Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Uganda Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Uganda

  • Lake Victoria Hotel

    Entebbe, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Läget maten spa avd och poolen

    Recenserades: 23 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Charlotte Sverige
  • Metropole Hotel Kampala

    Kampala, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Bekvämt och trevligt . Bra service

    • Den negativa delen av recensionen

      Trafiken är störande om man har rummet mot gatan. Frukosten är sådär..

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Margareta Sverige
  • Sheraton Kampala

    Kampala, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra service

    • Den negativa delen av recensionen

      Duscha i badkaret känns lite sjuttiotal

    Recenserades: 23 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Lennart Sverige
  • Pakuba Safari Lodge

    Pakwach East, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Fint läge med utsikt över Albert Nile. Maten var mycket god.

    • Den negativa delen av recensionen

      Enligt bokning, så skulle viss dryck ingå. På hotellet hävdade man att det inte var så. Poolen fungerade inte. Bad om hjälp med bokning av båt till Murchison Fall. När vi kom till Paraa fanns ingen bokning, trots att man sa på hotellet att det var bekräftat.

    Recenserades: 18 juni 2018 Bodde här Juni 2018
    Lena Sverige
  • Tembo Safari Lodge

    Katunguru, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket bra beläget hotell i QENP. Det går att gå till hotellet från vägen i Katunguru. Bra bas för game drives i QENP och nära till Kazinga Channel. Trevlig personal, bra rum utifrån priset, varmvatten och god mat. Du kan se flodhästarna simma i kanalen när du äter frukost!

    • Den negativa delen av recensionen

      Strömmen är lite oberäknelig. Under dagtid kunde det vara perioder utan ström, men nattetid fanns det ström så man kunde ladda batterier och köra fläkten på rummet.

    Recenserades: 16 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Helena Sverige
  • Santa Maria Health Resort

    Entebbe, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8
    • Den positiva delen av recensionen

      Poolen. Gratis flygplats transfer.

    • Den negativa delen av recensionen

      Inget varmvatten. Något dyrt.

    Recenserades: 22 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Anfield Sverige
  • Malakai Eco Lodge

    Kitende, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Lodgen är speciell i den djungellika omgivningen. Inte likt något annat på nära avstånd från Kampala. Andra gången vi var här.

    • Den negativa delen av recensionen

      Poolen var inte iordningställd vilket var en besvikelse

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Gunnar Sverige
  • Urban by CityBlue Kampala

    Kampala, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,5
    • Den positiva delen av recensionen

      mindre hotell med en liten pool som ser större ut på internet. Restaurangen är inget vidare men det finns andra matställen på nära håll.

    Recenserades: 14 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Gunnar Sverige
  • Best Western Premier Garden Hotel Entebbe

    Entebbe, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Mycket Bra!

    • Den negativa delen av recensionen

      ingenting.

    Recenserades: 4 maj 2018 Bodde här April 2018
    Anonym Sverige
  • Bon Bini Residence

    Kampala, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Fin inredning ,Ägaren är väldigt trevlig men verkar inte ha koll på hennes verksamhet

    • Den negativa delen av recensionen

      Dålig service.Vattnet och elen gick typ hela tiden under vår vistelse .Dålig städning dom fusk städade oftast .Byte lakan en gång på 10 dagar .toaletten gick inte alltid att spola.

    Recenserades: 24 juli 2018 Bodde här Juli 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Uganda med höga betyg från alla gäster

  • Source Of The Smile Hotel & Guesthouse

    Jinja, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Super trevlig personal och mycket gästvänlig ägare. Några härliga och avslappnande dagar i fantastisk fin och autentisk inrett afrikansk miljö med lite eget och unikt stil.

    Recenserades: 29 november 2016 Bodde här November 2016
    Nigel Sverige
  • Wildwaters Lodge

    Kangulumira, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,4
    • Den positiva delen av recensionen

      Fantastiskt läge. Stugor mitt i en ö omgiven av nilens forsar. Med badkar på balkongen är du i paradiset. Massagen var underbar och jag älskar att man fick en liten saga levererad till sängen varje kväll

    • Den negativa delen av recensionen

      Min terass behövde lite underhåll, några plankor som behövdes bytas ut för de var lite murkna Maten var för det mesta bra, men inte alltid helt 100. Sönderkokta morötter i en italiensk tagliatelle känns sådär

    Recenserades: 3 december 2016 Bodde här December 2016
    jakob Sverige
  • Itambira Island, Seeds of Hope

    Chabahinga, Uganda

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,2
    • Den positiva delen av recensionen

      God mat och mycket trevlig personal! Otroligt vacker plats. Jag kände mig som hemma och kunde koppla av maximalt. Hotellet anordnar turer för den som vill och de har även kanoter som gästerna kan använda. Jag kan verkligen rekommendera Seeds of Hope.

    Recenserades: 5 april 2018 Bodde här Mars 2018
    Susanna Sverige