Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Boutique Hotel 't Klooster 4-sterren

A. de Veerstraat 12, Willemstad, Curaçao

#15 van de 46 hotels in Willemstad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 258 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,6
    We hebben een heerlijke dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben een heerlijke dagen gehad.personeel was geweldig we hebben de laatste dag ontbijt genomen was heerlijk. De omgeving waar het hotel ligt is super centraal loopt zo centrum in, veel restaurants en bars in de omgeving. We komen zeker nog een keer terug.!! Bedankt voor de gastvrijheid.!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    5,8
    had beter gekund. Bed is klein en te zacht. de rust is wel een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was echt te zacht. Ik ben hier eerder geweest en ik vind het jammer dat het hotel niet goed onderhouden is. Verder ook jammer dat de housekeeping constant aanwezig is.

    de rust in het hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Erg fijn verblijf op een centrale locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten

    Een goed kleinschalig hotel, op loopafstand van winkels en restaurantjes. We hadden geen ontbijt, maar in de buurt zijn er genoeg mogelijkheden voor ontbijt. Personeel was erg vriendelijk en voor het hotel is genoeg gratis parkeermogelijkheid!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    Een oase van rust dichtbij restaurants en cafes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Patio
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de deluxe kamer met terras die super was. Indien daar een microgolfoven zou aan toegevoegd worden zou dit een groot pluspunt zijn

    Een oase van rust dichtbij restaurants en cafes. Super goed gelegen dus. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam! Dit hotel is een echte aanrader.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Prima hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 11 nachten

    Geen mogelijkheid voor lunch. 's avonds geen bar of mogelijkheid om nog wat te drinken in de leuke binnentuin. Ontbijt buffet had weinig variatie.

    Goede kamer, fles water elke dag, prima douche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    Het was heel fijn, ik hoop volgend jaar weer terug te komen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 13 nachten

    Niets.

    Het is moeilijk te zeggen wat mij het meest beviel. Dit hotel heeft alles te bieden aan gasten die op zoek zijn naar rust op een heel centrale locatie in Willemstad. De sfeer is bijzonder, het personeel is hartelijk en het restaurant biedt een originele kaart.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    conform verwachting.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De grootte van de kamer. Wij reizen met 2 koffers en als die open op de vloer liggen er is nauwelijks nog loopruimte.

    Rustgevende binnentuin met vele zitjes in de schaduw en of de zon. Goed ontbijt!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    De ligging is top en ze hebben het beste restaurant van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het ontbijt wat aan de dure kant.

    De ligging is top en ze hebben het beste restaurant van Curaçao. De kamers liggen een binnenplaats die superknus is ingericht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    9,2
    Zeker een plek om terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ik miste een molton laken onder het onderlaken. Zou het slaapcomfort sterk verhogen. In de badkamer ontbrak een föhn. Een tweede kofferstandaard en extra kleerhangers werden meteen gebracht nadat we hierom hadden gevraagd.

    De binnentuin met zwembad en lounge (zitgedeelte voor ontbijt) vonden we heerlijk rustig en sfeervol. De kamer ruim en koel door goede airconditioner. De locatie is top

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    Heel prettig verblijf en een goede uitvalsbasis om Curacao te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Gunstig gelegen stadshotel in oud Curacao's klooster op loopafstand van de oude en drukkere binnenstad van Willemstad (Punda en Otrabanda). Met de auto ben je vlot op de Ringweg van Willemstad en daardoor is dit hotel een goede uitvalsbasis voor de rest van het eiland. Buurt waar dit hotel ligt is in opkomst, met restaurantjes en andere hotels.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    9,6
    Zeer gezellig en gemoedelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 10 nachten

    Hotel Het Klooster is zeer centraal gelegen je zit midden in het bruisende leven van Willemstad maar daar merk je in het hotel zelf niets van . DE mooie binnenplaats waar alle hotelkamers aan grenzen is zeer gezellig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top hotel! Heel vriendelijk personeel, mooie schone en ruime kamers. Heel sfeervol hotel met leuke binnenplaats en zwembad. Ligging in wijk met veel leuke restaurantjes op loopafstand. Hele fijne tijd gehad!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    9,6
    Een dikke aanrader voor iedereen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het zwembad was aan de kleine kant, maar deze gebruikten wij verder niet omdat je natuurlijk voor de stranden komt. Wel gelegen in de hangmatten.

