Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer

Senegal Hotelanmeldelser skrevet af tidligere gæster

Nyeste anmeldelser af hoteller i Senegal

  • Royal Saly

    Saly Portudal, Senegal

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,8
    • Den positive del af anmeldelsen

      Personalet var meget venlige og hjælpsomme. Vi havde ikke forventet, at kunne kommunikere på engelsk, men i reception og tjenere talte rimelig engelsk. Dejligt pool område. Udsigt ud til havet fra restaurant og bar område.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Der var børnepool, men ellers ikke aktiviteter for børn. Hotelområde og strand blev holdt ren, men der kom desværre en del affald ind fra havet. Værelserne er lidt slidte, men der blev gjort rent hver dag.

    Anmeldt: 23. oktober 2017 Overnattede: oktober 2017
    Anita Danmark
  • Hôtel du Plateau

    Dakar, Senegal

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,6
    • Den positive del af anmeldelsen

      Good location. Clean rooms. Helpfull english speaking staff!

    Anmeldt: 27. december 2017 Overnattede: december 2017
    Morten Danmark
  • Hotel de La Poste

    Saint-Louis, Senegal

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 7,9
    • Den positive del af anmeldelsen

      Fantastisk atmosfære

    Anmeldt: 27. januar 2018 Overnattede: januar 2018
    Stefan Danmark

Hoteller i Senegal med gode anmeldelser

  • Le Clos Des Papillons

    Saly Portudal, Senegal

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 9,2
    • Den positive del af anmeldelsen

      Er dejligt sted med masser af charme. Ejerne var tilgængelig på stedet og hjælpsomme med diverse. Den kvindelige ejer talte engelsk. Fantastisk morgenmad. Dejlig have med gode liggestole og en dejlig pool. God AC i værelset. Stedet tilbyder diverse ture. De er lidt på den dyre side men ok. Ligger tæt på to rigtigt gode restauranter. Ca 1/2 times gang til Sally midtby.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Sengen var stenhård og kunne bruge en topmadras. Den første dag blev der ikke gjort rent på værelset og vi fik ikke rene håndklæder. Ligger ikke så godt i forhold til strand.

    Anmeldt: 15. april 2017 Overnattede: april 2017
    Pernille Danmark
  • Villa Renaissance

    Dakar, Senegal

    Gennemsnitskarakter fra anmeldelser: 8,7
    • Den positive del af anmeldelsen

      Beliggenheden var rigtigt god. Tæt på den store vej til lufthavnen men væk fra støjen. Tæt på stranden og et par gode restauranter. Hyggeligt værelse med god A/C. Hotellets omgivelser, tagterrasse, poolområde mv. var fantastisk. Begge ejere talte fint engelsk, hvilket var dejligt.

    • Den negative del af anmeldelsen

      Jeg synes det var et dejligt hotel, men det var lige i overkanten dyrt i forhold til andre hoteller i Dakar. Hotellet ligger 1,6 km. fra lufthavnen men ville have 15 euro for at arrangere en taxa dertil. Vi fik en på gaden til 3 euro. God morgenmad, men igen liiiige på den dyre side.

    Anmeldt: 17. april 2017 Overnattede: april 2017
    Pernille Danmark