Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Puerto Rico Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Puerto Rico

  • At Wind Chimes Boutique Hotel

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Två separata sovrum med allrum/kök. Vi hade turen att få en uteplats där vi kunde duka upp middag.

    • Den negativa delen av recensionen

      Mörkt inomhus. Mycket är trasigt (t ex AC i allrum, jalusier på fönster gick inte att öppna. Golvlampa saknar lampor vilket är en livsfara om något råkar peta där) och t ex skedar och samtliga glas eller muggar saknas vilket vi sa till om men inget hände. Tjejen i receptionen tittade på oss som om vi var konstiga när vi bad om detta. Ingen städning förekom under vår 4 dagars vistelse förutom handduksbyte.

    Recenserades: 13 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Robban Sverige
  • Conturce Hostel

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Rent och prydligt. Personalen var supertrevliga och hjälpsamma. Bra läge! Lugnt och tyst.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det fanns ingen lounge att sitta i förutom en takterass vilket gick bra om det inte regnade.

    Recenserades: 17 juli 2018 Bodde här Juni 2018
    Madeleine Sverige
  • DoubleTree by Hilton San Juan

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Ett väldigt bra hotell med alla de bekvämligheter som behövs. Trevlig, vänlig och hjälpsam personal, glad personal. Kakan man fick när man kom fram var en trevlig gest.

    • Den negativa delen av recensionen

      Det är synd att inte frukost ingår i priset som det gör i Sverige. Lägg till 15-20 dollar på boendet och inkludera frukost i boendet.

    Recenserades: 24 mars 2018 Bodde här Mars 2018
    Patrik Sverige
  • Hotel Milano

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevlig personal, bra läge

    • Den negativa delen av recensionen

      Hotellet kunde inte servera frukost Lite dyrt för den kvalitet hotellet håller Smutsig textilmatta i rummet

    Recenserades: 14 april 2018 Bodde här April 2018
    Karin Sverige
  • Holiday Inn Express San Juan Condado

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Stora sängar, frächt badrum, god frukost, två utomhuspooler, litet gym.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fuktigt i rummet, AC droppade, skralt utbud i gymmet, strömmen gick två gånger efter detta fungerade ej våra kort - nen receptionisten löste detta snabbt.

    Recenserades: 15 april 2018 Bodde här April 2018
    Nanna Sverige
  • Sheraton Old San Juan Hotel

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Extra skön säng. Läget toppen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Dyrt rum samt väldigt dyr frukost som inte var speciell på något sätt

    Recenserades: 15 april 2018 Bodde här April 2018
    Veronica Sverige
  • Canario Boutique Hotel

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Toppenläge med gångavstånd till stranden, nära många restauranger och ett par barer. Smidigt att ta sig till gamla stan och hamnen med Uber om man ska dit.

    • Den negativa delen av recensionen

      Mycket slitet rum och badrum. Rummet var mindre än förväntat, ingen hiss. 1 personal var tillmötesgående men majoriteten var mer upptagna med att sitta vid datorn och svara i telefon snarare än att uppmärksamma gäster. Ingen fråga om hur vi tyckt att boendet var när vi skulle checka ut, vi ombads enbart att lämna in nycklarna.

    Recenserades: 26 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Puerto Rico med höga betyg från gäster som talar svenska

  • San Juan Marriott Resort and Stellaris Casino

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk fin frukostbuffé.Sköna sängar. Bra läge. Närhet till stranden.

    Recenserades: 14 december 2016 Bodde här November 2016
    Torsten Sverige
  • Hyatt Place San Juan - City Center

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Frukosten var bra. Stort och härligt rum med bäddsoffa. Poolen var bra och det fanns en lekplats i poolen för de mindre barnen

    • Den negativa delen av recensionen

      Städningen, orena glas vissa dagar och vissa dagar fick vi inte glas överhuvudtaget. En dag skulle de komma tillbaka med rena handdukar lite senare men det gjorde de inte. Vi betalade 14 dollar/dag för parkering.

    Recenserades: 16 januari 2017 Bodde här Januari 2017
    Malin Sverige
  • Da House Hotel

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt hotell med utmärkt läge. Serviceminded personal. Ofräsch uteplats med en del söndriga möbler. På bilden såg det ut som om vi skulle få en egen, stor balkong. I själva verket var denna balkong tillgänglig för alla - dessutom mkt ofräsch med mossa, vattenansamlingar och söndrig markis mm

    Recenserades: 10 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Lotta Sverige

Hotell i Puerto Rico med höga betyg från alla gäster

  • San Juan Marriott Resort and Stellaris Casino

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastisk fin frukostbuffé.Sköna sängar. Bra läge. Närhet till stranden.

    Recenserades: 14 december 2016 Bodde här November 2016
    Torsten Sverige
  • Condado Vanderbilt Hotel

    San Juan, Puerto Rico

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt hotell! bra läge, fina pooler- underbar byggnad!

    • Den negativa delen av recensionen

      frukosten är lite överprisad...

    Recenserades: 29 december 2016 Bodde här December 2016
    Traveller123456789 Sverige