    de kamers waren super schoon. Verder was de locatie top en de communicatie vooraf en tijdens de vakantie goed met het personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,9
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Er zit veel verschil in de deluxe kamers. Een van de deluxe kamers is nog niet gerenoveerd. Verder viel het ontbijt wel tegen, 16 gulden is veel voor wat je krijgt. Wij hebben bij de supermarkt gewoon wat spullen gekocht en dat in de koelkast gezet.

    Heerlijke bedden, super vriendelijke personeel, doen er alles aan om het naar je zin te maken. Er is een zwembad (waar niemand echt gebruik van maakt overigens), dichtbij Punda en dichtbij een leuk straatje met wat restaurantjes. Genoeg parkeerplek voor het hotel. Leuke binnenplaats in het hotel met stoelen en banken waar 's avonds genoeg mensen zitten om een praatje te kunnen maken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Count your Blessings, Je komt handen tekort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Een buitendouche en douche in de badkamer. Relaxte binnentuin in het klooster Geen overdadige luxe in je kamer. De sobere uitstraling houdt de authentieke sfeer in tact

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,8
    locatie in Willemstad was top, pietermaai is echt een leuke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    zwembad was wel erg klein, maar uiteindelijk ga je toch voor het strand

    locatie in Willemstad was top, pietermaai is echt een leuke wijk met veel leuke en goede restaurants. personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,3
    Heerlijk genoten in Hotel Het Klooster
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten

    Het matras had zijn beste tijd gehad.

    Het Klooster is een mooi hotel, ruime kamers en gezellig gelegen aan de binnentuin. De omgeving is heel fijn: gratis parkeren om de hoek, restaurants op loopafstand, ideaal! Overdag met de auto naar het strand, heerlijk!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Uitstekend geslapen, prachtig verblijf, maar hier en daar zijn er nog wat verbeterpunten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is aan de dure kant, daarom niet voor deze optie gekozen. Er is een koelkast op de kamer aanwezig waar je spullen in kunt bewaren. Verder komt de airco uit de op de buitendouche, waardoor het niet prettig is om te douchen als de airco aanstaat. Ook was bij ons de douchekop van de buitendouche beschimmeld (waarschijnlijk vanwege de warme lucht van de airco). Als alternatief kun je gewoon de douche in de badkamer gebruiken. En het leek erop dat de vloer van de kamer niet (iedere dag) gedweild wordt. ‘s Avonds na het douchen stapten we regelmatig met vieze voeten weer in bed, terwijl wij niet met schoenen en slippers naar binnen liepen.

    Locatie van het hotel is uitstekend en prettig dat de kamers uitkomen op het binnenterrein. In principe kunnen er geen onbevoegden op de binnenplaats komen, je kunt dit wel omzeilen door via het restaurant te lopen. ‘s Avonds is er security aanwezig die voornamelijk op de auto’s op straat let. Ook was het mogelijk om van kamer te wisselen aangezien ik eerst aan de straatkant lag en dat niet prettig vond.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    9,2
    Lekker tot rust komen in een prachtig oud klooster in de binnenstad van Punda.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is meerdere keren vergeten om nieuwe handdoeken klaar te leggen. Hier hebben we vaker om moeten vragen. Ook stond er als service een fles water klaar. Hier moest echter 3,50 dollar voor betaal worden. Dat vind ik geen service. Zeker omdat de flessen bij de supermarkt om de hoek ongeveer 2.50 gulden kosten. Tot slot mag het zwembad iets vaker schoongemaakt worden.

