Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Vanuatu Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Vanuatu

  • Travellers Budget Motel

    Port Vila, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goed gelegen Zeer behulpzaam Prijs/kwaliteit

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 24 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    henri België
  • The Espiritu

    Luganville, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Lekker eten, goed gelegen midden in de hoofdstraat, heeft een duikschop in het hotel en organiseert mooie uitstappen

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 22 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    henri België
  • Paray Lodge

    Port Vila, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima matras, ietwat kleine kamer. Voor het opladen van telefoons en andere electronische spullen heb ik om een verlengsnoer moeten vragen en gekregen. Je krijgt een handdoek en zeepjes en er worden elke dag verse bloemen overal neergelegd. Het ziet er mooi uit maar trekt ook mieren aan. De slaapkamer, badkamer en wc zijn schoon. De accommodatie ligt 20 minuten lopen van het centrum in een woonwijk. Je kunt ook een bus nemen hier naartoe. De bussen zijn minivans en hun kenteken beginnen allemaal met B. Je kunt ze gewoon aanhouden en zeggen waar je naartoe wilt. Een rit is 150 vatu.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er is geen warm water om te douchen dus wees hierop voorbereid. Er waren erg veel muggen. Je kunt je eigen eten maken maar 2 van de 4 gaspitten werken niet. De messen die gebruikt kunnen worden zijn bot en er zijn geen kruiden voor algemeen gebruik. Zoals zout, pepper, knoflook etc. Er zijn 2 receptionistes degene die wat meer outgoing is, altijd in is voor een praatje heet Leah. Leah is altijd te vinden bij de "receptie" (het is niet meer dan een tafeltje). De andere dame verstopt, zich altijd in de kamer en is nooit vindbaar. Na mijn check in door die andere dame moest ik zelf op zoek gaan naar de badkamer en toilet. Ik heb aan gasten die toevallig in de keuken zaten informatie gevraagd over de WiFi code hoe ver het centrum is etc. De WiFi heeft het tijdens mijn eerste verblijf 1 dag gewerkt. Na mijn Tanna bezoek has de Wi-Fi weer kuren. Als de WiFi er is, is die traag maar ok. Rechtstreeks boeken is stukken goedkoper dan via booking.com.

    Beoordeeld op: 12 juni 2018 Verbleven in mei 2018
    Darryl Nederland
  • Mangoes Resort

    Port Vila, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Goed restaurant en hele fijne voorzieningen. Ook gratis gebruik van de gym en tennisbaan bij de buren.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Proactieve informatie over de mogelijkheden op het eiland.

    Beoordeeld op: 30 april 2018 Verbleven in april 2018
    Tim Nederland
  • Ramada Resort Port Vila

    Port Vila, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Moderne accomodatie in exotische setting. Ruime suite met apart zit- en slaapgedeelte, groot balkon en keuken. Vriendelijk, behulpzaam personeel. We mochten later uitchecken vanwege onze avondvlucht.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Vanuit de suites is er alleen een steile weg omhoog naar de receptie. Er rijdt een gratis golfcart, maar een trap om naar boven te kunnen lopen, zou fijn zijn. Geen water in de fitness.

    Beoordeeld op: 26 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    Cas Nederland
  • White Grass Ocean Resort & Spa

    Tanna Island, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wij verbleven in kamer 3, een heerlijk huisje met rieten dak en patio bij de ingang. Vanaf daar een waanzinnig uitzicht op zee. Heel romantische setting. Kamer van alle gemakken voorzien: fijn bed met klamboe. Vlakbij twee ‘Blue Holes’ waar je kunt snorkelen en resort ligt naast dorpjes met vriendelijke, lokale bevolking. Fotogenieke bestemming!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De prijzige menukaart was veelbelovend, maar het restaurant maakte het niet echt waar.

    Beoordeeld op: 26 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    Cas Nederland
  • Eratap Beach Resort

    Port Vila, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Heerlijk ontbijt, zeer ruime keuze, alle gratis aangeboden faciliteiten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Beoordeeld op: 7 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Frank België
  • Santo Seaside Villas

    Luganville, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,2
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie locatie aan het strand waar je prima kunt snorkelen. Het appartement heeft een goede keuken en is erg ruim en comfortabel. Personeel is erg behulpzaam en erg aardig.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De dagelijkse schoonmaak was niet aanwezig. Echter als er wat was was het zo geregeld. Wifi is erg slecht Watertemperatuur in de douche schommelt erg. In de keuken was de waterdruk slecht.

    Beoordeeld op: 21 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem Nederland
  • Pacific Paradise Motel

    Port Vila, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Dagelijkse schoonmaak waardoor alles lekker schoon is! Ruikt heerlijk evenals de wasserette! Vriendelijk personeel en het ligt halverwege de stad en vliegveld. 20 minuten lopen of 5 minuten met de bus! Goede budget accomodatie in Port Vila!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Wifi is echt enorm slecht. Je kunt beter een lokaal Sim-kaartje kopen! Tevens alleen wifi bij de receptie. Een van de weinige verbeterpunten voor dit motel. Het is ook gehorig, zeker in de ochtend of rondom het weekend in de avonduren.

    Beoordeeld op: 25 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem Nederland
  • Volcano Eco Treehouse

    Ikounap, Vanuatu

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      John en zijn familie doen het geweldig met de middelen die ze hebben. Het is redelijk schoon en Eem geweldige ervaring om te slapen in de boom hut. Groot is het niet, maar groot genoeg voor 2 mensen. John en zijn familie zijn super gastvrij en helpen je waar het kan! Het is 45 minuten lopen naar de vulkaan, maar er is vervoer als je met de auto wilt. Wifi is verassend goed en er is ook stroom. Gewoon een heerlijke rustige en leuke plek om te overnachten voor een goede prijs!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Zoals overal op het eiland is er geen openbaar vervoer naar de accomodatie. 5000 vatu per enkele reis is duur maar je betaald het overal!

    Beoordeeld op: 11 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Anoniem Nederland