Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

El Salvador Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in El Salvador

  • Hotel Michanti

    El Zonte, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooi surfers hotel die van alle gemakken voorzien is voor de surfers! Je hebt alle vrijheid om te doen wat je wilt met allemaal spelletjes die aanwezig zijn

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De accomodatie zelf is goed alleen kan de omgeving iets opgeknapt worden. Ben je geen surfer en wil je niet gaan surfen dan heb je in deze buurt weinig te zoeken

    Beoordeeld op: 18 juni 2018 Verbleven in juni 2018
    Taco Nederland
  • Remfort Hotel

    Santa Ana, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heel vriendelijk personeel. Nabij centrum met zwembad is met hoge temperaturen wel fijn!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Prijs wijkt af van wat booking voor 4 personen aangeeft!

    Beoordeeld op: 11 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    karolien Nederland
  • Hotel Puesta del Sol

    El Sunzal, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Late checkout was geen enkel probleem. Voor ontbijt waren er een paar keuzes. Zwembad was lekker om even af te koelen.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Klein en erg klam kamertje maar mobiele airco deed zijn werk.

    Beoordeeld op: 9 september 2018 Verbleven in augustus 2018
    Chantal Nederland
  • Hostal Tía Mema

    Santa Ana, El Salvador

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goede locatie, ontzettend vriendelijke en behulpzame eigenaren. Nette voorzieningen en lekkere koffie. Koud water om te douchen is soms wat minder fijn. Dit nieuwe hostel (een week open) is een aanwinst voor Santa Ana!

    Beoordeeld op: 13 oktober 2018 Verbleven in oktober 2018
    Anoek Nederland
  • Hotel Rancho Argueta

    San Luis, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Grote ruime kamer met heerlijk bed. De badkamer is relatief klein maar heeft prachtige tegels in de douche. De ligging tov de luchthaven is natuurlijk ideaal. Slechts 5 minuutjes, erg fijn bij een vroege vlucht.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets eigenlijk

    Beoordeeld op: 29 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Chantal Nederland
  • Hotel Armonía Hostal

    San Salvador, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prins kwaliteit verhouding. Veilig en schoon.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Kleine badkamer

    Beoordeeld op: 31 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Sander Nederland
  • Hotel Rancho Argueta

    San Luis, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      goede locatie vlakbij het vliegveld. Je kan er prima ontbijten en overnachten en het heeft een goede shuttle naar het vliegveld wat fijn is.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      gehorige kamers

    Beoordeeld op: 16 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Evelyne Vietnam
  • Barceló San Salvador

    San Salvador, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      - Het leek eerst een verouderd hotel, maar het is zeer mooi gerenoveerd - Je wordt behandeld als in een 5 sterren hotel (luxeproducten in badkamer) - Het bed is zalig - Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      - Het ontbijt mocht iets uitgebreider zijn (maar dit is typisch in Centraal Amerika) - Misschien was de prijs toch wat overdreven (200$ per nacht)

    Beoordeeld op: 18 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Anthony Luxemburg
  • Casa Blanca Tu Casa

    Santa Ana, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Amy en familie zijn zo vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk is niets te veel. Ik kwam aan na een lange reis en wilde nog wat eten maar het regende echt heel hard. Geen probleem om iets te eten voor mij te maken. Wassen van je kleren hoort bij de service van de zaak. Zelfs mijn schoenen mocht ik niet zelf schoonmaken maar werden voor mij gepoetst. Twee keer heeft Amy mij naar het busstation gebracht. De kamer was klein maar wel met een goed bed, gedeelde badkamer (vanuit de kamers bereikbaar) en heel grote handdoek.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets...

    Beoordeeld op: 26 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Chantal Nederland

Hoog beoordeelde hotels in El Salvador volgens alle beoordelaars

  • Casa Vieja Guest House

    Santa Ana, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer goede gastheer die veel moeite doet om het je naar de zin te maken, uitleg over hoe bij bezienswaardigheden te komen en natuurlijk we aardig ontbijt

    Beoordeeld op: 3 maart 2017 Verbleven in maart 2017
    Rob Nederland
  • Cinco Hotel B&B

    San Salvador, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijk en service gericht personeel. Behulpzaam. Gevarieerd ontbijt. Goede WiFi en Netflix. Heel schoon. Prachtige binnentuin. 24/7 bewaking.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen zwembad.

    Beoordeeld op: 11 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Orquidea Nederland
  • Barceló San Salvador

    San Salvador, El Salvador

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De aangesloten kamers. De vriendelijke mensen. De heerlijke luxe.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks

    Beoordeeld op: 22 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Sander Nederland