Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Nya Zeeland Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Nya Zeeland

Hotell i Nya Zeeland med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Haka Lodge Auckland

    Auckland, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Rent, rymligt, bra wi-fi och Nice läge. Även fast jag sov i en sovsal som låg mot vägen hördes inte mkt in.

    Recenserades: 17 september 2018 Bodde här September 2018
    Maria Australien
  • BK's Rotorua Motor Lodge

    Rotorua, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig personal. Hjälpsamma och med bra tips. Kan definitivt rekommendera!

    Recenserades: 28 december 2016 Bodde här December 2016
    Fredrik Sverige
  • Te Nikau Retreat

    Punakaiki, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Skön säng. Nära till havet. Lugnt och avkopplande mitt i djungeln.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingen möjlighet att låsa rummet. Ingen AC.

    Recenserades: 29 januari 2018 Bodde här Januari 2018
    Johan Sverige
  • Boulcott Suites

    Wellington, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal, läget och renligheten

    • Den negativa delen av recensionen

      Svårt att hitta med bil

    Recenserades: 23 maj 2018 Bodde här Maj 2018
    Eric Sverige
  • JUCY Snooze Christchurch

    Christchurch, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt fräscht och rent. Trevlig personal som hjälpte till med massa grejer (late checkout, baggage storage, parkeringsplats för husbil, etc) + våra barn lyckades förstöra en grej på rummet och de var superschyssta: "no worries". Bra läge nära flygplats + 100m från område med några restauranger, cafeer och en mataffär.

    • Den negativa delen av recensionen

      Drar från fönstren, som så ofta i Nya Zealand

    Recenserades: 5 november 2016 Bodde här November 2016
    Stina Sverige
  • Trailways Hotel Nelson

    Nelson, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal rena rum bra sängar. Resturangen serverade utmärkt frukost och jättebra mat.

    Recenserades: 10 december 2016 Bodde här December 2016
    Jan Sverige
  • Sportsmans Lodge Turangi

    Turangi, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevliga ägare och bra atmosfär, en av de bästa platserna jag varit på under mina 4 månaders resa i denna del av världen :)

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget.

    Recenserades: 9 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Stefanos Sverige
  • Little Earth Lodge

    Whangarei, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge i en dal utan något nära, väldigt naturnära.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget.

    Recenserades: 24 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Jeanette Sverige
  • Travelodge Hotel Wellington

    Wellington, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Man får vad man betalar för.

    • Den negativa delen av recensionen

      Den dygnsparkering som hotellet erbjöd var dyrare än den i omkringliggande parkeringshus. Att ta mer betalt för parkeringen av sina gäster (även om de erbjöd dygnsparkering vilket inte annars fanns) tycker jag är dålig service.

    Recenserades: 30 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Per Sverige
  • Rotorua Motel

    Rotorua, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket trevlig och hjälpsam personal. Bra kök och skön säng.

    Recenserades: 30 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Per Sverige
  • Hurleys of Queenstown

    Queenstown, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra utrustat kök och stor fin lägenhet

    • Den negativa delen av recensionen

      Dåligt internet

    Recenserades: 5 februari 2017 Bodde här Januari 2017
    Kerstin Sverige
  • The Dwellington

    Wellington, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var trevlig och hjälpsam. Körning till båten till sydön ingick.

    • Den negativa delen av recensionen

      Något små rum utan tv.

    Recenserades: 19 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Tony Sverige
  • Tasman Bay Backpackers

    Nelson, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Stämningen på ställer var riktigt bra. Härlig kök med kryddor i trädgården.

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite lyhörd tyvärr. Och att man inte kunde ha ett privat handfat varken på rummet eller på toaletten.

    Recenserades: 11 april 2017 Bodde här April 2017
    Claudia Sverige
  • Bounty Motel

    Paihia, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Rent, stort, varmt, lugnt och tyst. Mycket hjälpsam och trevlig personal. Kan varmt rekommendera.

    Recenserades: 6 december 2016 Bodde här November 2016
    Anonym Finland
  • Alicante Backpackers

    Picton, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Värdarna var vänliga.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det luktade illa och var väldigt lyhört. Vårt delade badrum var med grannrummet där vi hade en varsin skjutdörr till samma rum, med haspar att låsa mot det andra rummet när man gick på toa. Man hörde allt som hände på toaletten och haspen mot grannen var trasig. Skjutdörren till vårt rum gick inte heller att låsa.

    Recenserades: 30 december 2016 Bodde här December 2016
    Anonym Sverige
  • SKYCITY Grand Hotel Auckland

    Auckland, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fick enastående hjälp av personalen med att jaga flygplatsen i Auckland för min försvunna väska. Enorm minuspoäng för dålig service på flygplatsen. Men jag fick tillbaka väskan - tack Aaron på Grand Hotel.

    Recenserades: 8 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Anonym Sverige

Hotell i Nya Zeeland med höga betyg från alla gäster

  • Staveley Heights B&B

    Staveley, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk frukost, underbara människor, fridfullt område, och mycket lyxigt boende med extremt hög standard! Vi köpte också till middag som vi åt tillsammans med två övriga gäster samt vårt värdpar och det var både gott och mycket trevligt!

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget, allt var på topp!

    Recenserades: 27 november 2016 Bodde här November 2016
    Berit Sverige
  • Kauri House Apartment

    Wanaka, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      En fantastisk frukost med produkter från den egna gården, lagat med stor kärlek. Fina promenad områden precis utanför dörren.Tillgång till tvättmaskin Lägenheten väl utrustad samt inredd med stil och massa fina detaljer samt ett färska blommor varje dag.Fantastisk utsikt och mycket fina människor som var mycket måna om sina gäster.

    • Den negativa delen av recensionen

      Har inget att klaga på!

    Recenserades: 27 november 2016 Bodde här November 2016
    Berit Sverige
  • Waitapu Springs B&B

    Takaka, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Trivsamt värdpar, härlig anläggning o komfortabelt både inne o ute. Mycket gott bemötande i den vackra miljön. Sköna frukostar i trädgården!

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget speciellt!

    Recenserades: 11 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Sven Sverige
  • Ah House City B&B Nelson

    Nelson, Nya Zeeland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      "Passionerad" B&B! Oöverträffad vad gäller koncept och genomförande! Prova!

    Recenserades: 16 februari 2017 Bodde här Januari 2017
    Per Sverige