Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Réunion Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels op Réunion

  • LUX* Saint Gilles

    Saint-Gilles-les-Bains, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie vlak aan de lagune, de inrichting van het domein, de stijl van de gebouwen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets!

    Beoordeeld op: 3 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Nicolas België
  • Hotel Select Ocean Indien

    Saint-Denis, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 6,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De ligging relatief dichtbij het centrum van St Denis

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het zwembad was niet zo groot en geen hottub.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Ronald Nederland
  • Les GREVILLEAS '' chambres et table d'hôtes

    La Plaine des Cafres, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      vriendelijke ontvangst / lekker eten

    Beoordeeld op: 10 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Geert België
  • Central Hotel

    Saint-Denis, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Midden in het centrum van in St Dennis, en toch rustig gelegen. Compacte kamers, maar netjes en met een comfortabel bed. Goed ontbijt. Eigen parkeerplaats.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Rob Nederland
  • Le Kerveguen

    Saint-Gilles-les-Bains, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Kamers zijn van alle gemakken voorzien (zoals een keukentje, waterkoker, wasrekje, koelkast) en handig ingericht. Uitstekend bed en een fijne badkamer. Eigen balkon en mini-tuintje. Het hotel heeft parkeerplaatsen. St Gilles is waarschijnlijk een van de fijnste kustplaatsen op La Reunion voor een verblijf van een paar dagen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het hotel ligt een beetje 'achteraf'. Wel een veilige omgeving, maar het is ca 20 min lopen naar het centrum van St Gilles.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Rob Nederland
  • Hotel Des Neiges

    Cilaos, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Uitstekend hotel, rustig gelegen aan de rand van het centrum van Cilaos. Mooie ruime kamers met balkon en een prima bed en badkamer. Het verwarmde zwembad is groter en pretiger dan je van een hotel in de bergen zou verwachten. Uitstekend buffet-ontbijt en een zeer goed (optioneel) buffet-dinner voor een schappelijke prijs. Een aanrader om een dagje (of twee) uit te rusten na een wandeltocht door de nabijgelegen Cirques, of na een tocht naar de Piton de Neige!

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Rob Nederland
  • Le Relais Des Cimes

    Salazie, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtig dorp en droomomgeving. Wij verbleven in een prachtige koloniale knusse kamer dat zelfs onderwerp bleek te zijn van de dorpsrondleiding creoolse huizen. Lieve en behulpzame mensen en lekker eten als je open staat voor iets anders.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Beetje de hangjongeren en hangouderen in de hoofdstraat. Waren niet vervelend maar toch aanwezig en dat was zonde van de sfeer in het dorp.

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Tevreden Nederland
  • Tulip inn Sainte Clotilde

    Saint-Denis, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De kamer was prima. OV richting centrum is ook goed.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Personeel was erg jong en redelijk onervaren. Klachten over het ontbijtbuffet, dat op was, of een taxi die niet op tijd geregeld was, wordt schouderophalend afgedaan. Zeker niet slecht, maar kan beter. Dakterras is leuk, maar is niet meer dan een dakterras. Een zitje, of een gelegenheid om iets te drinken of te eten maakt het nog leuker. Er is nu niets met de voordelen van een dakterras gedaan, terwijl het uitzicht heel aardig is.

    Beoordeeld op: 19 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Carolein Nederland
  • Hôtel les Bougainvilliers

    Saint-Gilles-les-Bains, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede locatie op loopafstand van het strand in L'Ermitage-les-Bains. Gedeelde keuken met overige gasten op de begane grond is een uitkomst om dmv boodschappen en afhaalcarri's een maaltijd te bereiden/nuttigen zodat je niet elke avond naar een restaurant toe moet.

    Beoordeeld op: 7 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem Nederland
  • La Villa Zen

    Saint-Paul, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      ontbijt ok / hygiëne ok

    Beoordeeld op: 9 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anoniem België

Hoog beoordeelde hotels op Réunion volgens alle beoordelaars

  • Ti Kaz Hoareau

    Le Tampon, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ti Kaz Hoareau is een accomodatie vol verassingen! We zijn verwend door Yves, Marie-Claude en Leone. Een typisch Creools diner is bij hen tot in de puntjes verzorgd! Heel lekker. Merci voor de goede zorgen en de fijne tijd die we bij jullie hebben mogen doorbrengen. De service die zij bieden is buitengewoon en hebben we nog nergens meegemaakt.

    Beoordeeld op: 6 november 2016 Verbleven in november 2016
    Sharris België
  • La Belle Créole

    Cilaos, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldig onthaal van Mireille. We voelden ons onmiddellijk thuis door haar aanpak. Zeer ruim appartement met alle nodige faciliteiten, groot terras,... ideale locatie in Cilaos. Centrum op 5 minuten wandelafstand.

    Beoordeeld op: 9 november 2016 Verbleven in november 2016
    Sharris België
  • La Plantation "côté Lagon"

    Saint-Pierre, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ontbijt was erg goed! Alles zelf gemaakt. Locatie was prachtig, gelegen aan rustige wef aan strand waar je kunt snorkelen en meteen allemaal tropische vissen ziet.

    Beoordeeld op: 23 april 2017 Verbleven in april 2017
    Marrit Nederland
  • La Villa Kazuera & SPA

    Cilaos, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Nieuw hotel.Geweldige ontvangst met veel informatie. Prima kamer met gebruik van keuken. Als bonus jacuzzi om na het wandelen te relaxen.

    Beoordeeld op: 6 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Peter Nederland
  • Kaz Ocean

    Saint-Leu, Réunion

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer tof appartement op een ideale locatie; dicht bij zee en makkelijke toegang tot de rest van het eiland. Het appartement heeft een fantastisch terras en (gemeenschappelijk) zwembad met zicht op zee. Je deelt het zwembad met enkele andere appartementen maar dit is zeker niet storend. Je kan van je privacy genieten op je eigen terras dat gescheiden is van de andere terrassen. Je kan hier genieten van zon en schaduw. Het eigen terras heeft 2 ligstoelen, een tafel en 2 stoelen. Het prachtige grote terras aan het zwembad heeft 8 ligbedden en zicht op zee. Een barbecue is ter beschikking voor gebruik door alle gasten. Het zwembad is 28 graden. Er is een grote en mooi onderhouden gemeenschappelijke tuin waar je ook kan relaxen in de zon. Het appartement was heel proper gekuist toen wij aankwamen. Het bed was proper opgedekt met verse lakens en verse handdoeken waren voorzien. Er stond een lekkere fruitmand op tafel bij aankomst. Er is een ruime badkamer met inloopdouche, wc, lavabo en wasmachine. De keuken bevat alle faciliteiten die je nodig hebt; oven, microgolfoven, ijskast en diepvriezer, waterkoker, koffiezetapparaat en nespresso apparaat. Keukengerei is aanwezig zodat je goed kan koken als je dat wenst. Er is ook een wasrek aanwezig om je was op te hangen. De airco in het appartement is zeer tof om 's avonds aan te zetten zodat je met een aangename temperatuur kan gaan slapen. De hosts Yves en Stephane zijn 2 super lieve en gastvrije mensen die je met open armen zullen ontvangen en je graag alle info geven over activiteiten, wandelingen, mogelijkheden op het eiland. Als er iets is kan je zeker bij hen terecht. Wij zijn beiden zeer tevreden over ons verblijf en zouden zeker opnieuw boeken moesten we ooit terugkeren naar het eiland.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets.

    Beoordeeld op: 19 mei 2017 Verbleven in mei 2017
    Dimitri België