    De ligging van de accommodatie was perfect. Op loopafstand van het centrum. Ook het personeel was erg vriendelijk en het zwembad was heerlijk. Daarnaast is de hangmat erg fijn.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    5,4
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fles water en koffie werd vaak niet aangevuld. Weinig faciliteiten om zelf te kunnen ontbijten op de kamer (kommetjes lepels messen). Als je gebruik wilt maken van ontbijt-, ontbijt to go of koffie uit het apparaat zijn de prijzen erg hoog. Er werd vooraf gezegd dat er ook conditioner zou zijn dit was niet het geval. Goed om te weren dat zeep en shampoo in 1 is en vastzit in de douche, niet mee te nemen is naar strand oid. Andere gasten kregen welkomstdrankje, wij niet.

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Een heerlijk (ongedwongen) hotel op een fijne plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heerlijk (ongedwongen) hotel op een fijne plek! De dagen dat we niet over onze te gekke Jeep van mr. Paradise beschikten liepen we naar het centrum. Daarnaast kun je prima met het OV naar standen zoals Mambo.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    10
    Heerlijk vakantie, veel gezien, fijne plek voor 9 dagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 8 nachten

    Kleinschalig hotel in een mooi klooster met oude details, zoals prachtige vloeren. Alle kamers zijn gelegen rondom een binnentuin met een klein zwembad. De kamers zijn fijn. De ligging is in Pietermaai, een opkomende kleurrijke wijk met restaurantjes. Het hotel ligt op loopafstand van de zee. Echt aanrader voor een week! Geen strandhotel maar dat maakt het juist net even anders. Tip: Boek een huurauto om het eiland goed te verkennen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,9
    Het was een prima hotel, met ruime en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid bij het hotel. Dit kon beter. Verder misten we een wasrekje op de kamer.

    Het was een prima hotel, met ruime en schone kamers. Ontbijt wat aan de dure kant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,6
    Oase van rust in het gezellige Pietermaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het keukenblokje had misschien nog iets schoner kunnen zijn en het bed piepte erg, dus dat was niet fijn als je je omdraaide in bed.

    Wat een heerlijk hotel in de gezellige wijk Pietermaai! Het hotel is erg centraal gelegen, op loopafstand van de Handelskade en 's avonds kun je lopend naar heel veel leuke knusse/hippe restaurantje en barretje in Pietermaai. Naast het hotel zit Blessing, waar je echt heerlijk kunt eten!! Verder is het hotel erg sfeervol, je komt er helemaal tot rust en dat in een drukke stad.. En tenslotte vonden wij de buitendouche op onze kamer echt super fijn, we hebben de binnendouche helemaal niet gebruikt. Kortom een hotel waar ik zeker nog een keer naar terug zou gaan!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Charmant, goed onderhouden, kleinschalig hotel met uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het enige nadeel voor ons was dat we gedurende enkele dagen overdag geluidsoverlast ondervonden van de nabijgelegen kunstschool 'Kura di Arte', die aan het oefenen waren voor een of andere voorstelling. Op de avond van de voorstelling hebben we van ca. 20:00 tot 23:30 last gehad van zware geluidsoverlast. Het hotel had hier ons voor gewaarschuwd via een nieuwsbrief die ze twee dagen tevoren op onze kamer hadden gelegd, en herinnerden ons hieraan op de dag zelf. Dat was zeker netjes, maar het lawaai was echt oorverdovend hard, dus indien je van plan bent om gedurende de 1e helft van augustus bij het hotel te boeken, dan zou ik aanraden om van tevoren te informeren naar de te verwachten geluidsoverlast. Bij boeking van het hotel hadden we overigens specifiek verzocht om een rustige kamer. Het was misschien netjes geweest van het hotel om ons van tevoren te laten weten wat ons wat dat betreft te wachten stond.

    Goed onderhouden, kleinschalig hotel. Schone kamers met goede airco. Het zwembad is niet al te groot, maar groot genoeg voor een frisse duik. 't Klooster ligt op loopafstand van het centrum (+/- 10 min), maar in de nabije omgeving is weinig te vinden. Het ontbijtbuffet is redelijk uitgebreid, maar leek ons in eerste instantie alsnog vrij prijzig, totdat ons duidelijk werd dat hierbij inbegrepen zijn eieren, pancakes en/of wentelteefjes, die op bestelling voor je worden gemaakt. Voor de gasten die gebruik maken van een huurauto (wat sterk aan te raden is) is voor het hotel voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    8,8
    Heerlijk hotel in Punda, centraal gelegen met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niets bedenken 😃

    Vriendelijke ontvangst met welkom drankje, heerlijk ontbijt en het hotel zelf met relaxte binnenplaats. Alles was schoon en fris en de locatie is prima. Heerlijk rustig en toch dichtbij het centrum. En gratis parkeren in de straat.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    Fantastische locatie, heerlijke binnentuin en zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan niets bedenken, alles was fantastisch!

