Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Zuid-Afrika Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Zuid-Afrika

  • Boschfontein Guest Farm

    Thabazimbi, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het geweldige uitzicht en de houtgestookte douche

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Jeanine Nederland
  • St. Lucia Safari Lodge

    St Lucia, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 7,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Fijne centrale locatie in st Lucia.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Jeanine Nederland
  • Cayley Mountain Resort

    Bergview, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Luxe en nieuwe chalets!

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Jeanine Nederland
  • Hamilton Parks Country Lodge

    Hazyview, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ligging was schitterend, rustige omgeving en super vriendelijke mensen.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Peggy België
  • Qwantani

    Harrismith, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtig uitzicht en mooi aangelegd park.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Huisjes wat verouderd. De houtkachel kon de winterse temperaturen niet helemaal buiten de deur houden.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Jeanine Nederland
  • Lion Tree Bush Lodge

    Marloth Park, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Rustig en comfortabele plek vlakbij het krugerpark. Heerlijk buiten geslapen.

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Jeanine Nederland
  • House of Pharaohs Boutique Hotel

    Johannesburg, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geboekt op basis van de aanwezige faciliteiten, gym, fitness, sauna, tennis etc. Die waren allen niet aanwezig. De boeking ongeboekt daar werd na enige aarzeling niet mogelijk over gedaan.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Faciliteiten

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018
    Gert Nederland
  • Bambuu Lakeside Lodge

    Hazyview, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldig hotel. We hadden de familiekamers geboekt. Ongelofelijk ruim 130 m2. Voor het appartement het zwembad dat leek bijna privé. Aan de andere kant een privé BBQ plaats van zeer ruime afmeting. Ontbijt is geweldig ook de locatie middenin het meer. Savonds in de buurt prima restaurant.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Gert Nederland
  • Bushmans Nek

    Drakensberg Garden, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het prachtig uitzicht op de bergen vanuit de cottage was een grote verrassing! Het personeel was vriendelijken behulpzaam. Leuk was dat er op tweede dag een “bring en braai” werd georganiseerd en dat was een succes (er is een goede slager in Underberg). We hebben zelfs (al was het winter) het mooie zwembad nog getest!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het tapijt in de cottage was een beetje versleten rond de vuurhaard. Misschien is het een tip om daar tegels te leggen?

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Nicolet Nederland
  • 91 Loop

    Kaapstad, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Wij vonden het slapen in de stapelbedden prima, de buurt is leuk

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het is niet duur dus in verhouding goed

    Beoordeeld op: 15 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Esmee Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Zuid-Afrika volgens beoordelaars die Nederlands spreken

  • Long Story Guest House & Cook's Kitchen

    Plettenbergbaai, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Al bij aankomst waren wij verrast door deze prachtige luxe accomodatie. Onze kamer met kingsize bed en superbadkamer een van de beste ooit gehad. Gevoel voor design. Ruim. Mooi. Heerlijke plek waar je je onmiddelijk helemaal thuis voelt en nooit meer weg wilt. Eigenlijk wilt wonen - zeg maar. Niet in de laatste plaats door Meg, zo'n gastvrouw kom je zelden tegen. Ze heeft tips, reserveert, amuseert en verwent je met heel veel lekkere dingen. Inclusief dekentjes als t even fris wordt. We hebben hier naast t ontbijt met alles erop en eraan ook een avond diner genoten met kok Nico in de keuken. Heel huiselijk lekker en gezellig. Het prachtige strand is op loopafstand en veel andere plekken simpel te bereiken. Wandelen op Robberg en bezoek/kanoen in Tsitsikamma zijn aanraders. Maar aant zwembad met kussens waarin je lekker wegdommelt ook prima. Onvergetelijk. Met pijn in het hart moeten wij na drie nachten afscheid nemen.

    Beoordeeld op: 26 november 2016 Verbleven in november 2016
    Christien Nederland
  • Unembeza Boutique Lodge & Spa

    Hoedspruit, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,5
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Geweldige kamer, heerlijke buiten badkamer. Super vriendelijke ontvangst Heeeeeerlijk diner. Echt super! Geweldig tot in alle details.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets. Let op: hotel ligt in het wildlife estate. Gewoon aan het hek doorrijden

    Beoordeeld op: 11 oktober 2017 Verbleven in oktober 2017
    Emmelie België
  • Twice Central

    Stellenbosch, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,6
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige kamers, bijzonder ontbijt, lekker bed. Prima locatie in stellenbosch.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er is geen nachtreceptionist, dus je bent alleen met de gasten in een vreemde omgeving. Dat is even wennen maar het pand is goed afgesloten en Uber werkt goed om 's avonds vervoerd te worden.

