Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Peru Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Peru

  • La Quilla House

    Lima, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijke en warme eigenaresse, ontbijt bij haar thuis wat lekker, warme douche, vervoer van en naar airport goed geregeld.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het bed is erg klein evenals de badkamer.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Marisa Nederland
  • Andean Home

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Lokatie, schone kamers, vriendelijk Engels sprekend personeel en waren uitermate behulpzaam. De receptioniste heeft zelfs een trekking naar Ausangate voor ons geregeld (we hadden alleen een telefoonnummer van een gids). Goed ontbijt, werd ook aangevuld!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De kou bij het ontbijt! Geluid van boven, sommige kamers zijn klein.

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Marisa Nederland
  • Hospedaje Mary

    Paracas, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Schone kamer

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het gekrijs van kippen vanaf 03.00 uur.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Femmy Nederland
  • Homestay Pachamama

    Cabanaconde, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer gezellig restaurant en heel aangename bedden. Toffe sfeer en heel vriendelijke en behulpzame mensen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Iets te kleine badkamer

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Paul België
  • Bamboo Lodge Paracas

    Paracas, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Leuk, goeie sfeer, beetje rommelig, aardig. Maar die mist aan de kust verpest het een beetje. Wel met eigen huurauto mooie toch gemaakt naar Reserva Nacional de Paracas.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Zie hiervoor maar Humboldt mist maakt verblijf aan de kust in juli en augustus niet prettig.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Pierre Nederland
  • Hotel Boutique Villa Elisa

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel prettig en goed ingericht hotel. Vriendelijke en behulpzame eigenaar, die z’n talen spreekt. Een dag extra doorgebracht i.v.m. hoogteziekte en dankzij de prettige warme omgeving snel hersteld.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Pierre Nederland
  • Illa Hotel

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het is een prima hotel en een perfecte ligging! Wat een groot nadeel was, de dagen dat wij er waren (2) was er steeds geen internet en dit hadden wij nodig voor onze reis. De receptie was ons echt ter wille maar kon er niets aan doe. Volgende ochtend toen we vroeg vertrokken kregen we een lekker lunch pakket mee.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Dat er geen WIFI was

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Aaltje Nederland
  • La Hosteria

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Proper, hele goede ligging, hele mooie kamer

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem België
  • Casa Iñaka Cusco

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het was zeker schoon

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen warm water Geen goede WiFi Ver van de stad De eigenaar is slecht bereikbaar en zeker niet altijd aanwezig

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland
  • Hotel Riviera Inka Paracas

    Paracas, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede locatie, vriendelijk personeel, ontbijt buffet met uitzicht op zee.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niet schoon. Veel stof in kamer, vieze vloer en vieze badkamer. Wifi ontvangst slecht , alleen redelijk in centrale ruimte.

    Beoordeeld op: 14 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Peru volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Antigua Casona San Blas

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. De kamers sfeervol met lekkere bedden

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het is op sommige plekken in het hotel vrij gehorig

    Beoordeeld op: 26 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Aniek Nederland
  • Niños Hotel Meloc

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ambiance is prettig; kamers mooi verzorgd, met liefde voor details.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen minpunten ontdekt!

    Beoordeeld op: 21 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Koos Nederland
  • Casa Machi B&B

    Lima, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldige prijs-kwaliteit verhouding! Eigenaar is ontzettend vriendelijk en behulpzaam, en spreekt Engels. We hebben echt een grote kamer en hele nette, grote badkamer. Alles is schoon. Ook het ontbijt was geweldig, met eieren, verse broodjes, eieren, jam, verse sinaasappelsap, koffie en fruit. Je gaat hier niet met honger de deur uit!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets. Was top!

    Beoordeeld op: 7 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Lieke Nederland
  • Casa Andina Select Arequipa Plaza

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      zeer mooi hotel, uitstekende ligging met fantastisch zicht op de plaza de armas. zeer vriendelijk personeel en uitgebreid en lekker ontbijt! een aanrader!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      wifi is zeer traag, enkel tegen betaling heb je toegang tot snel internet. water in het zwembad is koud.

    Beoordeeld op: 25 september 2016 Verbleven in september 2016
    Jeroen België
  • The Upcycled Hostel

    Ica, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super vriendelijke eigenaren, die je met alles helpen en graag een praatje met je maken. Gezellig hostel met gebruikte materialen in een ander jasje gestoken. Top ontbijt en gedurende de dag een super uitgebreide en goede kaart. Vergeet de Pisco Souer niet! Zeker een aanrader.

    Beoordeeld op: 12 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Marjolein Nederland
  • Lima House

    Lima, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Centrale locatie, vriendelijke eigenaren, simpel verblijf maar erg schoon en net, simpel maar wederom erg verzorgd ontbijt.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Rebekah1996 Nederland
  • Bubamara San Lazaro

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super behulpzame medewerkers! We hadden wat problemen met onze bagage die op het vliegveld was kwijtgeraakt en de medewerkers van het hotel hebben er alles aan gedaan ons te helpen onze koffers weer terug te krijgen. Het ontbijt op het dakterras is super sfeervol.

    Beoordeeld op: 10 september 2017 Verbleven in augustus 2017
    Anoniem Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Peru volgens alle beoordelaars

  • Antigua Casona San Blas

    Cuzco, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. De kamers sfeervol met lekkere bedden

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het is op sommige plekken in het hotel vrij gehorig

    Beoordeeld op: 26 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Aniek Nederland
  • La Casa de Anita

    Chivay, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De eigenaar van het hotel, Bernardo, was ongelofelijk behulpzaam. De kamers waren comfortabel en hadden een kleine chauffage. We hadden 's nachts helemaal niet koud in het winterse Chivay. Het ontbijt was eenvoudig, eieren met brood, thee en een verse sap, maar lekker.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het restaurant bij het hotel is niet echt een topper, zeer koud vooral. Maar er zijn genoeg andere opties in la plaza de armas

    Beoordeeld op: 5 september 2017 Verbleven in september 2017
    Robrecht België
  • Titicaca Lodge Peru

    Puno, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontzettend vriendelijk personeel! Nemen echt de tijd voor je en laten de omgeving/hun manier van leven goed aan je zien.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      n.v.t.

    Beoordeeld op: 3 augustus 2017 Verbleven in juli 2017
    Bart Nederland
  • The Upcycled Hostel

    Ica, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Super vriendelijke eigenaren, die je met alles helpen en graag een praatje met je maken. Gezellig hostel met gebruikte materialen in een ander jasje gestoken. Top ontbijt en gedurende de dag een super uitgebreide en goede kaart. Vergeet de Pisco Souer niet! Zeker een aanrader.

    Beoordeeld op: 12 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Marjolein Nederland
  • Uros Titicaca Lodge

    Puno, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Eigenlijk alles, geweldige gastfamilie. Alles was perfect geregeld en met al je vragen kon je bij ze terecht. Locatie was geweldig en accommodatie zeer sfeervol en alles werd er aan gedaan om het zo prettig mogelijk te maken voor je ondanks de koude nachten zonder verwarming ;-) >> geweldig veel warme dekens en warme kruiken om toch heerlijk te kunnen slapen! De gastheer vroeg per dag wat we wilde doen en regelde alles tot in de puntjes. Het eten was heerlijk en erg verzorgd. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken : we hadden de pech dat er problemen waren met de warm water toevoer douche.. Maar dit was incidenteel en ik kan dus ook alleen maar zeggen : 100% aanrader!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Incidenteel : gebrek aan warm water douche

    Beoordeeld op: 5 juni 2017 Verbleven in mei 2017
    Eric Nederland
  • Uros Waliski Lodge

    Puno, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het personeel is fantastisch. Eduardo en Gloria doen alles voor hun gasten, zelfs voor een warme kruik wordt gezorgd.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De boot naar het eiland vanaf Puno is niet bij de prijs inbegrepen

    Beoordeeld op: 18 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    JHJV Nederland
  • Casa Baraquel

    Arequipa, Peru

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De service van deze bed & breakfast was in een woord geweldig. Janet, de eigenaresse doet er echt alles aan om je het gevoel te geven dat je welkom bent. Zelden meegemaakt, dergelijke oprechtheid en interesse in de medemens. Zeer warm aanbevolen. Geen ontbijt was hetzelfde. Er werd zelfs gevraagd wat je wilde eten. En het hele pand is brandschoon!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 29 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Anton Nederland