Ubytování Lety Pronájem aut Letištní taxi

Rusko Recenze hotelů od skutečných hostů

Nové recenze ubytování v Rusku

  • Boutique Hotel Promenad

    Rostov on Don, Rusko

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Doporučuji. Ubytování pár desítek metrů od hlavní třídy a několik minut chůze od Donu a pobřežní promenády. Snídaně svou skladbou zajímavé, bohaté a lišící se se od běžných hotelových snídaní.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    ZDENĚK Česká republika
  • Ampir Belorusskaya Hotel

    Moskva, Rusko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Umístění poblíž centra

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Alexandra Česká republika
  • Hostel Tri Matryoshki

    Irkutsk, Rusko

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • Pozitivní část hodnocení

      Hostel pěkný, čistý, udržovaný. Nabízí malé skřínky pro cennosti. Na recepci je celou noc paní, která vám rychle otevře i při pozdním příchodu.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Tomas Česká republika
  • Ulan-Ude Travelers House Hostel

    Ulan-Ude, Rusko

    Průměrné hodnocení: 9
    • Pozitivní část hodnocení

      Hostel je situován v přestavěném apartmánu pár minut pěšky od busty Lenina. Personál je milý a nápomocný. Hostel působí přátelskou atmosférou.

    • Negativní část hodnocení

      I přes poskytnutou mapu je komplikované hostel najít (bylo nám potvrzeno i dalšími hosty). Hostel nabízí uzamykatelné dřevěné skříňky, které ale naprosto postrádají smysl, jelikož se do nich lze dostat pohym odklopením zadní překližky. I když se na první pohled může zdát, že hostel je co by kamenem dohodil od vlakového nádraží, není tomu tak.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Tomas Česká republika
  • Georgiyevskaya Hotel

    Kaluga, Rusko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • Pozitivní část hodnocení

      ochota a péče recepčních

    • Negativní část hodnocení

      Kvalita úklidu a údržby. Otevírací doba restaurace.

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Magdalena Česká republika
  • Apartment Marine 6

    Vladivostok, Rusko

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • Pozitivní část hodnocení

      Nevztahuje se.

    • Negativní část hodnocení

      Bez připomínek.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Jan Česká republika
  • Little House

    Petrohrad, Rusko

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • Pozitivní část hodnocení

      Strašně příjemný personál. Vždy ochotni pomoct nebo poradit.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Veronika Česká republika
  • Holiday home in Baykalsk

    Baykalsk, Rusko

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Komunikace s majitelem bez problemu, bydli ve vedlejsim dome. Velmi levne nam pripravil uzeneho omula na veceri. Operativne prodlouzit pobyt o dalsi noc, pri odjezdu v pet rano nas vyprovazel az k autu.

    • Negativní část hodnocení

      Na nic si nemuzeme ztezovat.

    Hodnocení napsáno: 18. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Aneta Česká republika
  • Metropol

    Moskva, Rusko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • Pozitivní část hodnocení

      Poloha hotelu v centru, vynikající snídaně

    Hodnocení napsáno: 19. září 2018 Termínem pobytu byl září 2018
    Václav Česká republika
  • Holiday Inn Ufa

    Ufa, Rusko

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • Pozitivní část hodnocení

      Skvela poloha hotelu

    • Negativní část hodnocení

      Nedostatecne parkovani

    Hodnocení napsáno: 17. září 2018 Termínem pobytu byl srpen 2018
    Anonym Česká republika

Dobře hodnocené hotely v Rusku s recenzemi v češtině

  • Palmira Business Club

    Moskva, Rusko

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • Pozitivní část hodnocení

      Parádní hotel i co se týče stylu úpravy a barev. Skvělý servis, usmívající se a ochotný personál, perfektní kuchyně na snídani i v restauraci na večeři, skvělé podzemní parkoviště, takže v zimě nepotřebujete zahřívat a čistit auto, ticho, i když je hotel vedle cesty, s okna s výhledem na řeku krásný výled v noci.

    Hodnocení napsáno: 26. února 2017 Termínem pobytu byl únor 2017
    Ladislav Česká republika