    Beoordeeld op: 13 juni 2017 Verbleven in juni 2017
    Nick Nederland

Hoog beoordeelde hotels in Zuid-Afrika volgens alle beoordelaars

  • Murphys

    Beachview, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het uitzicht, de prachtige locatie, de eigenaren. Wat een leuke mensen. Kan het iedereen aanraden

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles was oke

    Beoordeeld op: 4 oktober 2016 Verbleven in september 2016
    Ben Nederland
  • Long Story Guest House & Cook's Kitchen

    Plettenbergbaai, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Al bij aankomst waren wij verrast door deze prachtige luxe accomodatie. Onze kamer met kingsize bed en superbadkamer een van de beste ooit gehad. Gevoel voor design. Ruim. Mooi. Heerlijke plek waar je je onmiddelijk helemaal thuis voelt en nooit meer weg wilt. Eigenlijk wilt wonen - zeg maar. Niet in de laatste plaats door Meg, zo'n gastvrouw kom je zelden tegen. Ze heeft tips, reserveert, amuseert en verwent je met heel veel lekkere dingen. Inclusief dekentjes als t even fris wordt. We hebben hier naast t ontbijt met alles erop en eraan ook een avond diner genoten met kok Nico in de keuken. Heel huiselijk lekker en gezellig. Het prachtige strand is op loopafstand en veel andere plekken simpel te bereiken. Wandelen op Robberg en bezoek/kanoen in Tsitsikamma zijn aanraders. Maar aant zwembad met kussens waarin je lekker wegdommelt ook prima. Onvergetelijk. Met pijn in het hart moeten wij na drie nachten afscheid nemen.

    Beoordeeld op: 26 november 2016 Verbleven in november 2016
    Christien Nederland
  • Olive Stone Farm Cottage

    Montagu, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles. Het is er prachtig. Je kunt echt even tot rust komen. Lieve mensen. Er zijn dieren, wat extra leuk was voor onze dochter.

    Beoordeeld op: 1 juni 2017 Verbleven in mei 2017
    Madeleine Nederland
  • Mt Horeb Manor

    Clarens, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer vriendelijk personeel. Door de gastvrije ontvangst voelde het voor ons net zo huiselijk als een kleinschalige bed en breakfast. Je kunt in Clarens 's avonds veilig over straat lopen naar restaurants.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De weg naar de accommodatie is onverhard. Dit is echter heel normaal in deze regio. Wij hadden daar geen last van.

    Beoordeeld op: 10 augustus 2017 Verbleven in juli 2017
    Joost Nederland
  • Baris Guesthouse

    Clarens, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het voelt als een thuis. En de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Op 10 km rijden zit een leuk restaurant. Als er ook een klein ontbijt werd aangeboden had ik een 10 gegeven.

    Beoordeeld op: 19 november 2016 Verbleven in november 2016
    Oscar-NL Nederland
  • Bon Accord Farm Cottages

    Montagu, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prachtige locatie. Prima lodge om te verblijven. Alles voorzien. Vlakbij een leuk plaatsje. Top.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Houd rekening met een smal pad omhoog en een stukje onverharde weg.

    Beoordeeld op: 12 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Dick Nederland
  • Agulhas Ocean House

    Agulhas, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt was super en werd met veel liefde bereid. De eigenaars zijn hartelijke mensen met veel aandacht voor hun gasten en details. De ligging aan zee is perfect!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Er waren weinig stopcontacten, maar daarvoor wordt aan een oplossing gewerkt

    Beoordeeld op: 19 oktober 2016 Verbleven in oktober 2016
    Judith Nederland
  • La Providence

    Franschhoek, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het ontbijt is zeer uitgebreid, en elke dag is er een nieuwe verrasing te ontdekken tussen het lekkere vers fruit , zelfgemaakte cakejes en nog veel meer...

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niks viel tegen

    Beoordeeld op: 28 januari 2017 Verbleven in januari 2017
    Nancy België
  • 10 on Navesink

    Plettenbergbaai, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De rust, vriendelijke mensen en mooie stranden en natuur.

    Beoordeeld op: 23 februari 2017 Verbleven in januari 2017
    Jan Nederland
  • Residence William French

    Simonʼs Town, Zuid-Afrika

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      William is de perfecte host. Hij maakt zijn locatie die op zich al fantastisch is tot een waar Paradijs. Laat u vooral ook verwennen door William met het diner. Met liefde maken hij en zijn dames de heerlijkste gerechten voor u klaar.

    Beoordeeld op: 17 maart 2017 Verbleven in februari 2017
    Peter Nederland