Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

Slovačka Recenzije hotela stvarnih gostiju

Nedavne recenzije hotela u Slovačkoj

  • Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je jako dobar, čist , uredan i na centralnoj poziciji za obilazak Bratislave. Najbolji dio hotela je recepcionerka Jelena, ona je dobra duša i zvijezda ovoga i inače dosta dobrog hotela!

    Datum recenzije: 31. kolovoza 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    DAMIR Hrvatska
  • Kukucinova Apartment

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Vrijednost za movac,tramvaj na 5 min, blizu centra,free parking

    Datum recenzije: 1. rujna 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Robert Hrvatska
  • Penzion Gremium

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Restoran ispod pansiona je ok i recepcija je ok

    • Negativni dio recenzije

      Preskup za vrijednost

    Datum recenzije: 3. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Nikola Hrvatska
  • Film Hotel

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako ljubazna i pristojna recepcionerka.

    • Negativni dio recenzije

      Mlada dama koja posluzuje dorucak nije nam mogla posluziti toplo mlijeko.Nije usluzna niti susretljiva.Smatram da svoj posao ne radi sa ljubavlju.

    Datum recenzije: 8. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Dalibor Hrvatska
  • Beethoven apartments

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Izuzetno dobra lokacija.

    • Negativni dio recenzije

      Internet je los.

    Datum recenzije: 11. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Marija Srbija
  • Hotel Turist

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 6,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Polozaj , parkiraliste, miran hotel

    • Negativni dio recenzije

      kupaonica, nefunkcionalni tv

    Datum recenzije: 12. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Viera Hrvatska
  • Luxurious apartment in the luxurious area of Banska Bystrica

    Banska Bistrica, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Smještaj blizu centra i blizu sveučilišta, tako da smo sve mogli obaviti pješice. Apartman ima parking u garaži. Stan je u luksuznoj zoni (ime odgovara istini), s visokim stupnjem sigurnosti. Stan je velik, dosta mjesta za sve. Ugodan balkon s pogledom za jutarnju kavu. U blizini predivan restoran i kafić (Bristol), jako dobra kava (to nije često u Slovačkoj, ako volite jaki kratki espreso).

    • Negativni dio recenzije

      Sve je opremljeno retro, što je zgodno, ali to uključuje i kadu - ona je zapravo previsoka i teško se u nju ulazi, nema zaštite pa se moći cijela kupaonica i morate čistiti. U kupaonici nema higijenskih sredstava kao što je uobičajeno, osim sapuna, to gost treba donijeti. Wifi je slab. Nema vješalica u ormaru. Ali, to su sitnice u odnosu na kvaltete ovoga stana.

    Datum recenzije: 16. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Diana Hrvatska
  • Apartment Sportovy

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako uredan i čist apartman u kojem se nalazi sve što vam je potrebno. Lijepo je uređen, i na mirnoj lokaciji. Blizu se nalazi trgovina, te stanica za tramvaj i bus.

    • Negativni dio recenzije

      Imali smo malih problema s parkingom i susjedima, ali sve se rješilo na miru.

    Datum recenzije: 17. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • Hotel Arcus

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Prostrane i jako ugodne sobe. Ljubazno osoblje. Odličan doručak.

    • Negativni dio recenzije

      Buka s ulice.

    Datum recenzije: 6. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Hrvatska
  • Inštitút Bankového Vzdelávania NBS

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Cista soba, nesto kao studentski dom, jako uredno i mirno

    • Negativni dio recenzije

      Do 00:00 morate natrag u sobu jer se sve zakljucava, mi smo bili jednu noc pa nam nije smetalo

    Datum recenzije: 15. rujna 2018. Boravak: rujan 2018.
    Anonimno Hrvatska

Hoteli u Slovačkoj koje su visoko ocijenili gosti koji govore hrvatski

  • Freddie next to Mercury

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Super i jeftin smještaj za ono što nudi.

    • Negativni dio recenzije

      Teško je naći slobodan parking u blizini, jer je većina parkinga rezervisana za stanare.

    Datum recenzije: 21. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Tarik.Hubana Bosna i Hercegovina
  • Luxury Garni Hotel Brix

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Ugodno namještene sobe, poseban bar za pušače, blizina trolejbusa, ljubazno osoblje, čistoća, urednost.

    • Negativni dio recenzije

      Bilo bi bolje da je soba malo prostranija, a nigdje nema putokaza za hotel, pa se malo luta. Brix je smješten u kvartu Kramari, za to putokaza na glavnoj cesti ima, za Novo mesto (što piše na adresi hotela) ne. Ako to znate, lako ga je naći, a ako ne, morat ćete se raspitivati.

    Datum recenzije: 15. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Višnja Hrvatska
  • Hotel Avance

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      odlična lokacija, ugodna soba, ljubazno osoblje

    • Negativni dio recenzije

      ukoliko za doručak želite popiti espresso ili nescaffe to možete isključivo uz dodatnu naplatu

    Datum recenzije: 26. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Ivana Hrvatska
  • Marrol's Boutique Hotel

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Krevet je vrlo udoban i vrlo prostran, osoblje je jako ljubazno te cijeli interijer hotela pruža topli i udobni ugođaj.

    • Negativni dio recenzije

      Čistačice koje donose ograničene količine toalet papira.

    Datum recenzije: 26. listopada 2016. Boravak: listopad 2016.
    Sanja Hrvatska
  • Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 9
  • Lindner Hotel Gallery Central

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sobe su komforne, ugodne, povezano direktno sa shoping/centrom sto je ok.

    • Negativni dio recenzije

      Dorucak preskup, ali moze se jesti povoljno u shoping centru sa kojim je hotel direktno povezan/ Nemaju bracni krevet, vec spojena 2 za jednu osobu.

    Datum recenzije: 11. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    TJoS Bosna i Hercegovina
  • Hotel Premier

    Trnava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Parkiraliste u cijeni smjestaja, ugodna atmosfera.

    Datum recenzije: 27. prosinca 2016. Boravak: prosinac 2016.
    Tom_pz Hrvatska
  • DoubleTree by Hilton Bratislava

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve nam se svidjelo... Malo daleko od centra Bratislave, doručak odličan, soba super, osoblje super, cijena OK sve je bilo na nivou....doći ćemo opet

    Datum recenzije: 25. siječnja 2017. Boravak: prosinac 2016.
    Snježana Hrvatska
  • Hotel Max Inn

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      kupaona sa kadom i puno mjesta,soba prostrana,lift,prostor za pusace,dobar dorucak,javni prijevoz blizu

    • Negativni dio recenzije

      steta sto nije radio restoran mada je na pet minuta pivnica sa izvrsnom hranom

    Datum recenzije: 18. veljače 2017. Boravak: veljača 2017.
    Suzana Hrvatska
  • Hotel Devín

    Bratislava, Slovačka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Ogroman krevet sa dobrim madracem, dva odvojena pokrivača. Velika soba. Čista i uredna. Doručak raznolik i obiman. Sadržaji

    • Negativni dio recenzije

      Preskup parking hotela ali postoji javni parking koji je vikendom besplatan

    Datum recenzije: 6. travnja 2017. Boravak: travanj 2017.
    Žarko Hrvatska