Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Swaziland Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Swaziland

  • Bulembu Country Lodge

    Bulembu, Swaziland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      En fantastisk plats med en mycket intressant historik. Rena Edens Lustgård, fridfull plats. Missa inte museet och gå gärna till vattenfallet. Mycket välkomnande och god mat, samt utsökt frukost.

    • Den negativa delen av recensionen

      Vägen dit via Pigg's Peak kräver en bra bil, med hög frigång, grusväg. Lättare via Sydafrika, Barberton asfalt.

    Recenserades: 1 december 2017 Bodde här November 2017
    Staffan Sverige
  • Hlane Royal National Park

    Siteki, Swaziland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,4
    • Den positiva delen av recensionen

      En fantastisk NP otroligt mycket djur, Noshörningar i massor vid vattenhålet. Ett oförglömligt minne. Trevligt boende, underbar säng. Utsökt Safari i parken, såg lejon. Ett ställe att besöka igen. Bra mat och god frukost. Fin natur,

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget.

    Recenserades: 1 december 2017 Bodde här November 2017
    Staffan Sverige
  • Mlilwane Wildlife Sanctuary

    Lobamba, Swaziland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra boende och en sevärd NP med mycket djur. En fantastisk utsikt från frukostbordet över vatten och fåglar. Bra mat. Absolut ett ställe att återvända till.

    • Den negativa delen av recensionen

      Kan inte komma på något.

    Recenserades: 1 december 2017 Bodde här November 2017
    Staffan Sverige
  • Mlilwane Wildlife Sanctuary

    Lobamba, Swaziland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Naturen, djuren

    • Den negativa delen av recensionen

      Dålig wifi

    Recenserades: 5 januari 2018 Bodde här December 2017
    Emmy Sverige

Hotell i Swaziland med höga betyg från alla gäster

  • Silverstone Lodge

    Mbabane, Swaziland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Fin utsikt från rummen över naturområde

    • Den negativa delen av recensionen

      Kaffet var svagt.

    Recenserades: 19 november 2016 Bodde här November 2016
    Ulla Sverige
  • The George Hotel

    Manzini, Swaziland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,7
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget var väldigt central och bra. Frukosten var mycket good. Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingen hårtork på rummet, men kundes fås mot deposition 50 ZAR. Beställde fisk i restauringen var kanske inte den bästa jag ätit.

    Recenserades: 27 september 2017 Bodde här September 2017
    Pernilla Sydafrika
  • Happy Valley Hotel and Casino

    Ezulwini, Swaziland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
  • Mountain Inn

    Mbabane, Swaziland

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Kanonbra frukost!! Blev uppgraderade till ett bättre rum utan att vi frågat om det!!

    • Den negativa delen av recensionen

      Lite svårt att hitta med bil utan GPS.

    Recenserades: 24 november 2016 Bodde här November 2016
    Anonym Sverige