Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Rusija Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte u Rusiji

  • Malakhit Mini Hotel

    Moskva, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 6,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Достаточно хорошее месторасположение, плюсом является душевая в номере.

    • Negativni deo recenzije

      Нет вывески отеля на здании, очень не приветливый администратор, разговаривал на отвали, ожидали гостеприимства.

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Leonid Rusija
  • Paradis Inn Hotel & Spa

    Cheboksary, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 8,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Osoblje je fenomenalno

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    SlobodanStanojevic Srbija
  • Saint-Petersburg Hotel

    Sankt Peterburg, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Bukirala sam dvokrevetnu deluks sobu s pogledom na reku. Soba je prostrana i svetla. Kupatilo sa tuš kabinom je takođe bilo ok. Lokacija 10-ak minuta do metro stanice.

    • Negativni deo recenzije

      Bučan klima uređaj. Ne postoji sef u sobi već samo na recepciji i dodatno se plaća. Mogao je bar da bude dostupan u skupljim sobama. Ne baš ljubazno osoblje na recepciji. U toku noći došlo je do prekida električne energije u sobi. Pozvala sam telefonom recepciju sa koje su me uputili da im donesem karticu koju su zamenili, a do iste nije ni bio problem. Kako nije bilo rešenja rekli su da moram da čekam do jutra da dođe majstor. Kako nisam prihvatila takav predlog nakon 20 minuta je stigao majstor koji je otklonio kvar ali i moj san je bio prekinut. Potrebno je da zovete nekoliko puta i insistirate na rešavanju problema. Pri tom nije prijatno da se u ranim jutarnjim satima šetate do recepcije. Doručak je prosečan i ne dopunjavaju ga često. U istoj kategoriji hotela bilo je i boljih.

    Ocenjeno: 3. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Aleks Rusija
  • Aura

    Sankt Peterburg, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Месторасположение

    • Negativni deo recenzije

      В номере не убирали, полотенца не меняли, пародия на завтрак (приносила баба «Люба», чай в коридоре) окна на уровне тротуара, суперминираковина

    Ocenjeno: 4. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Дмитрий Rusija
  • Mini hotel Art-Mir na Nevskom

    Sankt Peterburg, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubazno i neposredno osoblje. Smestaj je prvenstveno namenjen mladima ali smo se i mi kao sredovecni lako uklopili. Lokacija je najupecatljiviji deo smestaja. Ermitaz je iza ugla. Higijena odlicna.

    • Negativni deo recenzije

      Cetvrti ili peti sprat bez lifta...naporno dan dva dok se ne dobije kondicija:)...posle ne smeta

    Ocenjeno: 5. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Milan Srbija
  • Gutenberg Hotel

    Sankt Peterburg, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Cistoca odlicna,kreveti odlicni ,vetrenje slabije,ambijent dobar,povezanost odlicna

    • Negativni deo recenzije

      nema nedopadanja

    Ocenjeno: 6. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Natasa Srbija
  • Guest House Morozovykh

    Suzdal, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Нас ждали и позаботились о нас.

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    IRINA Rusija
  • Guest house on Levitan's Hill

    Plyos, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Нас ждали и позаботились о нас

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    IRINA Rusija
  • Barkhatnye Sezony Aleksandrovsky Sad Resort

    Adler, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Персонал на ресепшн не мог

    Ocenjeno: 7. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Sergey Rusija
  • Safe Haven / Nevsky 95 - Hostel

    Sankt Peterburg, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      да

    Ocenjeno: 8. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Denis Rusija

Gosti koji govore srpski visoko su ocenili hotele u Rusiji

  • Peter 1

    Moskva, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
  • Saint-Petersburg Hotel

    Sankt Peterburg, Rusija

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Вид на Неву вечером

    • Negativni deo recenzije

      Отсутствие необходимого количества вилок на завтрак - на всех не хватало. Или народу было много или вилок мало.

    Ocenjeno: 10. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: oktobar 2016.
    Andrey Rusija