Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Bay Beach Hotel 5-sterren

Larnaca-Dhekeleia Road, 6306 Larnaka, Cyprus

#18 van de 33 hotels in Larnaka

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 789 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    7,5
    Dichtbij strand, faciliteiten uitstekend, ontbijt beste ooit...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vroegboeking - Tweepersoonskamer met uitzicht op zee
    • Verbleef 1 nacht

    Het adres suggereert dat het hotel in Larnaca ligt, maar het ligt op 9 km afstand in the middle of nowhere!

    Dichtbij strand, faciliteiten uitstekend, ontbijt beste ooit genoten

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    5,8
    Schimmel lucht in de badkamer ( kr 103, als ik het me goed...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel lucht in de badkamer ( kr 103, als ik het me goed herinner). Matige kwaliteit/ prijs verhouding. ( lag misschien ook aan de datum, geboekt op 31/12)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Heerlijk ontbijt met veel variatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Mini-suite met Eigen Hot Tub Buiten (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt met veel variatie. Heel leuke en schone kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    9,2
    uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met een Zijdelings Uitzicht op Zee (2 volwassenen + 1 kind)
    • Verbleef 4 nachten

    Service van de bar in de lobby

    Super uitgebreid ontbijt !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,8
    Hier ga ik niet meer naar toe...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel, restaurant was slecht, kamers verouderd, bed erg hard en je voelt de spiralen van het bed. Kamers zijn erg gehorig

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    Uitgebreid ontbijt.
    • Zakenreis
    • Stel

    Hoewel er een bad was, kon je die niet gebruiken bij gebrek aan een stop :(

    Uitgebreid ontbijt. Prachtige locatie aan het strand. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    Het hotel is ideaal voor een zon en zee strandvakantie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    avondbuffet is prijzig qua kwaliteit voor dezelfde prijs ga je wat verder veel beter aan de kaart eten. hotelbar is duur ligging is ver van Lanaca zonder auto of bus kan je nergens heen taxi aan hotel super duuuuur

    Het hotel is ideaal voor een zon en zee strandvakantie. zwembad is onderhouden, ligbedden met kaartje per kamer zo zijn er geen handdoek toestanden om 05.00 's morgens. heel proper en net

  • Beoordeeld op: 30 maart 2015

    7,9
    Comfortabele kamer en gunstig gelegen aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matige kwaliteit van het restaurant. Matige geluidsisolatie tussen de kamers.

    Comfortabele kamer en gunstig gelegen aan het strand. Mooi zwembad en tuin.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,5
    Avond dinner veel geld, voor niets speciaal
    • Vakantiereis
    • Groep

    Avond dinner veel geld, voor niets speciaal

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Golden Bay Beach Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: