Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Panama Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Panamě

  • Scubaportobelo

    Portobelo, Panama

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Sluzby pro zajemce o snorchlovani. Ochotni a mili kapitani.

    • Negativní část hodnocení

      Slabå a pozdní snidané.

    Hodnocení napsáno: 10. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Pavel Česká republika
  • Best Western Plus Panama Zen Hotel

    Panama City, Panama

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Personal by velice příjemný, hotel je báječný co se do vybavení týče i dostupností ostatních věcí v hlavním městě. Snídaně velmi dobrá. Moc děkujeme a doporučujeme.

    Hodnocení napsáno: 30. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Martin Česká republika
  • The Balboa Inn

    Panama City, Panama

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Snídaně v zahradě za zpěvu ptáků. Večeře při svičkách. Velmi příjemný a ochotný personál. Klidné misto v zahradní čtvrti.

    • Negativní část hodnocení

      Špinavá okna v pokoji.

    Hodnocení napsáno: 1. října 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Pavel Česká republika
  • The Inn at Palo Alto

    Boquete, Panama

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Ubytování výborné na skvělém místě s výhledem na hory. Snídaně skvělá! Jen škoda že ještě nebyl v provozu bazén 😊

    Hodnocení napsáno: 24. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Klára Česká republika
  • Residence Las Lajas

    Las Lajas, Panama

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Největší plus je poloha místa s překrásným výhledem na pohoří, v krásné zahradě. Také bazén. Interiéry jsou velmi vkusné. Snídaně je i ovocem. Paolo i Ramona jsou velmi přátelští, a díky nim je nálada více relaxační.

    Hodnocení napsáno: 24. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Johanka Česká republika
  • La Jungla Experience Hostel and Private Accommodations

    Alto Boquete, Panama

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Tohle ubytování je spíše typ hostelu - komunitní bydlení, i když my si rezervovali se synkem soukromý pokoj, který byl vyhovující. Ten byl velký se soukromou koupelnou. V malé zahradě bylo několik relaxačních míst. Místu nelze upřít určitý "charakter". Ráno byla snídaně - něco jako palačinky a káva nebo čaj. Pro mladé cestovatele jak v páru tak ve skupince je tohle ubytování a za tuhle cenu naprosto vyhovující. Greg a dobrovolnice? byli milí.

    • Negativní část hodnocení

      Určitě osvětlení v pokoji. Zajišťovaly ho dvě starožitné ( krásné) lampy, takže bylo v pokoji šero. Pak jsem nedomyslela polohu: hned u silnice, navíc se silným provozem, takže jsem měla problém s hlukem. Pak také všechno bylo daleko, protože poloha ubytování je tak nějak na půl cesty od Boquete. Ale to není chyba ubytování, jen má špatná volba.

    Hodnocení napsáno: 1. října 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Johanka Česká republika
  • Fireside Inn and Grill

    Boquete, Panama

    Průměrné hodnocení: 7,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Rozhodně je ubytování na krásném místě v pohoří, vhodné na malé výlety - byla jsem tam s malým synem. Za domem protéká horská říčka, což je příjemná zvuková kulisa. V ubytování je malé hospodářství s chovnou drůbeží, což je milé. Po dvoře se batolí housata a kachňata. Náš pokoj byl velmi střídmě zařízen, ale na pár dní to stačilo. Majitel zároveň vařil ( pokud nevařila jeho žena). Snídaně byly s množstvím ovoce. Výborné smoothie. Velmi mi chutnal stejk, polévka a amoleta se sýrem. Wifi většinou fungovala, občas výpadky.

    • Negativní část hodnocení

      Určitě osvětlení v pokoji, což působilo velmi ponurým pocitem po setmění. Snažila jsem se sprchovat, ale vždy tekla studená voda, což nebylo příjemné - klima v Boquete je někdy chladnější. Dále majitel v restauraci pořádá asi 1x týdně? jakési rockové večery i s karaoke. Vzhledem k minimální vzdálenosti ubytování a plexisklové stěně pokoje směrem k hospodě, jsme si první večer užili nechtěnou hudební vložku, a to velice nahlas: tak jak se u rocku patří. Což by mi za jiných okolností vyhovovalo, ale ne v momentě, kdy jsem hledala klidné a tiché místo.

    Hodnocení napsáno: 3. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Johanka Česká republika
  • Tesoro Escondido Guest House

    Bluff Beach, Panama

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      líbilo se nám prostě všechno...lepší dovolenou na krásnějším místě, s lepšími poskytovateli ubytování si snad ani nelze představit, kdo hledá pohodlí, klid, prázdné karibské pláže a ubytování uprostřed přírody a zároveň na břehu oceánu, nemůže snad ani najít lepší místo, výtečná místní kuchyně je jen třešničkou na dortu

    Hodnocení napsáno: 16. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Jana Česká republika
  • Las Orquídeas Bed & Breakfast

    Cerro Punta, Panama

    Průměrné hodnocení: 9,6
    • Pozitivní část hodnocení

      Postel byla pohodlná.

    Hodnocení napsáno: 16. října 2018 Termínem pobytu byl říjen 2018
    Martin Česká republika
  • Hotel La Hacienda

    Santiago, Panama

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Bazén, prostředí....

    Hodnocení napsáno: 16. října 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Martin Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Panamě s recenzemi v češtině

  • Hostel Mamallena Boquete

    Boquete, Panama

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • Pozitivní část hodnocení

      Fajn ubytování přímo v centru města. Výborní lidé na recepci, kteří se snaží se ve pomoci. Supermarket je hned vedle. Zprostředkovávají i různé tours.

    • Negativní část hodnocení

      Sprchy by mohly být v lepším stavu.

    Hodnocení napsáno: 14. prosince 2016 Termínem pobytu byl prosinec 2016
    hansek Česká republika