Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Portugal Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Portugalu

  • Santa Catarina Deluxe by Homing

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Stan je odlican, prostran. Kompletno namjesten i opremljen. Lokacija idealna, blizu svih desavanja. Preporuka svima za boravak u Lisabonu.

    • Negativni deo recenzije

      Nema lift, ali nije veliki problem ionako se po gradu krece non stop uzbrdo - niz brdo. Nema klima, ali s obzirom da po danu i nismo bili u stanu bilo je sasvim ok.

    Ocenjeno: 25. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    gotovac Bosna i Hercegovina
  • Amazonia Lisboa Hotel

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 6,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Vest da krajem godine počinje renoviranje soba. Posebno ističem odnos sa osobljem hotela koje već dobro poznajem.

    • Negativni deo recenzije

      Nemam zamerki, već peti put tu odsedam.

    Ocenjeno: 9. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Aleksandar Srbija
  • Olissippo Oriente

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Всё

    • Negativni deo recenzije

      Без коментарии

    Ocenjeno: 29. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Antares Portugal
  • Paz Apartment

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija (prekoputa Parlamenta i veoma blizu centra)... Dobar odnos cene i kvaliteta...

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo ok

    Ocenjeno: 15. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    STEFI_KG Srbija
  • Furnas20 Lisbon Flats

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Prostrano, čisto, potpuno opremljena kuhinja, izvanredan 5G internet!!! Lokacija pristojna, blizu metro stanica, nekoliko radnjica i pekara u blizini. Zoo-vrt na dva minuta hoda....

    • Negativni deo recenzije

      Gazdarica kasnila prilikom ulaska u smeštaj. Ipak, bila je ljubazna i dala je dosta korisnih informacija.

    Ocenjeno: 22. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Milan Srbija
  • Koolhouse Porto

    Porto, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Cisto je i mirno. Kreveti su udobni.

    • Negativni deo recenzije

      Privezak za kljuceve nije zgodan jer se se cuje prilikom otvaranja/zatvraranja vrata.

    Ocenjeno: 23. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Ivana Srbija
  • Apartment Praca da Republica

    Porto, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      ljubazan domacin, i flasa vina u ime dobrodoslice, mape, brosure i detaljan opis svega sto nas je zanimalo o Portu i lokaciji .Apartman odlicno opremljen peskirima, posteljinom, toplim prekrivacima, kuhinja sa mikrotalasnom i odlicnim posudjem.WIFE odlican- brz !! Lokacija nadomak centra grada cca 700m do prvih kafica i odlicnih restorana. Veoma lako za snalazenje .parking je mali problem ali u blizini ima garaza u kojima se moze ostaviti auto na ceo dan.Parkiranje se placa od 9h-19h ali na svaka 2 sata- te ukoliko planirate ostati u gradu mora se garazirati auto.

    • Negativni deo recenzije

      Kupatilo nema ventilaciju, moze biti malo bucno uvece .

    Ocenjeno: 10. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    koncept Srbija
  • Duas Nações Guest House

    Porto, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Objekat se nalazi na 5min hoda od centra, u blizini su autobuska i metro stanica. Dve ulice niže je party district ali ne smeta buka. Ispred smeštaja imaju lokali gde možete jeftino da doručkujete i popijete kafu. Smeštaj ima starinski nameštaj ali je prostran i čist.

    • Negativni deo recenzije

      Nije nam se dopalo što smo bili smešteni na poslednjem spratu gde oni suše veš na terasi pa kad otvorite prozor gledate u posteljinu.

    Ocenjeno: 15. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Jelena Srbija
  • Anjo Azul

    Lisabon, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Super lokacija, ljubazno osoblje, cisto...

    • Negativni deo recenzije

      Jako je loš internet, jako klizavo kupatilo.

    Ocenjeno: 18. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Lounge Inn Guest House

    Porto, Portugal

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel je renoviran, blizu je metro stanice, marketa, i lako je za snalazenje po Portu, sve u svemu preporucujem ovaj smestaj u Portu.

    • Negativni deo recenzije

      Malo su male sobe, ali je sve uredno i cisto.

    Ocenjeno: 15. oktobar 2018. Gost je boravio u periodu: oktobar 2018.
    Anoniman/-na Srbija