Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Srbija Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Srbiji

  • Kuca na dan

    Niš, Srbija

    Još nema recenzija
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve 5!

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Ivan Hrvatska
  • Hotel Drinska lasta

    Ljubovija, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Lep hotel, sobe su ciste, odlican dorucak

    Datum recenzije: 9. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Suzana Italija
  • Hotel Slavija

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 6,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Kreveti su razumno komotni za cijenu sobe, sve je bilo cisto, vrela voda dostupna i odlican pritisak u tusu. Dorucak je prvoklasan za cijenu. Lokacija hotela je takodje vise nego zadovoljavajuca. Uprkos malim minusima, opet bi odsjeo u vasem hotelu.

    • Negativni dio recenzije

      Lift npr... izmedju 10tog mog sprata i 7og sprata su bili gradjevinski radovi. Kad lift nije radio jedno vrijeme, onda se nemoze stepenicama spustit do prizemlja. Umalo da zakasnim na dorucak. Da sam znao unaprijed da su radovi gradjevinski izmedju desetog i osmog sprata ko sto nisam, onda bi isao na dorucak mnogo ranije da dobijem na vremenu... Osoblje recepcije je trebalo da upozori na to, ali nisu..

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Fred Ujedinjeno Kraljevstvo
  • Luxury Apartments Belgrade

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Bio motorom, sve na mestu, odlicno, udobno, vratit cu se opet :)

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Črvek Hrvatska
  • Novel Inn

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je perfektno u objektu

    • Negativni dio recenzije

      U ovom objektu ne postoji ništa sto može da se ne svidi nekom nisam slikao pa nemam foto

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Radisa Švicarska
  • Vila Sofija Zlatibor

    Zlatibor, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost, osiguran parking

    • Negativni dio recenzije

      Televizor, udobniji krevet

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Igor Hrvatska
  • Garni Hotel Argo

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje je preljubazno. Sve pohvale prvo njima, a onda i za sve ostalo..

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Darren Malta
  • Hedonic PREMIUM Zlatibor

    Zlatibor, Srbija

    Još nema recenzija
    • Pozitivni dio recenzije

      Predivne , prostrane terase sa odličnim pogledom na prirodu

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Milena Srbija
  • Apartments Stari Slon

    Sombor, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Izuzetno ljubazni domaćini, super lokacija.

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Saša Hrvatska
  • MARK Hotel

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Stigli smo kasno nocu i decko na recepciji je bio jako ljubazan i pomogao nam je sa stvarima. Izbor na dorucku je bio bas bogat, jedino kafa moze biti malo bolja :)

    • Negativni dio recenzije

      U kupatilu su nazalost bile dlake - i oko lavaboa a i u tus kabini. To ne bi trebalo da se desi.

    Datum recenzije: 8. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Ancibananci Austrija

Hoteli u Srbiji koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Fortress Apartments

    Novi Sad, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Odličan smještaj i gostoprimstvo. Preporučila bih svakome.

    • Negativni dio recenzije

      -

    Datum recenzije: 18. rujna 2016. Boravak: rujan 2016.
    Ana Hrvatska
  • Wake Up Apartments and Rooms

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje se veoma puno trudi da udovolji gostima, lokacija je takodjer super.

    Datum recenzije: 5. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Samir Njemačka
  • Amarilis 717

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartmani su novi,uredni i cisti..Polozaj odlican i vrlo dobro povezan gradskim prevozom.Osoblje izuzetno ljubazno i susretljivo..Preporuka za sve naredne posjetioce da odaberu ove apartmane..

    Datum recenzije: 3. siječnja 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Zdenka Bosna i Hercegovina

Hoteli u Srbiji koje su visoko ocijenili svi gosti

  • Apartments Idila

    Bela Crkva, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Prelepo uredjena vila sa cistim sobama i izuzetno ljubaznim osobljem, na samo par minuta hoda od Glavnog jezera. Sve pohvale, uzivali smo.

