Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Panama Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Panama

  • Bambuda Lodge

    Solarte, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super locatie, fantastisch eten!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Airco op de kamer was niet goed, WiFi bereik was ook slecht.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Robbe België
  • Eurostars Panama City

    Panama-Stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mensen aan receptie waren behulpzaam en spraken Engels.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Personeel sprak slecht tot geen Engels. Slecht eten, onvriendelijk personeel.

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Robbe België
  • Occidental Panamá City by Barceló Hotel Group

    Panama-Stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie ruime kamer met goed bed

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niet heel veel faciliteiten in het hotel Beetje vieze ramen, maar ook niet zo leuk uitzicht op ander hotel

    Beoordeeld op: 20 september 2018 Verbleven in september 2018
    Eveline Nederland
  • Buena Vista

    Boquete, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede locatie, prima bed, aardige vrijwilligers.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Heel dunne wandjes. Je hoort alles, wat je buren zeggen en vooral doen..... Ook liggen er op de foto heel mooi handdoeken opgerold, maar die krijg je er niet automatisch bij! Ik moest erom vragen.

    Beoordeeld op: 19 september 2018 Verbleven in september 2018
    Clemens Nederland
  • Albrook Inn

    Panama-Stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerlijk eten, goede bedden en zeer schoon.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles was goed ook de roomservice (eten) was lekker. De locatie ligt in een wat duurdere wijk, het is alleen meer een woonwijk waar geen leuke plekjes zijn op loopafstand. Voor een overnachting op doorreis perfect.

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Nancy Nederland
  • Tryp by Wyndham Panama Centro

    Panama-Stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Net hotel, goede bedden, ruime kamer en badkamer. Fijn zwembad op het dak. Ontbijt zeer uitgebreid en lekker.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Locatie: hotel ligt in minder gezellige wijk dan bijv casco viego, de meeste faciliteiten in de ‘spa’ waren buiten gebruik, bezorgster van roomservice ontzettend chagrijnig...

    Beoordeeld op: 21 september 2018 Verbleven in september 2018
    Josine Nederland
  • Panama's Paradise Saigoncito

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goed bed. Aardige mensen bij de receptie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De locatie was nogal smerig. Overal lag afval. Ik had graag zelf willen koken. Er was een oven en gasfornuis, maar die waren niet aangesloten. Ik heb uiteindelijk koude soep gegeten. Ook hing er in het huisje een briefje waarop stond dat je gratis gebruik kon maken van de fietsen, maar toen ik daarom vroeg moest ik 5 dollar betalen. Ook nogal luidruchtig.

    Beoordeeld op: 23 september 2018 Verbleven in september 2018
    Clemens Nederland
  • Eclypse de Mar Acqua Lodge

    Bastimentos, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles, de locatie de luiaard in de boom, de wilde kaaimannen in het moeras op loopafstand. Het goede eten, het koraal naast de hut.... De faciliteiten en vooral de sevice! Alles was top.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Weinig tot niets...het is niet goedkoop en voor westerse begrippen misschien niet luxe genoeg voor de prijs/kwaliteit verhouding. Maar wij vonden het fantastisch

    Beoordeeld op: 24 september 2018 Verbleven in september 2018
    Nancy Nederland
  • Innfiniti Hotel & Suites

    Panama-Stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi zwembad en uitzicht op de bovenste verdieping van het hotel. De kamer is schoon en ruim.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het personeel kan nog wel wat training gebruiken in duidelijke en volledige communicatie met de gasten. De kamer was kaal ingericht en sfeerloos. Alleen het hoogst noodzakelijke was aanwezig. De flacon bodylotion in de badkamer was oud en gebruikt.

    Beoordeeld op: 23 september 2018 Verbleven in september 2018
    Thomas Nederland
  • Selina Bocas del Toro

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wat een heerlijke ligging! Ook het ontbijt was goed. De sfeer was erg gezellig en zou dit hostel sowieso aan iedere backpacker aan raden!!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er waren in verhouding weinig douches en soms moest je even wachten dat er een vrij kwam.

    Beoordeeld op: 23 september 2018 Verbleven in september 2018
    Shen Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Panama volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Tropical Suites Hotel

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie was ideaal! Overal dichtbij en ook toegankelijk via het water met de watertaxi! Vanuit hotel ook goede tripjes kunnen regelen.Het personeel was zeer behulpzaam om alles zo goed mogelijk te maken en te regelen! We hadden een kamer aan de straat kant, wat eigenlijk heel leuk was! Vanaf het balkon is er veel te zien. De kamer zijn heel erg ruim en super netjes en schoon. Wasservice snel en niet duur. Het hotel is echt een aanrader! Qua restaurants waren we erg fan van El Pirata (heerlijke vis) en RAW fusion ( erg goede sushi en tonijntartaar)

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks!

    Beoordeeld op: 9 oktober 2016 Verbleven in september 2016
    oscar Nederland
  • Casa Azul Bed & Breakfast

    Boquete, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede locatie, heerlijk ontbijt, goed bed en gewoon prachtig huis

    Beoordeeld op: 26 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Justin Nederland
  • Boquete Lodge

    Boquete, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super leuke en schone kamers! Vriendelijk personeel wat ons goed ontvangen heeft en alle mogelijkheden duidelijk uitlegt. Mooie tuin, waar je heerlijk kunt relaxen! Absoluut een aanrader wanneer u een aantal nachten in Boquete blijft!