    Geweldige plek! Zeer comfortabele bedden, gezellige kamer en een heerlijke binnentuin waar de kamers op uitkomen en je helemaal tot rust komt. Hele fijne centrale locatie, op loopafstand van alle gezellige restaurants en bars van Pietermaai. Vriendelijk personeel dat alles voor ons kon regelen, tours en een huurauto, super! Ontbijt was heerlijk, naast het buffet kon je ook a la carte items bestellen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    Goede kwaliteit/prijs verhouding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Zwembad is toch wel erg klein. Er is een koffiemachine in elke kamer, maar - op 2 'welkom capsules' na- moeten de capsules gekocht worden (op ).

    Goede kwaliteit/prijs verhouding. Ligging - 10 minuten wandelen van het stadscentrum - is super als je tenminste niet direct zoekt naar een strandhotel. Familiale atmosfeer. personeel is vriendelijk en behulpzaam, kamers zijn ruim en in orde. Er is WIFI, TV, kitchenette. Patio is heel gezellig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,1
    Hele mooie binnentuin en de dame bij het ontbijt was super...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers vond ik een beetje gedateerd en onder de koelkast lag een beschimmelde handdoek.

    Hele mooie binnentuin en de dame bij het ontbijt was super lief. Lokatie is goed. Vlakbij veel leuke restaurants en bars. Makkelijk te bereiken met de auto en parkeren voor de deur.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    8,3
    Toplocatie, leuke kamers, housekeeping kan beter
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 11 nachten

    Ik zat volgens mij in de meest basic kamer. Badkamermeubels wel ietwat gedateerd. Housekeeping was niet helemaal consequent. Ze zijn een paar keer een handdoek vergeten te vervangen. Daarnaast heb ik een halve dag zonder wc papier gezeten omdat er geen nieuwe rol was neergezet. Niet heel storend, maar zijn wel kleine puntjes. Ontbijt was lekker, maar wel wat aan de dure kant vergeleken met het aanbod.

    Toplocatie! Midden in centrum waardoor je kan lopen naar Punda en Otrabanda. Restaurant Kome is om de hoek. Leuke kamers. Goed schoon. Erg leuke buitendouche. Ik heb zelf helemaal geen gebruik gemaakt van de badkamer, op de wc na. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was lekker, maar wel wat aan de dure kant vergeleken met het aanbod. Zwembad is klein, maar de binnentuin is leuk ingericht en heeft een goede sfeer. Gratis parkeergelegenheid voor de deur. WiFi werkt zeer goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Aardige kamer,goed bed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer stond een fles water klaar,waar ze 3.50 dollar voor vroegen.Schandalig. Het ontbijt was pittig geprijsd.

    Aardige kamer,goed bed.Pietermaai omgeving in opkomst met leuke restaurants.Dichtbij Punda.Uitgebreid ontbijt met op verzoek gebakken eieren.Geweldige bediening.De kamer werd keurig opgeruimd en de dames waren heel aardig,

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    9,2
    Hotel in historisch gebouw
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Op de foto lijkt het zwembad heel groot, maar het is een poedelbad.

    Prachtig gebouwd, goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het oude klooster. Op loopafstand van Punda.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,8
    Willemstad/Pietermaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was niet inbegrepen en was behoorlijk (te) duur. We hebben er daarom geen gebruik van gemaakt.

