Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Serbien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Serbien

  • Sweet Apartments

    Niš, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Att det låg mitt i stan. Allt var fräsht, värt priset.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fanns inget jag inte tyckte om.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Alpay Sverige
  • Accommodation Elegance

    Niš, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Ganska centralt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Utebliven städning.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Mats Sverige
  • SAINT TEN Hotel

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevliga rum med bra personal som var mycket hjälpsamma

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Johan Sverige
  • Life Design Hotel

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Trevligt rum, skön säng

    Recenserades: 12 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Sandra Sverige
  • Nirvana SPA Center

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Filip Sverige
  • Vip apartment Beograd

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Jätte fin lägenhet rekomenderar det varmt o nära till allt , kommer att hyra den fler gånger

    Recenserades: 16 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    GORAN Sverige
  • Rabbit's Hostel

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Blev väckt av personalen vid 4 på morgonen för att jag höll på att missa mitt flyg! Helt utmärkt då jag sov igenom mitt larm

    Recenserades: 12 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Greeger Sverige
  • Sokoterme Hotel

    Soko Banja, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Vattnet i bassängen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Hotellkonceptet.

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Suzana Sverige
  • Garni Hotel Argo

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      perfekt läge, fräscha rum och väldigt trevlig personal

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten kunde ha varit bättre och bättre utbud av t.ex bröd och pålägg.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Marie Sverige
  • Astoria Apartment

    Niš, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt läge, två minuter till fästningen, floden och gågatan. Trevlig lägenhet med solig balkong. Rent och snyggt. Trevlig värd som mötte utanför. Lugnt område. Sympatisk stad med låga priser.

    • Den negativa delen av recensionen

      Bäddsoffan var lite svår att förstå sig på, det gick inte att ligga två stycken där som utlovat. Det fanns bara tre täcken och sängkläder för tre personer, trots att vi var fyra och lägenheten skulle passa fyra, men vi kunde ligga tre i dubbelsängen och en i bäddsoffan så det funkade ändå. Vi fick aldrig tag i värden för betalning, trots tre sms, utan fick lämna pengar och nyckeln i en olåst lägenhet, vilket var lite konstigt. Men på det stora hela var det bra.

    Recenserades: 15 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Ingela Sverige

Hotell i Serbien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Main Street Apartments

    Niš, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Fräscht och rent. Underbar personal!!

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite väl hårda sängar och tyvärr mycket ljud utifrån under natten

    Recenserades: 26 april 2017 Bodde här April 2017
    Wiktoria Sverige
  • SAINT TEN Hotel

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Den lugna frukosten med en äggkock till vår tjänst. Plus för Prosecco, som vi fick be om men ska finnas med på 5 stjärnigt

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite mörkt och instängt

    Recenserades: 13 september 2017 Bodde här September 2017
    Camilla Sverige
  • Eden Luxury Suites Terazije

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Mitt i Belgrad ligger detta super fräscha hotell, mer centralt kan du inte komma! Allt är i närheten - aningen gångavstånd eller så kan taxis nås på gatan mitt emot hotellet. Faciliteten var ren, med mycket hjälpsam personal! Är så glad över att jag valde detta hotell.

    Recenserades: 27 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Nicole Sverige
  • The Only One Suites

    Niš, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Tillmötesgående gästvänlig och mycket trevlig personal.

    Recenserades: 20 december 2016 Bodde här December 2016
    Sanja Serbien
  • Marshal Luxury Rooms

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, mitt i centrum, nära till allt. God frukost i trevlig miljö

    • Den negativa delen av recensionen

      Det var bra

    Recenserades: 16 april 2018 Bodde här April 2018
    John Sverige

Hotell i Serbien med höga betyg från alla gäster

  • Aria Apartment

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Modern, fräsch och nyrenoverad lägenhet! Hotellkänsla! Lägenheten ligger ett stenkast från Terazije och gågatan Knez Mihajlova! Utanför lägenheten finns en mysig gågata med bl.a caféer. Kan varmt rekommendera lägenheten och läget! Rent, modernt och fräscht! Ägaren är supertrevlig och tillmötesgående!! Kan inget annat än att ge lägenheten och innehavaren toppenbetyg!

    Recenserades: 3 april 2017 Bodde här Mars 2017
    Dana Sverige
  • Vivio Luxury Apartment

    Belgrad, Serbien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 10
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt var perfekt! Jättebra läge, fin och fräsch lägenhet. Bra utsikt, speciellt på kvällen! Jättesnäll och trevlig värd, svarar snabbt när man behöver något och vill gärna hjälpa med allt man behöver. Rekommenderas starkt!!

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var jättebra!

    Recenserades: 21 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Dejan Sverige