    Beoordeeld op: 26 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Jentien Nederland
  • Barrbra BnB Over The Sea

    Bocas del Toro -stad, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer vriendelijke medewerkers, fijne, eenvoudige accommodatie, uitstekende familiaire sfeer, mooi uitzicht, pal aan/op het water.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Gastenkeuken was zeer eenvoudig uitgerust, maar we mochten altijd spullen lenen van de keuken van de accommodatie.

    Beoordeeld op: 20 augustus 2017 Verbleven in juli 2017
    Simone Nederland
  • Downtown Suites

    Boquete, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Hele aardige mensen en erg behulpzaam. Door een enorme regenbui waren we gestrand en het personeel van down town suites is ons komen zoeken en heeft ons terug gebracht!

    Beoordeeld op: 25 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Margot Curaçao

Hoog beoordeelde hotels in Panama volgens alle beoordelaars

  • Carmen's place

    Bastimentos, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ben je op Bastimentos? Zoek niet verder naar een acco en kies deze! Carmen en Marcel zijn geweldige,enthousiaste hosts. Elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt op de pier en s'avonds (als je wilt) een heerlijk diner,wat met veel liefde voor goed eten en haar gasten bereidt is door Carmen. Hebben goede tips voor wat er te doen is op de verschillende eilanden en altijd behulpzaam om dingen voor ons te regelen! Kamers ook helemaal prima met een mooi uitzicht! Wij hebben er zelfs nog 2 extra dagen aan vastgeplakt omdat we hier zo heerlijk zaten! Kortom een dikke aanrader!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Echt niets op aan te merken

    Beoordeeld op: 16 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Justin Nederland
  • Las Orquídeas Bed & Breakfast

    Cerro Punta, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Leuk hotelletje, pas 1.5 maand onder nieuwe eigenaresse die zeer enthousiast is. Prima ontbijt en er werd ook avondeten geregeld.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Moeilijk te vinden, aan bewegwijzering wordt gewerkt. Zonder eigen vervoer is het lastig om er te komen.

    Beoordeeld op: 24 december 2016 Verbleven in december 2016
    Frank Nederland
  • Finca Vela Lodge

    Punta de Gallinazo, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige locatie, goed eten, prettige service

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niets

    Beoordeeld op: 16 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Henk Nederland
  • La Loma Jungle Lodge and Chocolate Farm

    Bastimentos, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldige kamer, vriendelijk personeel en een super service!

    Beoordeeld op: 27 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Joost Nederland
  • Villa Sevilla

    Big Creek, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Grote schone kamers, heerlijke plek, Jose en Myra zijn geweldig voor hun gasten. Zeer de moeite waard.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets viel tegen. De pelk ligt op 5 minuten met de taxi van het centrum. Zoek je een party omgeving dan kan je beter in het centrum zitten. Wil je een heerlijke rustige vakantie bij een fijn zwembad en zee, dan is dit een toplocatie.

    Beoordeeld op: 25 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Wouter Nederland
  • Hawk's Nest Bed & Breakfast

    La Laguna de San Carlos, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtig huis met bere mooi uitzicht op mooi aangelegde tuin, de heuvels en de oceaan. Kamer was ruim, goed bed en schone badkamer. De eigenaren waren heel gastvrij en beantwoordden al onze vragen over de omgeving. Daarnaast bereidden ze heerlijke ontbijtjes en diners.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks

    Beoordeeld op: 26 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    I Nederland
  • Oasis Bluff Beach

    Bluff Beach, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Oasis Bluff Beach is een fantastische B&B op Bocas del Toro. Vanaf de veranda heb je vrij zicht op het strand en de zee, voor het huis loopt een zandweggetje waar een paar keer per dag de bus stopt die naar het dorp rijdt. Erg handig. Eigenaars zijn heel aardig en geven je echt het gevoel thuis te zijn. Super verblijf op super locatie.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Temperatuur van de douche wisselde, na dit aangegeven te hebben bij de eigenaars hebben ze dit opgelost.

    Beoordeeld op: 26 september 2017 Verbleven in september 2017
    I Nederland
  • Bed and Breakfast Little Italy

    Boquerón, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De privacy van het alleenstaande tuinhuis. Aardige, schaduwrijke tuin. Gevarieerd ontbijt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De kefhondjes van de (achter)buren. De tweede avond/nacht blaften ze met tussenpozen de hele tijd. Uiteraard kunnen de eigenaren daar niet zo veel aan doen. Moeilijk te vinden vanaf de Interamericana.

    Beoordeeld op: 27 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Anoniem Nederland
  • Coffee Estate Inn

    Boquete, Panama

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Uitzicht vanuit je kamer Ontbijt

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De locatie is bovenop de berg dus naar beneden lopen is te doen in een half uur maar naar boven is echt een klim en vooral als je slecht ter been bent niet te doen dus dan bied een taxi uitkomst 😊 Ook jammer dat er geen restaurant is om te kunnen dineren dat gaan ze wel realiseren in de toekomt

    Beoordeeld op: 24 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Anoniem Nederland