Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Nicaragua Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Nicaragua

  • Hostal Lazybones

    León, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, härlig pool!

    • Den negativa delen av recensionen

      Myror i sängen, kunde inte låsa rummet från insidan!

    Recenserades: 6 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Alexzandra Sverige
  • The Flying Hostel Managua

    Managua, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Nära flygplatsen !

    • Den negativa delen av recensionen

      Kalt betonggolv, lampan fungerade inte, fläkten var dålig och efter att jag lämnade hotellet ville de ha 10 dollar för en handduk som jag aldrig fick ! Tig dessutom betalt 5 dollar för flygplatstransfer som skulle vara gratis !

    Recenserades: 23 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Johan Sverige
  • Santa Cruz Hostel

    Santa Cruz, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, supertrevlig personal! Fin utsikt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Alldeles för varmt på rummet trots fläkt!

    Recenserades: 10 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Alexzandra Sverige
  • Rositas Hotel

    San Juan del Sur, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättebra läge mitt i SJdS. Service att få kläder tvättade om man bor 3 nätter eller mer, är toppen. Fint att ha tillgång till terass om man vill ta det lugnt. Trevligt med fri tillgång till kaffe.

    • Den negativa delen av recensionen

      Sängarna kunde va skönare.

    Recenserades: 28 april 2018 Bodde här April 2018
    Monica Sverige
  • Hostal Don Julio

    Moyogalpa, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Lugnt och skönt, stannade bara för en natt. Helt klart värde för pengarna

    • Den negativa delen av recensionen

      Varmt, inte superläge

    Recenserades: 30 april 2018 Bodde här April 2018
    Lina Sverige
  • Hotel Azul

    León, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig tillmötesgående personal, god frukost. Vänlig stämning på detta lilla hotell i centrala Leon.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kan inte komma på något.Allt levde upp till mina önskemål.

    Recenserades: 5 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Katarina Sverige
  • Hotel Casa Royale

    Bluefields, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      God säng och bra läge

    • Den negativa delen av recensionen

      Det skulla vara hårtörkare på rummet men det var det inte. Man kunne få låna i reseptionen och leverera tilbaks efter varje gångs använding. Hotellet skulle ha gratis flygplatstransport men det fans inte. Inte nån jättebra frukost

    Recenserades: 14 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Veronica Nicaragua
  • Barca de Oro

    Las Peñitas, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Idén med ekohus i bambu och mulltoa är fantastisk och det stödjer jag av hela mitt hjärta. Vårt favoritrum (nr1) är dock bekvämare. Personalen är proffsig och trevlig. Läget och omgivningen är fantastisk. Långa promenade läng stranden eller en tur i den mysiga fiskebyn. På eftermiddagen när tidvattnet stigi, ett dopp i den lilla lagunen. Ett hostel vi varmt rekommenderar.

    Recenserades: 15 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Marie Sverige

Hotell i Nicaragua med höga betyg från alla gäster

  • Hostal Santa Martha

    Managua, Nicaragua

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Boendet har ett lugnt och säkert läge med promenadavstånd till stormarknaden La Union och köpcentrat Metrocentro. Bussterminalen UCA samt flera barer och restauranger ligger också inom gångavstånd. Bekvämt, rent och fräscht rum med varmvatten, air condition, kabel-tv och bra wi-fi. Rejäl frukost med gallopinto, ägg, prinskorv, rostat bröd, juice och kaffe eller pannkakor om du hellre vill ha det. Ägarfamiljen är mycket trevlig och hjälpsam. Ägaren, Ali tog med mig på en sightseeingtur i Managua och lyckades till och med få till en guidad rundvandring på kulturcentret Grand hotel som egentligen inte längre är öppet för allmänheten. Ett oerhört bra, trevligt och prisvärt boende!

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget

    Recenserades: 15 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Jonas73 Sverige