Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Nicaragua Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Nicaragua

  • Paraiso Beach Hotel

    Big Corn Island, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ligging is perfect. Meteen aan de zee. Heerlijk om uit te rusten na een rondreis door Nicaragua. De kamers waren top en personeel was super vriendelijk. De excursie naar Little Corn is zeker de moeite om te doen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      We hadden geen warm water in de badkamer. Het moest lauw zijn maar dit was het bij ons ook niet.

    Beoordeeld op: 15 september 2018 Verbleven in september 2018
    Stephanie België
  • Hotel La Mar Dulce

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zwembad was een leuk pluspunt. Dicht bij het centrum en parkeerplaats een beetje verder

    Beoordeeld op: 7 september 2018 Verbleven in september 2018
    Stephanie België
  • Homestay Bolonia

    Managua, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      We hadden een hele fijne ontvangst in dit guesthouse, en kregen een betere kamer omdat die op dat moment leeg pwas. De vrouw die dit hostel runt wil je met liefde overal bij helpen, zoals goedkoop een taxi regelen of je helpen met je plannen in Managua. In de avond konden we koken in haar keuken.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Heel weinig op aan te merken.

    Beoordeeld op: 6 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Joppe Australië
  • Hotel Los Altos Esteli

    Estelí, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super vriendelijk, wij voelden ons meteen welkom.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen

    Beoordeeld op: 6 september 2018 Verbleven in september 2018
    Stephanie België
  • Hostel De Boca en Boca

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Personeel was super vriendelijk. Prima locatie op loopafstand van alles in Granada

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Maar een heel klein beetje water uit onze private douche. Op te lossen door de gezamenlijke douches te gebruiken.

    Beoordeeld op: 15 september 2018 Verbleven in september 2018
    Karlijn1987 Nederland
  • Selvista Guesthouses

    Balgue, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldig ontbijt! Megan ontving ons vriendelijk. Transfers en het huren van scooters prima geregeld en goede tips voor activiteiten. Je krijgt waar je voor betaald. Het uitzicht, priceless!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets!

    Beoordeeld op: 16 september 2018 Verbleven in september 2018
    Karlijn1987 Nederland
  • Hotel Libano

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel behulpzaam en zeer vriendelijk.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Veel lawaai tijdens het weekend

    Beoordeeld op: 6 september 2018 Verbleven in september 2018
    Stephanie België
  • Yeshua Long Beach Rental

    Corn Island, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Yeshua Long Beach Rental is eigendom van Orstorn Quinn. Zijn familie beheert een mini market en een pharmacy. Deze bevinden zicht tegenover en naast de accommodatie, die gesitueerd is in een minder toeristisch gebied aan de hoofdstraat met frequent rondrijdende mini taxi’s alsmede openbaar vervoer middels enige bussen, die het eiland rond rijden voor 10 Cordobas / US 0.32 per persoon. Taxi’s kosten per persoon 20 Cordobas/ US 0.64 voor een rit en zijn collectief. Yeshua biedt een appartement op de begane grond en twee studio’s er boven. De studio’s bieden uitzicht op de 400 meter verder en 8 minuten lopen gelegen zee. De studio’s beschikken niet over airco en warm water. Studio -1- heeft een comfortabel tweepersoonsbed, een zithoek, eethoek, kleine flatscreen met kabel tv, ventilatoren, open bergkast, badkamer/douche/ wc, keukenhoek met grote koel/vries kast, gasfornuis, magnetron , waterkoker en graties gebotteld water in een 19 literfles op standaard. De gratis wifi is vrij snel. De ontbrekende airco bleek bij voldoende wind te compenseren middels de lamellen-ramen met muggengaas en de twee ventilatoren. Voor de warmwatervoorziening werd een drie liter elektrische waterketel en een emmer beschikbaar gesteld. Er wordt dagelijks, met uitzondering van zondag, schoongemaakt. Voor de studio”s, die bereikbaar zijn middels een betonnen trap met 20 treden, is een ruim balkon met twee stoelen, tafeltje en hangmat. De tuin met zijn diversiteit aan (vrucht)bomen en kruiden biedt bbq in een tropische omgeving !! De familie Quinn is zeer klant vriendelijk en de airport pick/drop off is gratis.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen airco en stromend warm water is een gemis !!

