Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Kosovo Recenzije hotela pravih gostiju

Skorašnje recenzije za objekte na Kosovu

  • Cozy Apartment in the City Center

    Priština, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Odusevljena! Odlicna likacija, prostrano, cisto i ljubazno osoblje

    Ocenjeno: 4. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Aida Srbija
  • Hotel Prima

    Priština, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubaznost na najvišem nivou, parking mesta koja su zaštićena, poznavanje jezika, pomoć oko bilo čega i izvanredna lokacija.

    • Negativni deo recenzije

      Manjak sadržaja, možda bi trebalo nekako u nekoj od soba napraviti spa centar

    Ocenjeno: 8. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Vladimir Srbija
  • Bujtina (Pension) Oltas

    Prizren, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo super. Domacini izuzetni,ljubazni i pristupacni. Sve pohvale i preporuke. Vraticemo se ponovo.

    Ocenjeno: 28. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Bojana,Srbija Srbija
  • Boulevard Prishtina

    Priština, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9,2
    • Pozitivni deo recenzije

      savrsen krevet!!!

    • Negativni deo recenzije

      par sitnica kojw zasmetaju jer se sve ostalo savrseno... 1. kamenje u lavabou (malo mi je to nehigijenski) 2. napukla daska za wc solju 3. nije bilo sampona u tus kabini 4. nije radio aparat za vodu to su sitnice koje se srede u 5 mim

    Ocenjeno: 13. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Vojislav Crna Gora
  • Hotel Gracanica

    Priština, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve pohvale

    Ocenjeno: 14. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Danijel Hrvatska
  • Hotel Tiffany

    Prizren, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve pohvale. Apsolutna 10-ka. Osoblje, apartman, cistoca, hrana, lokacija...odusevljeni smo. Pozdrav i vidimo se uskoro :)

    Ocenjeno: 9. april 2018. Gost je boravio u periodu: april 2018.
    Sanjin Srbija
  • Hotel Antika

    Peć, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      Doručak odličan u lepom i prijatnom ambijentu. Simpatičan mali zzo-vrt u okviru objekta. Okrepljujuće i prijatno iskustvo.

    Ocenjeno: 17. maj 2018. Gost je boravio u periodu: april 2018.
    Tatjana Srbija
  • Smile Centre

    Ðakovica, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo ok

    • Negativni deo recenzije

      Da je cijena prihvatljivija za penzionere.

    Ocenjeno: 31. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Sabri Crna Gora
  • Hotel Centrum Prizren

    Prizren, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetno ljubazno osoblje hotela. Svi sa kojima smo se susretali su bili izuzetno pažljivi, vredni i voljni da pomognu. Momci za recepcijom su vrlo profesionalni. Na poseban zahtev su nam izašli u susret bez problema. Sve preporuke za ovaj hotel!

    • Negativni deo recenzije

      Ono što bi nekom možda moglo da znali je da je ovaj hotel u samom centru i da samim tim do 02h iza ponoći se čuje graja i muzika. Međutim, hotel ima dosta dobru izolaciju pa kada se zatvore prozori bude ok.

    Ocenjeno: 9. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Jelena Srbija

Hoteli na Kosovu koje su svi gosti visoko ocenili

  • Hotel Kacinari

    Prizren, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo jako lepo. Osoblje fenomenalno, gostoprimljivo, uvek tu za svaku pomoć. Sam hotel lepo opremljen, sa svim potrebnim, a na fenomenalnoj lokaciji- u staroj čaršiji! Oduševljeni!

    Ocenjeno: 26. septembar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Nedzad Srbija
  • Hotel Gracanica

    Priština, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Jedan od najlepših hotela u kojem sam bio. Nestvaran je. Bogata biblioteka sa knjigama na nemačkom, engleskom... Dirnut sam međusobnim odnosom zaposlenih- toliko pozitivno da nemam reči. Multo bene. Bellissimo albero con molto amore. Wundeschon. Sauber und modern. Viele Buchen in deutsch Sprache in die Bibliothek.

    Ocenjeno: 25. oktobar 2016. Gost je boravio u periodu: septembar 2016.
    Bogdan Srbija
  • Hotel LaCorte Prishtina

    Priština, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlican hotel, cisto, uredno, toplo, gostoprimljivost takva da se osecate kao kod kuce.

    Ocenjeno: 17. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Nikola Srbija
  • Hotel International Prishtina & Spa

    Priština, Kosovo

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Kreveti su bili dosta konfortni I udobni

    • Negativni deo recenzije

      Prilaz do samog hotela je malo los odnosno nije bas dobro oznaceno skretanje za hotel, a I sporedni put je veoma ostecen ima dosta rupe na putu.

    Ocenjeno: 22. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Aleksandar Makedonija