    Prima locatie met Pietermaai met zijn restaurants en barren op loopafstand. Mooie authentieke tegels op de kamer en in het gebouw. Leuk dat er een buitendouche bij de kamer was en weliswaar een klein zwembad maar lekker om even af te koelen. Bus vanaf het vliegveld (2a of 2c) stopt voor de deur. Gaat eens per uur en doet er ook een uur over.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    9,6
    Weer eens wat anders!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    Heel leuk hotel met een binnentuin, heel gezellig en een klein zwembad erbij om af te koelen. Het heeft echt karakter, hoge plafonds en originele vloeren. Personeel is zeer vriendelijk en helpen je met alles. De bedden zijn echt geweldig!!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    9,6
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Raam in de badkamer kon niet dicht waardoor het er enorm heet wordt en niet afkoelt en opdroogt. Wifi viel telkens uit.

    Sfeer, gezellig hotel met zwembad op de binnenplaats. Zeer vriendelijke medewerkers. Goede bedden en kussens. Prijs relatief laag bij zeer goede locatie.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    10
    Heerlijk! Een ideaal hotel voor mensen die op zoek zijn naar rust en sfeer op een centrale locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 15 nachten

    Niets!

    Sinds 2010 verblijf ik bijna jaarlijks in hotel 't Klooster. Ik vind het hotel bijzonder sfeervol en rustig, het personeel is vriendelijk, de centrale ligging is erg plezierig. Dit jaar heb ik geconstateerd dat het restaurant nóg beter is geworden!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    Rustig gelegen in Willemstad op loopafstand van het uitgaansleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vonden wij dat er wel weer geschilderd en getext kan worden. Maar dat is niet als storend ervaren.

    We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Wel hebben we meerdere avonden in het aansluitend restaurant Blessings Curacao gegeten, wat zeer de moeite waard was. Personeel is vriendelijk en gastvrij, vrij centraal in Willemstad gelegen maar meer dan alledaagse stadsgeluiden heb je geen hinder daarvan. In de avond is weinig tot geen verkeer wat er langs komt. Binnenplaats is knus je deelt het met de gasten maar bent toch privé. Aanrader en zullen hier graag nog eens komen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,8
    Erg comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs van het ontbijt. Ontbijt is niet slecht, maar niet 15 dollar pp waard.

    Het bed was erg comfortabel en de tweede douche in een hokje buiten was helemaal een leuke verrassing.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,8
    Wij vinden het erg prettig, dat je niet een kamernummer bent. Iedereen is vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    De prijs was wel wat aan de hoge kant, maar dat komt door de feestdagen.

    Het ontbijt was heerlijk. Niets was teveel. De dame, die het ontbijt verzorgt, doet dit met veel enthousiasme. De luxe kamer was prima. Genoeg ruimte en alles was aanwezig. Zelfs een luxe koffiezet apparaat.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,6
    Plek en ambiance
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Patio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet was soms erg traag; ontbijt niet altijd voldoende aangevuld (geen honger gehad hoor, maar als je het perfect wil doen zorg dan ook voor deze puntjes op de I)

    Plek en ambiance

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    8,3
    We hebben het goed naar de zin gehad in deze accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 9 nachten

    Kamers aan de straatzijde erg rumoerig door verkeer. Geen dubbel glas.

    Ontbijt was erg uitgebreid maar niet goedkoop. Erg vriendelijk personeel, iedere dag schoonmaak kamer. Geen luxe kamer wel netjes.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,9
    Prettig verblijf in een leuk hotel in het gezellige Pietermaai district.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drankjes overdag zijn beperkt, er is geen bar aanwezig. In de avond kun je drankjes in het restaurant halen dat is dan weer oké.

    Zeer vriendelijk personeel en een heel goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    6,7
    Personeel vriendelijk, mooie binnentuin, kleine hotelkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelkamer. Volgende keer willen een grotere kamer reserveren, want er zijn grotere kamers!

    Het ontbijt was goed. Er was alles. Goede broodjes enz. Vriendelijke bediening! De kamer, die wij hadden, was heel klein.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    Ligging, vriendelijk personeel, service en sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om lunch/snacks te bestellen.

    Ligging, vriendelijk personeel, service en sfeer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    6,3
    Ruime kamer, fijn bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wormen in de badkamer, maar het scheen normaal te zijn dat die daar steeds waren.

