Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Norge Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Norge

Hotell i Norge med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Hesla Gaard Apartments

    Gol, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Superfin lägenhet! Rent och städat, väl tilltagna rum. Stor skål med äpplen stod serverad på bordet när vi kom. Fri ved att elda i vedugnen med. Trevligt värdpar. Rekommenderas varmt!

    Recenserades: 11 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    ingrid Sverige
  • Grand Hotel

    Oslo, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Hotellets atmosfär är fantastisk! Underbara sängar, god frukost.

    Recenserades: 29 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    Mona Sverige
  • Vikinghaug

    Odda, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Utsikten var magisk, lägenheten är super stor, sängarna är mycket bekväma, allt var utöver det vi förväntade oss.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det är lite dyrt så vi kan inte stanna flera dagar men säkert värt pengarna om man reser i stor sällskap där man kan dela på kostnaderna.

    Recenserades: 3 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    pambp Sverige
  • Olden Camping Gytri

    Olden, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Överraskande fräsch hytta, ljus o fin. Vacker utsikt över vattnet från uteplats och hyttans fönster.

    • Den negativa delen av recensionen

      Mycket synd att det inte fanns någon toalett i hyttan. Visste om det men det hade gjort vistelsen så mycket bättre.

    Recenserades: 24 augusti 2017 Bodde här Augusti 2017
    Kerstin Sverige

Hotell i Norge med höga betyg från alla gäster

  • Hesla Gaard Apartments

    Gol, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Superfin lägenhet! Rent och städat, väl tilltagna rum. Stor skål med äpplen stod serverad på bordet när vi kom. Fri ved att elda i vedugnen med. Trevligt värdpar. Rekommenderas varmt!

    Recenserades: 11 oktober 2016 Bodde här Oktober 2016
    ingrid Sverige
  • Darby's Inn

    Stavanger, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket lugnt läge och underbar personal Nytt fint badrum Lugn miljö

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt bra

    Recenserades: 30 november 2016 Bodde här November 2016
    Magdalena Sverige
  • Vikinghaug

    Odda, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Utsikten var magisk, lägenheten är super stor, sängarna är mycket bekväma, allt var utöver det vi förväntade oss.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det är lite dyrt så vi kan inte stanna flera dagar men säkert värt pengarna om man reser i stor sällskap där man kan dela på kostnaderna.

    Recenserades: 3 mars 2017 Bodde här Mars 2017
    pambp Sverige
  • Feriehus ved Saltstraumen

    Evjen, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Värdarna Det fantastiskt fint renoverade gamla huset Roalds lilla överraskning på kvällen

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var bra

    Recenserades: 13 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Per Sverige
  • Olden Camping Gytri

    Olden, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Överraskande fräsch hytta, ljus o fin. Vacker utsikt över vattnet från uteplats och hyttans fönster.

    • Den negativa delen av recensionen

      Mycket synd att det inte fanns någon toalett i hyttan. Visste om det men det hade gjort vistelsen så mycket bättre.

    Recenserades: 24 augusti 2017 Bodde här Augusti 2017
    Kerstin Sverige
  • Lofoten Basecamp

    Leknes, Norge

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,7
    • Den positiva delen av recensionen

      TRevlig ägare, superfräscht o ry,igt boende med fantastisk utsikt, nära till vanding o flera sevärdheter

    • Den negativa delen av recensionen

      Bra om boenden har salt o peppar tillgängligt för matlagningen

    Recenserades: 3 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Anna Sverige