Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Portugal Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Portugalu

  • Hotel Vitória

    Koimbra, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Dobra lokacija. Veoma blizu stanice. Mirna ulica. Ljubazno osoblje.

    • Negativni deo recenzije

      Ništa

    Ocenjeno: 14. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Milan Srbija
  • Citybreak-apartments Coliseu

    Porto, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija apartmana je odlicna, u samom centru grada, u blizini znamenosti koje smo hteli da vidimo tako da nije bilo potrebe da koristimo prevoz.Apartman je veliki, cist i sa svim sadrzajima koji su potrebni za boravak.Preporuka gostima .Zgrada je bez lifta i to je mozda jedina zamerka .Od domacina smo dobili kartu grada sa objasnjenjem sta bi trebalo videti i kako do tamo stici, kao i sta treba probati od portugalskih specijaliteta.

    Ocenjeno: 26. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    vesna Srbija
  • Tagus Royal Residence

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlicna lokacija, blizina metro stanice, sve uredno i cisto

    • Negativni deo recenzije

      Svakodnevno smo morali da intervenisemo za peskire

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Jasmina Srbija
  • Hotel Afonso III

    Faro, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 7
    • Pozitivni deo recenzije

      Recepcija radi non-stop, postoji ostava za prtljag, pristojan dorucak

    • Negativni deo recenzije

      Objekat je dosta star

    Ocenjeno: 9. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Jasmina Srbija
  • Oportolazaro Apartment

    Porto, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Dobra lokacija, moderno uredjen apartman sa puno kucnih aparata

    • Negativni deo recenzije

      Dorucak je bio jako siromasan i jednolican

    Ocenjeno: 9. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Jasmina Srbija
  • HF Ipanema Park

    Porto, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Boravak u hotelu je bio prijatno iskustvo. Osoblje vrlo ljubazno, dorucak izvanredan. Cistoca na viskokom nivou.

    • Negativni deo recenzije

      Lokacija - 12 autobuskih stanica udaljen od centra grada.

    Ocenjeno: 19. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Andrija Srbija
  • Lisbon RiverView Hostel

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija je savrsena.

    Ocenjeno: 27. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Marija Srbija
  • Hotel Capital

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 7,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Doručak raznovrstan i korektan. Hotel u završetku renoviranja. Nameštaj, krevet i ostalo novo i prihvatljivo. TV i Wi-Fi OK. Lepa i relativno mirna ulica i dobra lokacija sa blizu stanicama bus i metro.

    Ocenjeno: 30. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Sale Srbija
  • River Studio

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Po nama lokacija je dobra,apartmanje smesten u starom ,autenticnom delu Lisabona ,u Alfami.U blizini smestaja je puno malih restorana u kojima se moze slusati fado muzika.Apartman je u potkrovlju, a do njega se dolazi uskim i jako strmim stepenistem.

    • Negativni deo recenzije

      usko i jako strmo stepeniste

    Ocenjeno: 1. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    vesna Srbija
  • Furnas20 Lisbon Flats

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Prostrano, čisto, potpuno opremljena kuhinja, izvanredan 5G internet!!! Lokacija pristojna, blizu metro stanica, nekoliko radnjica i pekara u blizini. Zoo-vrt na dva minuta hoda....

    • Negativni deo recenzije

      Gazdarica kasnila prilikom ulaska u smeštaj. Ipak, bila je ljubazna i dala je dosta korisnih informacija.

    Ocenjeno: 22. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Milan Srbija