    Ruime kamer, fijn bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    Helemaal top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal top

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,5
    Juiste keuze, krijgt geen spijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten ontbijt

    Rust

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    Locatie en inrichting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en inrichting

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt wat te hoog

    Goede locatie met goede faciliteiten ook buiten de deur op loopafstand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Heerlijk rustig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is redelijk klein, maar eigenlijk ga je toch meer naar zee!

    Heerlijk rustig hotelletje, prima schone kamers en leuke omgeving!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,6
    Super fijn verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Lieve mensen, super behulpzaam met alles. Schone en fijne kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,2
    Fijne kamer, geweldige patio, heerlijke ontspannen sfeer
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Fijne kamer, geweldige patio, heerlijke ontspannen sfeer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    6,7
    super locatie, heel vriendelijke en behulpzame housekeeping
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 11 nachten

    bezetting receptie, zowel kwantitatief als kwalitatief.

    super locatie, heel vriendelijke en behulpzame housekeeping

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie

    Rust

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk, super hartelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    10
    Hele gezellige locatie met heel vriendelijk en behulp saam personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 26 nachten

    Kan niets verzinnen.

    Ontbijt prima , keuze erg ruim , lieve warme bediening. kamer was prima . Al het personeel , aardig , behulpzaam .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Zeer goed bevallen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plastic stoeltje voor de deur en na 3 minuten douchen koud water

    Ontbijt heerlijk, schoonmaak, aankleding accommodatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,5
    Locatie is prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van her ontbijt en wat je daarvoor krijgt

    Locatie is perfect

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,2
    Fijn ontspannen verblijf
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 17 nachten

    was knus en kleinschalig met goede bediening

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    geen melding dat spanning in de kamer standaard 230 volt is, terwijl op het eiland 110 volt is.

    ontbijt was goed, kamer was goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    8,8
    Ee lomen zeker terug !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was naar tevredenheid

    De sfeer, de kwaliteit van de Wifi De vriendelijkheid van het personeeel en de ligging en omge- ving van het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gezellige en sfeervolle binnentuin.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    6,7
    Een prima hotel, lekker rustig gelegen aan de rand van het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 6 nachten

    Een prima hotel, lekker rustig gelegen aan de rand van het centrum. prima hotel voor overnachting, en zakenlieden die alleen reizen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Leuk sfeervol hotel midden in Willemstad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Klein sfeervol hotel in een unieke setting.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    9,6
    Ontbijt, Personeel, Entourage
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt, Personeel, Entourage

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,2
    Toplocatie van alle gemakken voorzien!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was goed.

    Ambiance, de sfeer. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Top. Op loopafstand van Willemstad. Handdoeken lenen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    5,0
    Voor ons geen Deluxe Kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deluxe Kamer voldeed niet aan verwachtingen; heeft dringend aandacht en onderhoud nodig.

    Personeel heel behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    7,1
    Hotel het Klooster
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Patio
    • Verbleef 8 nachten

    Een lekker rustig hotel met een nostalgische uitstraling. prima hotel voor de zakelijke reiziger.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,5
    Locatie: vlakbij veel goede restaurants en op loopafstand...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi verbinding is instabiel. Ontbijt weinig afwisselend.

    Locatie: vlakbij veel goede restaurants en op loopafstand van het centrum

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    Prima hotel, centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel duur, zwembad was klein en heel veel muggen

    De Nachtwacht was zeer vriendelijk!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    7,5
    Prima verblijf locatie is super!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaak Vd kamer Veel stof onder het bed

    Ontbijt was prima, heerlijke bedden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    klein zwembad

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    10
    't Klooster hotel is een absolute aanrader om Curacao te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Patio
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs voor het ontbijt was hoog.

    De kamers zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien! Het ontbijt was heerlijk Nederlands.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,2
    Leuk kleinschalig hotel, mooi design
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Patio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi

    Leuk kleinschalig hotel, mooi design

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,0
    Ontspannen op deze locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer mag wel eens vernieuwd worden

    Lekker ontbijt Zeer ontspannen sfeer midden in Willemstad

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 34 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: