Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Peru Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Peru

  • Quincha Guest House

    Lima, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget - närheten till Centrala platser i Miraflores och att jag kunde hyra enkelrum.

    • Den negativa delen av recensionen

      Då jag kom hade de ingen koll på att jag bokat och ville först inte släppa in mig.Jag blev rädd för Lima är kriminellt och taxichauffören som jag kom med varnade mig även för denna gata, där folk blivit rånade.. Efter en stund fixade de fram rummet jag beställt..Det var lugnt på boendet under natten och varmt trots det fuktiga disiga vintervädret. Oväsen och buller från gatan utanför som störde efter kl 4.30. Ganska risigt ställe trots att det ligger i Miraflores. Men helt ok för en natt.

    Recenserades: 17 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Helena Sverige
  • Hotel & Apartments R House Cusco

    Cusco, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig frukost och det var en överraskning att vi hade en hel lägenhet för oss själva.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kallt i rummet och personalen kunde dåligt med engelska. Inte ens säker på att killen fattade att vi ville checka ut.

    Recenserades: 2 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Jessika Sverige
  • San Agustin El Dorado

    Cusco, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget. Hjälpsam personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Någon märklig lukt, typ bensin, som ofta förekom i lobbyn och ibland trängde in i rummen.

    Recenserades: 27 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    U_Isacson Sverige
  • Tika Wasi Casa Boutique

    Cusco, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig och hjälpsam personal! Precis så som man blir glad av.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kallt! Vi var här väldigt kort men det som slog oss var hur kallt rummet var.

    Recenserades: 5 september 2018 Bodde här September 2018
    Jessika Sverige
  • La Casa de Anita

    Chivay, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Vänlig personal, varmt rum med varm bra dusch, små men mycket funtionsdugliga rum, välstädat och suveränt läge precis vid torget nära allt. Skulle bo där igen om vi skulle tillbaka till Chivay. Vi skulle se kondorerna och det fanns flera turbokningsföretag på torget och vi blev också upphämtade på morgonen på torget. Mycket enkelt alltså.

    Recenserades: 28 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Linda Sverige
  • Suites Plaza Las Flores

    Lima, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget

    • Den negativa delen av recensionen

      Samma frukost varje dag

    Recenserades: 8 september 2018 Bodde här September 2018
    Mirtha Sverige
  • BTH Hotel – Boutique Concept

    Lima, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Superbra frukost!

    Recenserades: 6 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    David Sverige
  • Suites Larco 656

    Lima, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Tak terassen

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite slitna rum

    Recenserades: 10 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Niklas Sverige
  • Hostal Dreams House

    Cusco, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Supertrevligt boende. Fräscha och välstädade rum, varmvatten i duschen. Sköna sängar. Personalen var så hjälpsamma och trevliga. Perfekt att stanna ett par nätter i Cuzco.

    Recenserades: 13 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Emma Sverige
  • Chaquill Chak'a

    Cusco, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Den snällaste och mest hjälpsamma personal man kan tänka sig. Riktigt bra frukost och fina rum med eget badrum. Läget är dessutom jättebra med närhet till Plaza des armas och en massa restauranger. Rekommenderas varmt.

    Recenserades: 23 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Peru med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Manhattan Inn Airport Hotel

    Lima, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket bra hotel nära flygplatsen. Ny renoverat trevlig och hjälpsam personal.

    • Den negativa delen av recensionen

      Om man är ljuskänslig då flygljudet kan vara störande.

    Recenserades: 16 december 2016 Bodde här December 2016
    Hagit Sverige
  • Bayview Hotel

    Lima, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket god service och stämning

    • Den negativa delen av recensionen

      Det är absolut inte 15 minuter från flygplatsen. Räkna me en timme.

    Recenserades: 14 september 2017 Bodde här September 2017
    Don Sverige

Hotell i Peru med höga betyg från alla gäster

  • Uros Titicaca Lodge

    Puno, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Otroligt annorlunda och spännande att komma hem till Ivan med familj. De kunde inte ha varit mer tillmötesgående och trevliga. Faciliteterna är enkla men välgjort. God mat som ingick och lugnt och stilla läge. Vi fick även följa med på fisketur med båt och se deras dagliga liv. Tror att en natt räcker bra. Tack för en trevlig vistelse!

    Recenserades: 8 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Johan Sverige
  • Antigua Casona San Blas

    Cusco, Peru

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      En lugn o vacker oas mitt i livliga Cusco

    • Den negativa delen av recensionen

      Har inget att klaga på

    Recenserades: 3 september 2017 Bodde här Augusti 2017
    Susanna Sverige