Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Moçambique Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Mozambique

  • Lugar Do Mar

    Marracuene, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Välstädade och fräscha rum. Trevlig personal som ansträngde sig för att göra oss nöjda. Mycket god mat i restaurangen.

    Recenserades: 4 april 2018 Bodde här April 2018
    Erika Sverige
  • Samara Lodge

    Vilanculos, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Beliggenhet på stranden, fin utsikt när du äter frukost. Snäll personal och rent rum.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fanns inget varmvatten, inga mysiga ställen att sitta på och spela spel eller socialisera. Serverades samma frukost varje dag, få valmöjligheter! Förväntade mer med tanke på priset!

    Recenserades: 6 april 2018 Bodde här April 2018
    Athena Norge
  • Hotel Cardoso

    Maputo, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Inredningen är perfekt - stilfull, men inte prålig. Utsikten med kvällssol är härlig. Frukost på terrassen ger inspiration inför dagen. Perfekt för affärsmöten med flera soffgrupper att samlas i . Bra business centre.

    Recenserades: 15 april 2018 Bodde här April 2018
    Johan Sverige
  • GuestHouse 1109

    Maputo, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Guesthouse 1109 är som en liten oas i det ganska röriga Maputo. Vårt rum var välstädat och bekvämt. Nuno och hans personal är väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag kan verkligen rekommendera detta boende!

    Recenserades: 16 april 2018 Bodde här Mars 2018
    Johanna Sverige
  • GuestHouse 1109

    Maputo, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Frukosten alldeles utmärkt! Fantastisk städning!

    • Den negativa delen av recensionen

      Har inget att skriva om som jag inte tyckte om!

    Recenserades: 11 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Lotta Sverige
  • Gala Gala Eco Resort

    Ponta do Ouro, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Beverly som är ägare till Gala Gala var väldigt hjälpsam och kunde inte ha haft en bättre värd. Skjutsade mig till taxi kl 5:15 på morgonen vilket är mycket omtänsamt. Väldigt mysigt och perfekt för par .

    • Den negativa delen av recensionen

      Läget var lite svårt men det kunde jag ha uppmärksamat själv. Fordon behövs om man vill göra det lite lättare för sig och när värmen trycker på nästan så kan det vara nästan nödvändigt.

    Recenserades: 30 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    katarina Sverige
  • Montebelo Girassol

    Maputo, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotellet är renoverat har jag förstått och inredningen är mycket fin. Personal är trevlig och tillmätesgående.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kuddarna i sängen var mycket dåliga - stora och hårda.

    Recenserades: 18 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Lucie Sverige

Hotell i Mozambique med höga betyg från alla gäster

  • Casa Cabana Beach

    Vilanculos, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal och ägaren Juanita va trevlig och hjälpsam med

    • Den negativa delen av recensionen

      Poolen va för liten och solstolarna va för dåliga

    Recenserades: 21 november 2016 Bodde här November 2016
    Lina Sverige
  • Palmeiras Guest House Maputo

    Maputo, Moçambique

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Underbar frukost. Supertrevlig personal och jättefina rum.

    Recenserades: 8 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Lena Sverige