Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi

Kosovo Hotellrecensioner av riktiga gäster

Senaste recensionerna för hotell i Kosovo

  • Prishtina Aktash Apartments

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,9
    • Den positiva delen av recensionen

      Centralt och stor lägenhet. Fanns massa caféer, butiker och restauranger i närheten. Vi är mycket nöjda.

    Recenserades: 1 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Linda Sverige
  • Hotel Prizreni

    Prizren, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      De hade otroligt bra service och det var rent på rummen. Frukosten får 5/5 stjärnor!

    • Den negativa delen av recensionen

      Detta är det enda som är negativt, fick vänta på receptionen på att någon skulle hjälpa mig. Men när jag väl fick hjälp så var det högklass!

    Recenserades: 6 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Morteza Sverige
  • Prishtina Center Hostel

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt trevlig, personlig o avslappnad personal. Hemtrevligt!!!

    Recenserades: 8 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anna Sverige
  • Modern Apartment in the Center of Prishtina

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Välkomnandet, vänligheten. Fantastiska lägenheter, både jaccussi o tvättmaskin. Fullt utrustat kök. Underbar utsikt över Prishtina.

    • Den negativa delen av recensionen

      Ingen hiss. Jobbigt att ta sig upp till högsta våningen, många trappsteg.

    Recenserades: 9 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    Mona-Lisa Sverige
  • Hotel LaCorte Prishtina

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Jättetrevlig personal. Bra läge

    Recenserades: 14 september 2018 Bodde här Augusti 2018
    karin Sverige
  • Hotel Prima

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,1
    • Den positiva delen av recensionen

      Personalen var lätta att ha att göra med,hjälpsamma och alerta, samt även trevliga att småprata med. Frukosten var utmärkt, och jag har sällan bott på ett hotellrum där man hört så lite av de andra gästerna.

    • Den negativa delen av recensionen

      Jag gillade allt med det här hotellet.

    Recenserades: 20 september 2018 Bodde här September 2018
    Arne Sverige
  • Frida Guest House

    Prizren, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 8,8
    • Den positiva delen av recensionen

      Elkamin, läget, skjutsen till busstation,

    • Den negativa delen av recensionen

      Hunden, köket, rökning innomhus, för kallt, hård säng,

    Recenserades: 4 oktober 2018 Bodde här Oktober 2018
    Chrstina Sverige
  • City Hotel

    Prizren, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Nej

    • Den negativa delen av recensionen

      Bättre säng och mycket bättre frukost

    Recenserades: 6 oktober 2018 Bodde här September 2018
    Faton Albanien
  • Theranda Hotel

    Prizren, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 6,5
    • Den positiva delen av recensionen

      Närheten till allt.

    • Den negativa delen av recensionen

      Dålig bilparkering. Var envis mot en vakt att vi har rätt att parkera vid hotell för vi bokade hotell. Dålig frukost.

    Recenserades: 4 september 2018 Bodde här September 2018
    Anonym Sverige
  • The Heart of Pristina

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Väldigt bra läge

    • Den negativa delen av recensionen

      Låg på 5:e våningen och saknade hiss.

    Recenserades: 25 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Anonym Sverige

Hotell i Kosovo med höga betyg från gäster som talar svenska

  • Hotel LaCorte Prishtina

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9
    • Den positiva delen av recensionen

      Bra läge, trevlig personal. AC som fungerade bra. Skön säng

    • Den negativa delen av recensionen

      Ljudet på fläkten i badrum. Ingen balkong klar man kunde gå rätt ut och ramla ner eftersom balkong dörren gick att öppna, farligt för sömngångare.

    Recenserades: 22 augusti 2018 Bodde här Augusti 2018
    Petra Sverige

Hotell i Kosovo med höga betyg från alla gäster

  • Apartment Perla

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Lägenheten var mycket ren, fin och stor samtidigt som det var billigt. Rekommenderas starkt!!

    Recenserades: 16 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Rita Sverige
  • Stay Ok Prishtina

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,3
    • Den positiva delen av recensionen

      Mysigt och fint rum, välstädat . Skön stor säng , underbar personal och god frukost ! Har inget negativt att säga ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Recenserades: 29 januari 2018 Bodde här Januari 2018
    Therese88 Sverige
  • ODA Hostel

    Pristina, Kosovo

    Genomsnittligt recensionsbetyg: 9,6
    • Den positiva delen av recensionen

      Trodde att något var lurt när jag såg recensionspoängen, men allt föll på plats när jag kom dit. Fantastiskt hostel, jättetrevlig personal, otroligt bekväma sängar... Hostelet är från början ägarens familjehem, och det känns verkligen på stämningen. En av de trevliga hostel-upplevelser jag har haft (och jag har rest MYCKET genom åren).

    • Den negativa delen av recensionen

      Kan faktiskt inte komma på något alls.

    Recenserades: 9 juni 2017 Bodde här Juni 2017
    Per Spanien