Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Serbien Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Serbien

  • Belgrade Boutique House

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Området og dens beliggende her, var skøn og beroligende, og nogen personalet gjorde det rigtigt godt og nogen ville man gerne gode point. Pool området var skønt og fredligt,Men der var osse en del der halter.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Anmeldelse af BBH, hotellet ligger i den finere del af Belgrade og man burde tro at service og rengøring og maden ville være bedre. Vi blev hentet fra hotellet og kørt derud til hotellet og fik vores værelse, uden at få en tur rundt omkring hotellet, som er normal standard man gør. Dog er der pool i lukket baggård, som er dekoreret planter osv. Men ligge stolene er udbehaglig og gir mærker, nå man gerne vil ligger der. Morgenmaden buffet, lever ikke op til forventning, meget lyst brød og deres toast maskine fungere ikke og kaffe er i hvertfald ikke noget man kan råbe hurra for, den er lavet på instant maskine og nå man gerne vil havde mælk, så er det lunket. Det vil sige det blev bedre da man sagde det til dem. Men uden grund lavede de pludselig om på morgen buffet fra 7:30 til kl 11:00 pga. En større gruppe af mennesker kom ind til og fik første ret og man blev ikke informeret herom og det er normal at man bliver informeret herom, men det skete en dag efter, og vi brokkede os herom, og fik heldigvis sagt det til manageren. Men det er ikke i orden. Ang. Rengøring, kan man rolige sige, at det absolut ikke lever op, da der er pletter på gulv og ikke støvet af, der er rigtig meget der halter her. Nogen af personalet gør det godt og andre gør det modsatte, og derfor kan vi ikke levere 4 stjerne for det her, for der er meget der trækker det ned. Der var nogen på hotellet der gjorde det bedre end andre og Dem som jeg fortjener ros og gjorde umage var Daniela og Matija, de levere rigtigt go service, tak til jer.

    Anmeldt: 7. august 2018 Overnattede: august 2018
    Karl Danmark
  • Happy Star Club

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Gode cafeer ved siden af

    • Den negative del af anmeldelsen

      Lugtede af våd hund på værelset. Meget gammelt og slidt

    Anmeldt: 9. august 2018 Overnattede: august 2018
    Tommy Danmark
  • MARK Hotel

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      God placering Høfligt personale Rent God seng

    Anmeldt: 11. august 2018 Overnattede: august 2018
    Nicki Danmark
  • Villa Ruža Apartments

    Zlatibor, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,4
    • Den positive del af anmeldelsen

      Godt indretning beliggenhed i skov/natur. 1,4 km fra centrum, fantastisk til gårdtur.Vil varmt anbefale til andre.

    Anmeldt: 2. august 2018 Overnattede: august 2018
    Milica Danmark
  • Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Utroligt proffessionelt personale, stille og roligt omgivelse og meget for pengene 😀

    Anmeldt: 10. august 2018 Overnattede: august 2018
    Harriette Danmark
  • Hostel 021

    Novi Sad, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      God beliggenhed. Hjælpsomt personale.

    • Den negative del af anmeldelsen

      sengene på værelset var ikke behagelige.

    Anmeldt: 11. august 2018 Overnattede: august 2018
    Maria Danmark
  • B&B Klub 011

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,3
    • Den positive del af anmeldelsen

      Meget hjælpsomt personale, der både sørgede for transport fra lufthavnen til hotellet og gav tips til at komme rundt i byen. En dejlig uformel tone.

    Anmeldt: 19. august 2018 Overnattede: august 2018
    Rudi Danmark
  • Extra Zone Suites and Apartments

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden var helt i top

    • Den negative del af anmeldelsen

      Badeværelserne

    Anmeldt: 5. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anonym Danmark
  • Tulip Inn Putnik Belgrade

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Thumps up to the trainee and her women teacher! Good service!

    • Den negative del af anmeldelsen

      Ved ankomsten fik man bare nøglen uden at blive guidet hvor værelset var.

    Anmeldt: 20. august 2018 Overnattede: august 2018
    Anonym Danmark
  • Hotel Zlatiborska Noc

    Užice, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fin beliggenhed. Sødt personale.

    Anmeldt: 3. august 2018 Overnattede: juli 2018
    Anonym Danmark

Hoteller i Serbien med gode anmeldelser fra dansktalende anmeldere

  • Feel Belgrade Luxury Apartments

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Skøn lejlighed, vi tager tilbage næste år, har tidligere boet på hotel i Beograd, vil ikke bytte med dette ophold. Skønt personale, hjælpsomme, smilende, det var en succes. Det er 5 år i træk vi besøger Beograd, nyder de 4 dage hvert år. Kommer tilbage samme tidspunkt næste år.

    Anmeldt: 27. september 2016 Overnattede: september 2016
    Helle Danmark
  • Five Points Square - City Center

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fint, helt nyt hotel. Sødt og hjælpsomt personale. Fin beliggenhed og på trods af den megen trafik ikke meget støj.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Morgenmaden var ikke på selve hotellet og ikke noget at skrive hjem om. Adgangen til hotellet var heller ikke nogen oplevelse, opgangen var slidt ig beskidt, men det glemte man hurtigt, når man kom op på værelset.

    Anmeldt: 8. maj 2017 Overnattede: maj 2017
    Birgitte Danmark
  • Airport Hotel Garni

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,1
    • Den positive del af anmeldelsen

      Kom om aftenen og skulle videre kl 5 Men personalet ville lave en madpakke til mig

    Anmeldt: 19. juni 2017 Overnattede: juni 2017
    Michael Danmark

Hoteller i Serbien med gode anmeldelser

  • Apartment Anabela

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk sted of super flot lejlighed der var alt hvad jeg hvad havde brug for . Lejlighed og badeværelse var super rent ejeren var meget venlig og var på stedet kl 23:30 som aftalt . Jeg vil ihvertfald anbefale stedet til andre og helt sikkert vil jeg book den igen 😊

    Anmeldt: 7. april 2017 Overnattede: april 2017
    Ernad Danmark
  • One Luxury Suites

    Belgrade, Serbien

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Værelset er for lille, men moderne badeværelset

    • Den negative del af anmeldelsen

      Intet

    Anmeldt: 29. januar 2017 Overnattede: januar 2017
    Dragan Danmark