Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

New Zealand Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i New Zealand

  • YHA Wellington

    Wellington, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt var Supergodt bortset fra badefaciliteterne

    • Den negative del af anmeldelsen

      Mangler fralægningsplads i brusekabinerne😁

    Anmeldt: 14. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Ullatiana Danmark
  • Urbanz

    Christchurch, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det var en behagelig seng på privatværelset jeg havde.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Toiletterne var ulækre, og det virket som om de kun bliver rengjort 1 gang i døgnet. Ikke godt når det er dele faciliteter. Og der var ret lydt i forhold til dørene på gangen og de andre værelser. Man kunne høre naboen have en telefonsamtale ret tydeligt. Kunne også være rart med en læselampe ved sengen, så man ikke skal tænde loftlyset hver gang.

    Anmeldt: 6. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Christa Danmark
  • JUCY Snooze

    Auckland, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Ualmindelig venligt personale, fantastisk beliggenhed lige ved Queen Street men meget roligt, lille park lige uden for døren, nattero

    • Den negative del af anmeldelsen

      Defekt komfur i køkken, iskoldt på værelset, vådt gulvtæppe og at lyset i badet gik ud hvert 2. Minut.

    Anmeldt: 1. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Ullatiana Danmark
  • Rock Solid Backpackers Rotorua

    Rotorua, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Superrent. Stille selv på en fredag nat

    • Den negative del af anmeldelsen

      Døre der smækker meget hårdt i og er umulige at lukke stille

    Anmeldt: 6. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Ullatiana Danmark
  • Akaroa Village Inn

    Akaroa, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Vi sørgede selv for morgenmad. Beliggenhed var fremragende, lige over for den lille havn, og med gode restauranter lige ved siden af. Den franske restaurant Ratatouille (10 minutters gang) kan varmt anbefales. Akaroa og Bank Peninsula er et super smukt område.

    Anmeldt: 8. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Lene Danmark
  • Bay Motel

    Half-moon Bay, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Bay Motel respekterer, at når man hænger håndklæderne på knagerne, så vil man gerne bruge dem igen. Det er godt for miljøet. Vi nød meget alle kaka’erne og tui’erne i træerne lige udenfor vinduerne og på altanen. Meget imødekommende værtspar. Dejligt med afhentning ved færgen, selv om byen er meget lille.

    Anmeldt: 11. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Lene Danmark
  • Grand Millennium Auckland

    Auckland, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      fremragende morgenmad, fantastisk med Club, god betjening, prof. personale

    Anmeldt: 12. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Susan Danmark
  • Ascotia Off Queen

    Auckland, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Værelset var i godstand, udsigten var god og placeringen af hotellet var god i forhold til transport muligheder og afstand fra centrum

    • Den negative del af anmeldelsen

      Den continental breakfast var meget kedelig og havde ikke rigtig noget at byde på, denne kunne dog opgraderes så den blev lidt mere spændende. Men stadig ikke det helt store

    Anmeldt: 13. oktober 2018 Overnattede: oktober 2018
    Annette Danmark
  • Brecon Pond Bed & Breakfast

    Stratford, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Alt Det var bare det bedste sted vi har overnattet I 4 uger på New Zealand. Bedre end det bedste hotel. Kan varmt anbefales.

    Anmeldt: 28. september 2018 Overnattede: september 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i New Zealand med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • YMCA Christchurch

    Christchurch, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Rummet var fint, og der var gode faciliteter

    • Den negative del af anmeldelsen

      Sengene larmede hvergang man bevægede sig. De havde blokeret Netflix

    Anmeldt: 19. oktober 2016 Overnattede: oktober 2016
    Nicolai New Zealand
  • Reavers Lodge

    Queenstown, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Ingenn af disse ting var særligt gode

    • Den negative del af anmeldelsen

      Meget lydt mellem værelserne

    Anmeldt: 14. februar 2017 Overnattede: februar 2017
    Helle Danmark
  • Lodge in the City

    Wellington, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 5,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Det ligger i gåafstand til det meste. Det er billigt Personalet er hjælpsomt Bruserne er gode Der er en elevator

    • Den negative del af anmeldelsen

      Køkkenet føltes ikke rent, så inden jeg lavede mad vaskede jeg op. Der er meget koldt på værelserne

    Anmeldt: 1. marts 2017 Overnattede: februar 2017
    Lise-Lotte Danmark
  • Airport Gateway Hotel

    Auckland, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Hotellets pris var inkluderet parkering og transfer til lufthavnen, hvilket var afgørende for mit valg. Og også grund til at jeg ville vælge det igen.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Rædselsfuld restaurant😫. Man er nødt til at søge til nærliggende hoteller for mad mv.

    Anmeldt: 5. marts 2017 Overnattede: februar 2017
    Marianne Danmark
  • The Station Backpackers

    Auckland, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 6,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Venlig rengøringsdame, lavt prisniveau

    • Den negative del af anmeldelsen

      Køkken og opholdsrum lugtede, kvinden ved skranken var uhøflig og der var ingen strøm på værelset, hvilket jeg fik at vide af en som havde boet på samme værelse 3 uger inden, at der heller ikke var der

    Anmeldt: 5. april 2018 Overnattede: april 2018
    Line Danmark
  • JUCY Snooze

    Auckland, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,5
    • Den positive del af anmeldelsen

      Central beliggenhed og stort værelse.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der er kun lige akkurat det nødvendige og absolut ingen hygge. Hotellet er indrettet i en gammel fabrik. Væggene er rå. Der er ingen mulighed for morgenmad, men mange cafeer i nærheden.

    Anmeldt: 22. april 2018 Overnattede: april 2018
    Jens Danmark

Hoteller i New Zealand med gode anmeldelser

  • Waitapu Springs B&B

    Takaka, New Zealand

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Katten Charlotte. Morgenmad ekstraordinær god og rigelig og hjemmelavet . Fin spa. Super tur vejledning af Serge. God stemning.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Internet ikke ret godt

    Anmeldt: 14. februar 2017 Overnattede: februar 2017
    Bent Danmark