Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

El Salvador Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i El Salvador

  • Barceló San Salvador

    San Salvador, El Salvador

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Sköna sängar och bra frukost

    Recenserades: 11 mars 2018 Bodde här Mars 2018
    Bengt Sverige
  • Hotel Rancho Estero y Mar

    El Porvenir, El Salvador

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Maten är jätte god. Fina pooler och stora.

    • Den negativa delen av recensionen

      Fanns inte enkla frukost alternativ till barn under 4 år som tex flingor och mjölk.

    Recenserades: 30 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Transito Sverige
  • Boca Olas Resort Villas

    La Libertad, El Salvador

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Sängen va underbar! Otroligt bekväm!

    • Den negativa delen av recensionen

      Vi fick aldrig tvn på rummet som de lovat när vi checkade in. Och frukosten hade kunnat vara bättre, kanske ändra på sin meny. Ha lite annorlunda mat än alla andra hotel i landet. Annars va allt annat bra :D

    Recenserades: 1 maj 2018 Bodde här April 2018
    Anonym Sverige

Hotell i El Salvador med höga betyg från alla gäster

  • Real Intercontinental San Salvador

    San Salvador, El Salvador

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Allt var prefekt

    • Den negativa delen av recensionen

      När man ber om att inte ger ut imfomartion om min vistelse på hotel till ingen, absolut ingen. Abröts och personal gav ut imformation om mig riskerade dem.der värsta jag var tvungen att flyttar ut från hotel omelbart och blev jätte besviken på hotellet ,jag tänkte komma tillbaka till hotel och bor två veckor innan min resa tillbaka hem, efter den miss vill jag inte rekommendera hotel till mina vänner ...

    Recenserades: 19 december 2016 Bodde här December 2016
    Cecilia Sverige
  • Casa Blanca Tu Casa

    Santa Ana, El Salvador

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Ett prisvärt boende med lugnt läge. Trevlig och hjälpsam familj och personal. Fantastiskt trevlig, hjälpsam och omtänksam ägarinna som tog hand om mig när jag var sjuk. Hon körde mig även till busshållplatsen. Rejäl frukost. Bra wi-fi.

    • Den negativa delen av recensionen

      Boendet ligger en lång promenad från själva centrum. Det finns inga bra restauranger eller riktiga livsmedelsbutiker i närheten av boendet.

    Recenserades: 30 maj 2017 Bodde här Maj 2017
    Jonas73 Sverige
  • Nico Urban Hotel

    San Salvador, El Salvador

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Otrolig lyx för detta pris. Kände mig som en kunglighet.

    Recenserades: 27 oktober 2017 Bodde här Oktober 2017
    Jens Sverige
  • Hotel Las Magnolias

    San Salvador, El Salvador

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet var stort . Personalen var mycket trevliga. Var mycket nöjd med allting i det här hotellet. Rekommenderar varmt.

    Recenserades: 4 februari 2017 Bodde här Februari 2017
    Anonym Sverige