Allotjament Vols Vol + Hotel Lloguer de cotxes Taxis a l'aeroport

Panamà Opinions d'hotels de clients reals

Opinions d'hotels recents a Panamà

  • Hotel Olas

    Bocas del Toro, Panamà

    Puntuació mitjana: 7,1
    • Part positiva del comentari

      Les vistes al mar, encara que l'entorn força brut.

    • Part negativa del comentari

      L'atenció rebuda del personal. Esmorzar limitat i gens bo.

    Escrit el 28 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Tate68 Espanya
  • DoubleTree by Hilton Panama City

    Panamà, Panamà

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Ubicació

    • Part negativa del comentari

      Esmorçar molt per sota del nivell esperat, molta gent, poca quantitat i atenció lamentable. Per tres persones, l'habitació és molt justa i els llits petits

    Escrit el 22 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Magali Espanya
  • Bocas Beach Club & Suites

    Carenero, Panamà

    Puntuació mitjana: 8
    • Part positiva del comentari

      el servei de bar i de menjar extraordinari , no es podia triar, pero no calia, depenent del mercat amb cualitat maxima et fan sentir com si treballesin nomes per tu francament molt be. recomano a tothom que es quedi a sopar, no cal buscar res millor

    • Part negativa del comentari

      millora de les instalacions caldria millorar il.luninacio i ventilacio del bany

    Escrit el 29 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    carlos Espanya
  • Bocas Condos Rentals

    Bocas del Toro, Panamà

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Llits molt confortables

    • Part negativa del comentari

      Des de l'habitació sens els veïns

    Escrit el 5 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    David Espanya
  • Bodhi Hostel & Lounge

    Valle de Anton, Panamà

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      Els cocktails i el lounge en general

    Escrit el 7 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Marçal Panamà
  • EcoHotel Boca Brava and Restaurante

    Boca Chica, Panamà

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      L’emplaçament és espectacular davant del mar, tant de les habitacions com del lounge. El servei és molt amable i ajuda en tot

    • Part negativa del comentari

      La neteja és correcte però sempre es por millorar

    Escrit el 7 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Marçal Panamà
  • Hotel Central Boquete

    Boquete, Panamà

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Bon servei, amb molt bona atenció al client. Xocolata de benvinguda

    • Part negativa del comentari

      De vegades hi ha talls de llum

    Escrit el 9 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Marçal Panamà
  • Eurostars Panama City

    Panamà, Panamà

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Hotel de negocis molt còmode per estar al centre de Panamà. Habitacions àmplies i bones vistes des dels pisos superiors. Recomenable.

    • Part negativa del comentari

      La fotografia de la piscina segurament té una mica massa de photoshop... risc d'overpromise...

    Escrit el 15 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    AL83 Espanya
  • STAY Bocas

    Bocas del Toro, Panamà

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      Les habitacions estan molt netes i són confortables (ben aïllades amb mosquiteres, aire condicionat). L'esmorzar és abundant (fruita bona, gra la i iogurt o llet). Molt recomanable.

    • Part negativa del comentari

      Una mica allunyat del centre.

    Escrit el 19 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Laura Espanya
  • Panama's Paradise Saigoncito

    Bocas del Toro, Panamà

    Puntuació mitjana: 7,3
    • Part positiva del comentari

      Te cuina, l'hamaca, la zona comú...

    • Part negativa del comentari

      Faltaria més il·luminació a la nit per anar fins les habitacions

    Escrit el 25 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Anònim Espanya