    Datum recenzije: 19. kolovoza 2016. Boravak: kolovoz 2016.
    Aleksandar Srbija
  • Botanical Garden Apartments

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Prelep Apartman, sve blista cist, samo kofere I useli se,blizu grada, ima 24 sata u blizini trgovine, mogu samo da preporucim svima od sada idem samo tu, 100% perfektno

    Datum recenzije: 17. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Tini Austrija
  • Bukoleon Apartment

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Vlasnici su za 10 !!! Najveća ocjena za ljubaznost i predusretljivost vlasnika. Čestitam!!! Zasjenili ste sve prednosti svog smještaja od lokacije, čistoće i komfora. Hvala na svemu :) !!!

    • Negativni dio recenzije

      Bolje ne može!

    Datum recenzije: 1. listopada 2016. Boravak: rujan 2016.
    AlmirSehic Bosna i Hercegovina
  • Apartman Boska

    Subotica, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Svidio nam se smještaj, uređenost apartmana, opremljenost apartmana, srdačni i gostoljubivi domaćini. Ukratko, jako smo zadovoljni.

    Datum recenzije: 7. studenog 2016. Boravak: studeni 2016.
    JADRANKA Hrvatska
  • Apartments Jevremova

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Idealna lokacija za sve znamenitosti, besplatan parking, čistoća modernih i lijepih apartmana. Sve je čista 10! Ljubaznost vlasnika je nenadmašiva. Hvala i vidimo se opet :)

    Datum recenzije: 5. prosinca 2016. Boravak: studeni 2016.
    Amer Bosna i Hercegovina
  • Cozy Apartment

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Odlican lezaj, simpatican apartman, locirano blizu vecine zanimljivih mjesta.

    • Negativni dio recenzije

      Dobro bi dosla mikro pec i koja obicna tava i loncic.

    Datum recenzije: 9. prosinca 2016. Boravak: studeni 2016.
    Dušan Makedonija
  • Luxury Rooms Luca and Deluca

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sto se tice udobnosti smjestaja,bez ikakve zamjerke, odlicno.Sto se cistoce i higijene moze se reci da je sve novo i cisto. Polozaj je u samom centru grada i sve se nalazi blizu.Osoblje je ljubazno,srdacno i trude se da pruze maksimalnu uslugu.

    Datum recenzije: 26. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Mirsada Bosna i Hercegovina
  • Maya Apartments

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Vlasnica super ljubazna gostoprimljiva,odvela nas na autobusnu stanicu... uputila nas dalje... uglavnom👍

    • Negativni dio recenzije

      Nema nista sto nam se nije svidjelo

    Datum recenzije: 10. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Sladjana Bosna i Hercegovina
  • Apartment Orange Relax

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Everything is excellent! Great location. The apartment is comfortable, it has everything you need and more. It's very clean, everything is new and nice. The beds are very soft and comfortable. The hosts are very polite and kind. I will stay here again when i'm in Belgrade, definitely. Smještaj je odličan, domaćini super ljubazni. Sigurno ću ponovo iznajmiti ovaj stan kad budem u Beogradu. Lokacija stana je odlična, zgrada nova i super kvalitetna, vidi se odmah. Stan je super čist, udoban, opremljen sa ukusom i kvalitetnim stvarima. Ima sve što nekom može da zatreba, ma svaku, svaku sitnicu. Inače, to ne očekujem u stanovima koje iznajmljujem za prenoćište, uvijek sebi ponesem sve, ali nisam mogao da ne primijetim da su se domaćini ovdje potrudili da gostima ništa ne zatreba. Da ostanem da živim u ovom stanu, ništa ne bih mijenjao. Pogotovo krevete! Neki su super dušeci. :-D Sve pohvale za stan i vlasnike! Hvala još jednom, vidimo se ponovo. :-)

    • Negativni dio recenzije

      There is nothing not to like. Sve je super!

    Datum recenzije: 4. svibnja 2017. Boravak: svibanj 2017.
    Goran Bosna i Hercegovina