Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Tunisien Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Tunisien

  • Business Hotel

    Tunis, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Boendet och personal var mer ön tillmötesgående. Helt fantastiskt bemötande! Speciellt "Kensa(felstavat?) mötte oss varje morgon med ett underbart leende och gjorde vår dag ännu mer fulländad. Hon serverade oss kaffe och tog sig tid att prata en stund. Kaffet ger jag 10 poäng och juicerna var supergoda. Allt var helt perfekt! De underbara kakorna och croissanterna måste prövas! Rummen rena o fina. Sängen var de skönaste vi legat på. Lugnt och skönt (4våning). Priset var värt o jag önskar vi kunnat stanna ännu längre. Rumsservice var också helt utan anmärkning. Ser framemot att träffa Kensa igen o hennes fina välkomnande💗 Se till att stanna kvar för du är en diamant för hotellet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Allt var utmärkt!

    Recenserades: 30 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Marina Sverige
  • Concorde Hotel Marco Polo

    Hammamet, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Pool området Mat var gott

    • Den negativa delen av recensionen

      Wifi var begränsat i rummet

    Recenserades: 29 september 2018 Bodde här September 2018
    Ifoudine Tunisien
  • Ramada Plaza Tunis

    Gammarth, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, sköna sängar

    • Den negativa delen av recensionen

      Hög musik spelades från kväll till 04:30 på morgonen-inte ens öronploppar stoppade ljudet. ACn stängde av sig själv om den var ställd på 15-20*- om den stod på 14* (vilket är alldeles för kallt) eller mindre så funkade den... Mattan i korridorerna var fruktansvärt smutsig, damm i varje hörn, döda kackerlackor låg överallt. Personalen vid frukosten var otrevliga och ignoranta, männen som dukade och plockade av borden var mer upptagen med att prata med varandra än att se till att rena dukade bord fanns.. Housemeeping tog handdukarna men lämnade inga nya, ringde receptionen men fick inga ändå/fick själv leta rada på städvagnen och be om nya... är toalettstolen läkt orkade jag inte ens klaga... Dagen innan vi checkade ut städade de inte ens rummet.

    Recenserades: 24 september 2018 Bodde här September 2018
    Jeanette Sverige
  • Ruspina Hotel and Spa

    Monastir, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6
    • Den positiva delen av recensionen

      Närhet till stranden

    • Den negativa delen av recensionen

      Fick inte separat sängar fast vi bad om det smutsigt badlakar och hadukar Inga dricksglas i rummet och dåligt bäddat ingen Wifi i rummet plus sämsta frukost jag har ätit någonsin.

    Recenserades: 5 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    lazhar Sverige
  • Le Palace

    Gammarth, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,4
    • Den positiva delen av recensionen

      perfekt

    • Den negativa delen av recensionen

      ingen

    Recenserades: 11 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    jaoueher Sverige
  • Dar El Medina

    Tunis, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet var väldigt mysigt med den traditionella inredningen och stilen. Personalen var otroligt tillmötesgående och professionella och hjälpsamma.

    • Den negativa delen av recensionen

      Frukosten.

    Recenserades: 30 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Sofia Sverige
  • La Cigale Tabarka

    Tabarka, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Markpersonalen var jättetrevliga

    • Den negativa delen av recensionen

      Dåligt med engelsktalande personal och menyer/skyltar Liten boutique, kan köpas in fler produkter för att göra den mer attraktiv Svindyra restauranger Fler pennor vid inskrivning av incheck, sänker standard Använd inte sugrör för miljötänk Sugit Wifi!!!

    Recenserades: 24 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Katschhh Sverige
  • Hotel Carlton

    Tunis, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Perfekt läge. Rent och fräscht. Ok frukost.

    • Den negativa delen av recensionen

      Stenhårda sängar! Mannen i receptionen på kvällen den 30/9. Man ska inte jobba med service när man är så otrevlig! Han hånade mig nör jag råkade säga taxi istället för shuttle när vi skulle ändra tid på vår beställda bil. Sedan skällde han ut en kollega under tiden vi satt i Lobbyn, väldigt otrevligt. Nej, han ska absolut inte ha ett serviceyrke!

    Recenserades: 2 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Sofia Sverige
  • Flat Ain Zaghouen

    Tunis, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra disponerad lägenhet.

    • Den negativa delen av recensionen

      Saknade tillräckligt med handdukar och bra sänglinne

    Recenserades: 7 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Viveca Sverige
  • El Mouradi Hotel Africa Tunis

    Tunis, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget, några av personalen är mycket trevlig

    • Den negativa delen av recensionen

      Har tidigare skrivit recension på boendet. Byt möbler. Alldeles för dyrt även.

    Recenserades: 15 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Tunisien med höga betyg från gäster som talar svenska

  • La Badira - Adult Only

    Hammamet, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet var väldigt fint och bekvämt. Service var allmänt bra.

    • Den negativa delen av recensionen

      Jag var missnöjd med frukosten dem erbjöd under Ramadan. Alltså att man under ramadan kunde få frukost till rummet, jätte bra! MEN innehållet var inte särkilt mättade utan mera sött och det gör inte att det mättar... vi fick andra gången i alla fall en omelett att dela på gratis. Men mängden för 2 personen var väldigt liten, förväntade mig mer på ett 5-stjärnigt.

    Recenserades: 9 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Malin Sverige
  • Marhaba Royal Salem - Family Only

    Sousse, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,3
  • El Mouradi Gammarth

    Gammarth, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Härlig pool och närheten till stranden var bra.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inredningen och delar av faciliteterna var ålderdomliga. Dyrt att handla inne på hotellet!

    Recenserades: 17 april 2017 Bodde här April 2017
    Anonym Sverige
  • El Mouradi Hotel Africa Tunis

    Tunis, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Jag älskade allt! Personalen var helt fantastiska. Har tidigare bott på boendet. Det är inte sista gången. Mycket bra service. Aldrig varit med om något så bra.

    Recenserades: 10 september 2017 Bodde här September 2017
    Anonym Sverige

Hotell i Tunisien med höga betyg från alla gäster

  • La Badira - Adult Only

    Hammamet, Tunisien

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      Rummet var väldigt fint och bekvämt. Service var allmänt bra.

    • Den negativa delen av recensionen

      Jag var missnöjd med frukosten dem erbjöd under Ramadan. Alltså att man under ramadan kunde få frukost till rummet, jätte bra! MEN innehållet var inte särkilt mättade utan mera sött och det gör inte att det mättar... vi fick andra gången i alla fall en omelett att dela på gratis. Men mängden för 2 personen var väldigt liten, förväntade mig mer på ett 5-stjärnigt.

    Recenserades: 9 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Malin Sverige