Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Frans-Polynesië Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Frans-Polynesië

  • Fare Suisse Tahiti - Guesthouse

    Papeete, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel mooie en propere kamer, lekker ontbijt en gratis shuttle van/naar de luchthaven of haven

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De weg van het hotel naar het stadscentrum voelde niet veilig aan s nachts te voet

    Beoordeeld op: 28 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Sébastien België
  • Farehau

    Faaa, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima locatie nabij de luchthaven en goed ontbijt

    Beoordeeld op: 28 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Sébastien België
  • Village Temanoha

    Paopao, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ruime bungalow. Mooie omgeving.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er stond dat er een broodrooster stond maar die heb ik niet zien staan. Slechte weg er naar toe. Onverharde weg met veel kuilen.

    Beoordeeld op: 23 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    gabriella Nederland
  • Oa Oa Lodge

    Bora Bora, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie was top, bungalow lekker ruim en een heerlijk uitzicht vanuit het zwembad. Ernaast zit een Yacht club met hele fijne happy hour biertjes tussen 1700-1800. Doen!

    Beoordeeld op: 23 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Silke- Nederland
  • Tifaifai Et Café Huahine

    Fare, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie locatie op een Motu die toch bereikbaar is via een brug. De host is super aardig en neemt je graag mee een hapje eten als je zelf nog geen scooter hebt. Ook maakt zij een heerlijk ontbijt voor je klaar. Om de hoek ligt de Jardin de Corail waar wij het fijnst hebben gesnorkeld op heel Frans Polynesie. Ik zeg doen!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen airco en niet super schoon, maar al het andere compenseert dit ruim.

    Beoordeeld op: 23 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Silke- Nederland
  • Tahiti Surf Beach Paradise

    Atimaono, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer aardige hosts. We werden opgehaald van de ferry en op de dag van vertrek naar de luchthaven gebracht. Heel lieve mensen. In de ochtend kregen we croissants, baguette, cereals, melk, boter en eieren. Het uitzicht is prachtig, gelegen aan de zwarte stranden. Het zwembad en faciliteiten zijn heerlijk. De hond is ook een schatje

    Beoordeeld op: 27 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Esther Nederland
  • Bouddha Villa

    Uturoa, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De gastvrouw is super hulpvaardig. De gedeelde keuken is super goed uitgerust, ook mag je olie en kruiden gebruiken. De gemeenschappelijke douche en wc is zeer schoon en wordt door 3 kamers gebruikt. Er zijn fietsen en snorkelspullen die geleend mogen worden

    Beoordeeld op: 1 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Erwin22 Nederland
  • Moorea Pension Tarariki

    Haapiti, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Dat de scooter klaar stond bij aankomst en de haal en breng service naar Ferry. De vaste bewoner was zeer behulpzaam.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles is gedateerd en dringend toe aan een renovatie! De matras die geen matras te noemen is, je slaapt op houten planken! Het nachtlawaai van de vele honden en buren! Er is geen warm water in de bungalow en de enige gemeenschappelijke douche is deze naam niet waardig. Als je aanwezig was had je soms geen vakantiegevoel met de vaste bewoner die je steeds gezelschap hield.

    Beoordeeld op: 5 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Hans België
  • Villa Honu by Tahiti Homes

    Papetoai, Frans-Polynesië

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Uitzicht, balkon, keuken. Het is er prachtig!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Harde hoofdkussens. Maar dat was dan ook het enige

    Beoordeeld op: 26 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem Nederland
  • La Perle De Tahaa

    Tapu' amu, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie, de vele voorzieningen zoals kayak, fiets (Tegen betaling!)

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De gemeenschappelijke keuken is veel te klein, en te weinig uitgerust. Koffiezet dolce gusto, maar in de nabije winkels kan je geen pads kopen, geen waterkoker, slechts 2 gasbekkens en dit voor 5 kamers! De eerste 2 nachten niet geslapen door een dier tussen de scheidingswand met onze buren? Toen onze buren een opmerking hierover maakte, werd dit weggelachen door de eigenaar. Geen kussens op de houten ligbedden voor de backpackers!

    Beoordeeld op: 5 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem België

Hoog beoordeelde hotels in Frans-Polynesië volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Pension Te Miti

    Punaauia, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      gezellig familie-pension; zelf koken in gemeenschappelijke keuken , maar met z'n allen eten en praten.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      transfers naar luchthaven waren aan de dure kant.

    Beoordeeld op: 5 november 2016 Verbleven in oktober 2016
    peter Nederland
  • Tahiti Airport Motel

    Faaa, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Hotel was prima, lag op loopafstand van vliegveld en na een lange vlucht was het fijn om gelijk te kunnen slapen. Goed onderhouden. Precies waar het bedoel voor is. Prijs is wat duur zoals alles hier.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was erg eenvoudig

    Beoordeeld op: 10 november 2016 Verbleven in november 2016
    Manon Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Frans-Polynesië volgens alle beoordelaars

  • Fare Vaihere

    Pihaena, Frans-Polynesië

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie ruime bungalow direct aan zee waar je prachtig kan snorkelen. Philippe is erg behulpzaam en kookt heerlijk. Gratis fietsen te leen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er was geen airco, wat een reden zou zijn om er niet nogmaals te verblijven.

    Beoordeeld op: 20 februari 2017 Verbleven in februari 2017
    Annemarie Nederland