    Beoordeeld op: 31 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Willem_Christina Nederland
  • Casa Inti

    Managua, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super vriendelijke ontvangst! Heel gezellig, mooi hotel. Heerlijk zwembad. Aanrader!!

    Beoordeeld op: 3 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Klaartje België
  • Real Intercontinental Metrocentro Managua

    Managua, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles was fantastisch! Met de huidige crisis in Nicaragua zijn er geen toeristen en heb je het hotel bijna voor u alleen. Je wordt dus extra in de watten gelegd door zeer attent en vriendelijk personeel!!! Het is niet aangeraden om 's avonds alleen buiten te komen, maar voor 15 dollar per uur brengt een privétaxi van het hotel u overal veilig naartoe en blijft hij ook buiten wachten op u! Dank u, Jorge Aleman!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niets

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anthony Luxemburg

Hoog beoordeelde hotels in Nicaragua volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Casa del Bosque

    Balgue, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super vriendelijk en hulpvaardig personeel. De omgeving is bijnzonder en relaxt

    Beoordeeld op: 11 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Rob Nederland
  • La Siesta

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer warm welkom in hostel la siësta door eigenaar Boris! Grote en schone kamer met eigen badkamer en prima bedden en een fan. Boris is zeer vriendelijk en attent, hij heeft aandacht voor alle gasten. Ook erg behulpzaam bij het geven van informatie regelen van tours etc. Hostel heeft een gemeenschappelijke keuken, ideaal om s avonds even een kopje thee te zetten of zelf een ontbijtje te maken. Uiteraard serveert Boris tegen betaling ook een ontbijtje. Het hostel ligt aan de rand van het oude centrum, ongeveer 7 minuten lopen dus perfecte locatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets, alles was goed.

    Beoordeeld op: 25 september 2017 Verbleven in september 2017
    Janneke Nederland
  • Poco a Poco Hostel

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldig hostel. Ontzettend vriendelijke eigenaren die hard hun best doen om het hostel tot een thuis te maken. De chille vibes maken dat je helemaal tot rust komt. Er wordt veel georganiseerd waardoor je ook makkelijk in contact komt met de andere backpackers. In geen enkel ander hostel hebben we zo'n relaxt en warm gevoel gehad als hier. We kunnen niets anders dan dit plekje aan iedereen aanraden, en blijf zeker een aantal nachten! We promise, it won't disappoint you! XOXO Danny & Maartje

    Beoordeeld op: 19 september 2017 Verbleven in september 2017
    Danny Nederland
  • Casa Silas B & B Nicaragua

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Rust, zwembadje om af te koelen na stadswandeling of dinner, tips en gastvrijheid van Rob, goed ontbijt, heerlijke warme douche, schoon, goede wifi en goede veilige locatie.

    Beoordeeld op: 30 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Pim Nederland
  • ViaVia Leon

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede locatie, grote centrale ruimtes om te loungen. Eigenaresse dacht met ons mee voor de rest van onze reis. Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Beoordeeld op: 10 september 2017 Verbleven in augustus 2017
    ursela Nederland
  • Casa Inti

    Managua, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima kamer, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Taxi die ons naar vliegveld zou brengen was 30 minuten te laat.

    Beoordeeld op: 5 december 2016 Verbleven in december 2016
    Frederik Nederland
  • Simple Beach Lodge

    Las Peñitas, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie is fantastisch direct aan het strand. Er heerst een prettige ontspannen sfeer. Kamers zijn mooi ingericht.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Om 5 uur werden we wakker van de beesten (ratten? Muizen? Eekhoorns?) die over het plafond raasden en aan het bamboe klaagden. Het plafond is heel mooi van bamboe maar dat trekt duidelijk beesten aan en omdat er allemaal kleine spleetjes in zitten vallen er allemaal troepjes uit. Wij konden hierdoor niet meer slapen. Bedden zijn nogal kort en wastafel viel bijna van de muur af.

    Beoordeeld op: 6 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Eveline Nederland
  • Hotel La Polvora

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi hotel voor een redelijke prijs! Heerlijke bedden, mooi zwembad & alles ontzettend schoon.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Aardig stukje lopen naar het centrum, maar met de taxi maar 15c$ per persoon.

    Beoordeeld op: 21 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Roald Nederland
  • Hotel con Corazón

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel was enorm vriendelijk en toegewijd. De kamer was netjes en schoon en het hotel als geheel is erg gezellig ingericht (en op een kleine afstand van het centrum). We konden ook nog eens Kolonisten van Catan spelen!

    Beoordeeld op: 22 september 2017 Verbleven in september 2017
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Nicaragua volgens alle beoordelaars

  • Paraiso Granada Condominiums

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Er was echt niks wat niet super was! De ligging is fijn, paar straten lopen naar het centrum, super mooi ingerichte binnenplaats en prachtige grote kamers met een heerlijk (groot) bed en ern fijne badkamer. Het personeel is allemaal even vriendelijk, ook al was het soms lastig communiceren omdat ons Spaans niet zo best was 😉. Het zwembad is heel fijn en ook de keuken maakt lekkere gerechten. Als je graag een tour of massage wil kunnen zij je er bij helpen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      -

    Beoordeeld op: 21 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Eefje Nederland
  • Poco a Poco Hostel

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldig hostel. Ontzettend vriendelijke eigenaren die hard hun best doen om het hostel tot een thuis te maken. De chille vibes maken dat je helemaal tot rust komt. Er wordt veel georganiseerd waardoor je ook makkelijk in contact komt met de andere backpackers. In geen enkel ander hostel hebben we zo'n relaxt en warm gevoel gehad als hier. We kunnen niets anders dan dit plekje aan iedereen aanraden, en blijf zeker een aantal nachten! We promise, it won't disappoint you! XOXO Danny & Maartje

    Beoordeeld op: 19 september 2017 Verbleven in september 2017
    Danny Nederland
  • Casa Silas B & B Nicaragua

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Rust, zwembadje om af te koelen na stadswandeling of dinner, tips en gastvrijheid van Rob, goed ontbijt, heerlijke warme douche, schoon, goede wifi en goede veilige locatie.

    Beoordeeld op: 30 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Pim Nederland
  • Casa de Los Berrios

    León, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Rustige ligging,vriendelijke ontvangst,hulp bij verplaatsingen,gezellige patio

    Beoordeeld op: 4 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Jan&Leen België
  • Apoyo Lodge

    La Laguna, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het hotel ligt op een prachtige locatie waar je even helemaal kan ontsnappen en ontspannen. Bij binnenkomst voel je de goede sfeer en word je ontvangen door vriendelijke/behulpzame mensen. Alles hier was super; echt heerlijke maaltijden, goed begin van de dag met een yoga les en direct aan het meer om te zwemmen. De kamers zijn schoon en mooi ingericht.

    Beoordeeld op: 22 december 2016 Verbleven in december 2016
    Vivian Nederland
  • Red Pepper Popoyo

    Popoyo, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamers zijn super mooi, met veel oog voor detail afgewerkt. Je hebt een groot terras met hangmatten & zicht op zee. Vijf minuten te voet tot het prachtige strand. Een ruime gastenkeuken. Konden we hier maar langer blijven....

    Beoordeeld op: 28 december 2016 Verbleven in december 2016
    Eva België
  • Hotel La Polvora

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi hotel voor een redelijke prijs! Heerlijke bedden, mooi zwembad & alles ontzettend schoon.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Aardig stukje lopen naar het centrum, maar met de taxi maar 15c$ per persoon.

    Beoordeeld op: 21 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Roald Nederland
  • Hospedaje Bananas

    Altagracia, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie is erg mooi tussen de bananen plantages. Daarbij is de man (Efraim) die het verhuurd ook erg gastvrij en wilt hij erg graag helpen om de beste deals te krijgen bij activiteiten die op het eiland te doen zijn.

    Beoordeeld op: 11 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Emre Nederland
  • Hotel con Corazón

    Granada, Nicaragua

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel was enorm vriendelijk en toegewijd. De kamer was netjes en schoon en het hotel als geheel is erg gezellig ingericht (en op een kleine afstand van het centrum). We konden ook nog eens Kolonisten van Catan spelen!

    Beoordeeld op: 22 september 2017 Verbleven in september 2017
    Anoniem Nederland