim €70 per nacht een veel betere service verwachten.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Twee Nederland
  • Holiday Inn Express Kuala Lumpur City Centre

    Kuala Lumpur, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was goed hoor. Geen opmerkingen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      voor 1 nacht kan ik het nog niet bedenken. Later gaan wij hier 2 nachten verblijven en misschien verandert dat de situatie maar misschien ook niet.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Willem Nederland
  • Ghazrin's Classic

    Johor Bahru, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het hotel lqg dichtbij het busstation vanwaar ik mijn reis verderzette.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Eerst en vooral schrijf ik niet vaak negatiever recensies. Ook heb ik gewacht met deze recensie zodat ik het hotel kon vergelijken met andere hotels in Maleisië. Bij aankomst was het personeel niet professioneel. De kamer was niet proper, de hele badkamer was nat en het wc was nog vuil. De lakens waren precies ook niet ververst, er zaten smetige vlekken op.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Henk België
  • Ombak Deru

    Marang, Maleisië

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldige ligging, fantastisch bed, alles perfect schoon, goed werkende WiFi en een zeer vriendelijk team van eigenaren die alles in het werk stellen om het je naar de zin te maken. Het geweldige strand met de heerlijke warme zee heb je helemaal voor jezelf!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Omgeving is nog in ontwikkeling en er is dus niet echt veel te doen. Hetzelfde geldt voor de grond rondom het huis wat nog verder ontwikkeld moet worden. Geen lekkere ligstoelen en/of hangmatten in combinatie met parasols.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Nederland
  • Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is een goede locatie vlakbij veel restaurants en cafés. Als je rechts de straat uitloopt kom je bij de gratis GO KL bus purple line.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Hygiene kan beter. De handdoeken hadden vlekken en het tapijt was vies. De airco maakt veel geluid, maar koelt beperkt af. Geen 4 sterren.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Nederland
  • Langkawi Dormitorio

    Pantai Cenang, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima locatie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Personeel was bij ons niet erg toegankelijk. Kregen het idee dat er mensen in de kamer waren geweest, wij waren niet aanwezig.

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Maleisië volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Tokman Inn

    Pantai Cenang, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Personeel, ontbijt en kamerfaciliteiten

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De (korte) wandeling naar strand

    Beoordeeld op: 26 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    RH Nederland
  • The Smith House

    Kampung Padang Masirat, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De service en het gehele hotel. Erg netjes, schoon en lekker eten.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Eigenlijk is er niks negatiefs over dit hotel te zeggen.

    Beoordeeld op: 14 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Remco Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Maleisië volgens alle beoordelaars

  • HOMESTAY@KLIA

    Sepang, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Een van de weinige homestays in Solo. Eigenaar is behulpzaam en spreekt goed Engels, maar was er niet altijd. Wij hadden iets meer betaald voor kamer aan de tuin, dit zijn betere kamers met privé badkamer. Anders moet je er een delen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Wij moesten in eigen lakenzak slapen. Beddengoed zag er niet schoon uit. Geen wasbak in badkamer

    Beoordeeld op: 18 oktober 2016 Verbleven in september 2016
    Josine Nederland
  • The Chateau Spa and Organic Wellness Resort

    Bukit Tinggi, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het verblijf was in één woord gezegd "fantastisch". Uitermate geschikt om even tot rust te komen en tevens te genieten van de biologische producten. Personeel zéér vriendelijk en hulpvaardig.

    Beoordeeld op: 6 december 2016 Verbleven in november 2016
    Mr. Nederland
  • The Edison George Town

    George Town, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      -gastvrijheid -prachtig pand in perfecte staat -uitstekende ligging om oude stad te verkennen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -minibar op kamer

    Beoordeeld op: 16 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Geert Nederland
  • The Gatherings Place

    Melaka, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De uitstraling, schoon, locatie

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ik zou het niet kunnen bedenken

    Beoordeeld op: 18 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    staceyprinsen Nederland
  • KLBackpacker.Com

    Kuala Lumpur, Maleisië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De eigenaar van het hostel was erg vriendelijk en behulpzaam met het uitzoeken van het reizen binnen en buiten Kuala Lumpur. Het hostel is niet groot, maar daardoor kent de eigenaar wel al zijn gasten met wie hij ook graag een praatje maakt. De locatie van het hostel is ook super! Midden in Bukit Bintang en boven een wasserette waar je gemakkelijk zelf je was kunt doen. Heb genoten van mijn verblijf!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het matras was een beetje doorgevallen.

    Beoordeeld op: 17 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Daan Nederland