Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Zimbabwe Hotelbeoordelingen door echte gasten

Recente beoordelingen voor hotels in Zimbabwe

  • Gwango Heritage Resort

    Dete, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Zeer vriendelijk personeel Huisjes in de natuur

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Zandpaden

    Beoordeeld op: 12 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Marjolijn Nederland
  • N1 Hotel & Campsite Victoria Falls

    Victoria Falls, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie is perfect!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      De prijs is behoorlijk, ontbijt zit er niet bij inbegrepen.

    Beoordeeld op: 30 september 2018 Verbleven in september 2018
    Angelique Nederland
  • Villa Prince

    Harare, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijke gastheer en personeel. Een heerlijk uitgebreid ontbijt.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets

    Beoordeeld op: 16 september 2018 Verbleven in september 2018
    Nelly Nederland
  • Campbelltown Gardens

    Harare, Zimbabwe

    Nog geen beoordelingen
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Alles

    Beoordeeld op: 14 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    richard Nederland
  • Victoria Falls Safari Lodge

    Victoria Falls, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      De locatie is schitterend. vanaf je kamer, maar ook in het restaurant bij het ontbijt en diner kun je de dieren zien beneden in de vrije natuur. Hier kun je dus bij het ontbijt wel eens olifanten spotten en 's avonds hyena's. De kamers zijn ruim van opzet met een goede klamboe boven je bed. We hebben gebruik gemaakt van het ala carte restaurant. Het eten was goed, maar er had meer keuzes op de kaart mogen staan. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Ook was er een bureau in het hotel aanwezig om leuke trips te maken. Een helicopter vlucht geboekt boven de Falls en een boot trip laten verzorgen door het hotel was echt een aanrader! Al met al een goed verblijf om de Victoria Falls te bekijken!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Het eten in het restaurant is goed, maar ik had meer gerechten op de kaart willen zien. ik vond de keuze iets beperkt. Maar verder echt geen klachten. het eten is goed verzorgd.

    Beoordeeld op: 16 juli 2018 Verbleven in juni 2018
    Joost Nederland
  • Shearwater's Explorers Village

    Victoria Falls, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Het onthaal is zeer goed en alles is proper. Ook wifi in lodge ook al neem je de tent.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Wij hadden een tent genomen. De tent is op zich perfect in orde/ sanitair is ook proper maar verhouding prijs voor een tent was hoog. Het viel ook tegen dat voor de prijs geen ontbijt inbegrepen was. Dit was nog eens 8€.

    Beoordeeld op: 30 juli 2018 Verbleven in juli 2018
    Ann België
  • Dzimbahwe Guest Lodge

    Victoria Falls, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Prima kamer en ontbijt. Shuttleservice richting centrum stadje. Ging wat fout met de shuttleservice vanaf vliegveld. Achteraf waren de kosten voor deze service net zo hoog als een reguliere taxi, die we genomen hebben,

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Locatie is buitenaf, dus wel gebruik maken van shuttleservice of taxi.

    Beoordeeld op: 6 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Gert Nederland
  • Victoria Falls Safari Suites

    Victoria Falls, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,9
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Als je nu toch de laatste nacht van je vakantie in 'stijl' wil afsluiten is dit echt een aanrader. Duur, maar heel speciaal!! Wij hadden een suite, een eigen 'huisje, echt zo mooi! De locatie is prachtig, het personeel fantastisch, het eten super, een ontbijt inbegrepen, nog nooit zo uitgebreid gehad. Kortom: een echte aanrader!!

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Niets, alles is zo goed verzorgd, personeel behulpzaam bij allerlei regeldingen (inchecken, taxi), niets is teveel gevraagd

    Beoordeeld op: 7 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Ingeborg Nederland
  • Big Cave Camp

    Matopos, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Waanzinnige locatie tussen de rotsen. De lokale guides (Sheperd en de andere man) zijn geweldig! Ze zorgden dat we oog in oog met Rhino's kwamen. Prima uitvalsbasis om Rhino's te zien.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Camp betekent hier echt kampsfeer. Voor het eten wordt de trom geslagen bijvoorbeeld. Al het personeel is zeer vriendelijk en bedoelt het goed, maar soms komt het wat intimiderend over (de guides en lokale dames uitgezonderd).

    Beoordeeld op: 21 augustus 2018 Verbleven in juli 2018
    Arthur Nederland
  • York Lodge

    Harare, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,3
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Ruime rustige kamer.aangename sfeer. Zeer goed eten.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      niets

    Beoordeeld op: 28 augustus 2018 Verbleven in augustus 2018
    Chris België

Hoog beoordeelde hotels in Zimbabwe volgens alle beoordelaars

  • Mt Pleasant B'n'B

    Harare, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,1
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Mooie tuin, zwembad en toekomstige tennis baan

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Geen

    Beoordeeld op: 22 september 2017 Verbleven in september 2017
    Willem Nederland
  • Pennywise Cottages

    Victoria Falls, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,7
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Keuken ter beschikking om te koken. Gastheer maakte lekker ontbijt en zorgde ervoor dat we allemaal ons gewenste ontbijt kregen. Veilig gelegen achter afsluitbaar hek.

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Naar NL maatstaven erg verouderd sanitair muv nieuwe douchekop. Bed is te kort voor mijn 1.92 m.

    Beoordeeld op: 17 mei 2018 Verbleven in mei 2018
    Jack Nederland
  • Shearwater's Explorers Village

    Victoria Falls, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 8,8
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Locatie , 15 min te voet van de watervallen. Mooie huisjes

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Alles was super.

    Beoordeeld op: 15 april 2018 Verbleven in april 2018
    Isabelle België
  • Clover Cottage

    Bulawayo, Zimbabwe

    Gemiddelde beoordelingsscore: 9,4
    • Positief onderdeel van beoordeling

      Vriendelijke mensen, prachtige lodges, supercuitgebreid ontbijt van Wallis

    • Negatief onderdeel van beoordeling

      Iets meer glazen nodig

    Beoordeeld op: 26 augustus 2017 Verbleven in augustus 2017
    Babette Nederland