Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Amerikanska Jungfruöarna Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell på Amerikanska Jungfruöarna

  • Galleon House Hotel

    Charlotte Amalie, Amerikanska Jungfruöarna

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Gail som har hotellet är en fantastisk värdinna. Ger gärna tips på bra restauranger och saker att göra i omgivningen. Man har tre frukostar att välja på varje morgon som görs direkt vid beställning.

    • Den negativa delen av recensionen

      Wifi kunde ingått i priset.

    Recenserades: 22 augusti 2017 Bodde här Augusti 2017
    Sara Sverige
  • Virgin Islands Campground

    Water Island, Amerikanska Jungfruöarna

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Nice to meet all other guests in the kitchen. Fantasric view from our cabin. Pleasent breeze, no need for AC. Live music every day at the beach bar.

    Recenserades: 3 januari 2018 Bodde här Januari 2018
    Mårten Sverige
  • Midtown Guest House

    Charlotte Amalie, Amerikanska Jungfruöarna

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 7
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, mindre än ett kvarter från huvudgatan i Huvudstaden (Charlotte Amalie) på St. Thomas. Nära till affärer och restauranger. Mycket trevlig ägare som gav bra tips. Trevlig planlösning

    • Den negativa delen av recensionen

      Dyrt i förhållande till standarden med europeiska mått mätt. Lite slitna dörrar, tveksamt fungerande lampor/fläktar, flagnande färg både här och där, men ingen sunkig känsla.

    Recenserades: 16 januari 2018 Bodde här December 2017
    Mårten Sverige

Hotell på Amerikanska Jungfruöarna med höga betyg från alla gäster

  • Tillett Hostel and Guesthouse

    Tutu, Amerikanska Jungfruöarna

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Det fanns en grillbar i samma byggnad som serverade en mycket god jerked chicken, (kryddstark grillad kyckling). Eftersom Tillet Hostel är det billigaste boendet på St Thomas (om du inte hyr en villa eller lägenhet med 3,4 personer) så är chansen hög att man träffar trevliga jordnära resenärer, vilket jag också gjorde. Personalen var också trevlig.

    • Den negativa delen av recensionen

      Området kring Tutu Park Mall kändes inte säker. På busshållplatserna fanns det efterlysningsposters på våldtäktsmän, en kväll hörde jag 3 skottlossningar utanför vandrarhemmet samt på radion talades ständigt om skjutningar och rån. Jag rekommenderar inte att gå ut på kvällen på ön St Thomas. Dock rekommenderar jag grannön St John som till största del är nationalpark. Där fanns en väldigt fin camping på Cinnamon bay, som också kändes säker precis som övriga delar på ön St John, fast kostnaden för en natt där var lite för mycket för en camping. Beroende på standard kostade en natt 50 till 75 dollar. För 50 dollar behövde man sitt egna tält.

    Recenserades: 1 maj 2017 Bodde här April 2017
    Daniel Sverige