Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Norveška Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Norveškoj

  • Norwegian Hotel

    Oslo, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Objekt je bio čist. Krevet je bio udoban i doručak dobar. Lokacija blizu javnog prijevoza..

    • Negativni dio recenzije

      Soba u kojoj smo bili bila je malo premalena i nije bilo bara...s pogledom na druge apartmane..pa smo jedni drugima mogli gledati u sobe.

    Datum recenzije: 28. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Domagoj Hrvatska
  • Hotel Geiranger

    Geiranger, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Excelent

    Datum recenzije: 1. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Srdan Hrvatska
  • Trolltunga Hotel

    Odda, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubazno osoblje

    Datum recenzije: 26. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    JULIJA Hrvatska
  • Clarion Collection Hotel Folketeateret

    Oslo, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Polozaj hotela. Besplatna kafa i caj koju mozete uzeti uvijek u lobiju hotela. Dorucak nije los.

    • Negativni dio recenzije

      Soba je bez tepiha. Nije bilo osnovnih stvari: papuce, bade-mantil, kapa za kupanje... Pogled u unutrasnji dio.

    Datum recenzije: 27. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    tarikica Bosna i Hercegovina
  • Lillehammer Turistsenter Budget Hotel

    Lillehammer, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo super

    Datum recenzije: 5. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Gordana Norveška
  • Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

    Oslo, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      moderan hotel u kojem se gosti ugodno osjećaju. Odlična pozicija i izvrstan doručak.

    Datum recenzije: 3. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    željko Hrvatska
  • Citybox Oslo

    Oslo, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel ima odličnu lokaciju. U okviru hotela imate i garderobu za ostavljanje stvari u toku dana, nakon odjavljivanja, imate mogućnost korišćena mini kuhinje u holu hotela.

    • Negativni dio recenzije

      Tramvaj prolazi pored hotela i u toku noću je malo bučnije.

    Datum recenzije: 30. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Vesna Srbija
  • Magic Hotel Korskirken

    Bergen, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Položaj hotela

    • Negativni dio recenzije

      N/A

    Datum recenzije: 27. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Adrijana Hrvatska
  • Comfort Hotel Bergen Airport

    Bergen, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina zračne luke (2 minute pješice)

    • Negativni dio recenzije

      Temperatura vode - voda je bila mlaka. Neizdavanje računa premda je bilo najavljeno unaprijed. Neki od uposlenika nisu bili ljubazni.

    Datum recenzije: 27. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Adrijana Hrvatska
  • Smarthotel Forus

    Stavanger, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Super hotel i smjestaj i cijena prijvatljiva

    Datum recenzije: 29. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Norveškoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Park Inn by Radisson Oslo Airport

    Gardermoen, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Uredno i čisto. Preporučam kao kvalitetno mjesto za odmor prije nastavka putovanja.

    Datum recenzije: 17. studenog 2016. Boravak: listopad 2016.
    Mate Bosna i Hercegovina
  • Citybox Oslo

    Oslo, Norveška

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlicna lokacija, ugodna soba, jednostavno sve sto vam treba. Jako udobni kreveti.

    Datum recenzije: 16. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Anonimno Finska