Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over St Nicolas Elegant Residence

Pindou Road, Chloraka, Chloraka, 8220 Paphos City, Cyprus

#217 van de 236 hotels in Paphos City

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1253 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,4

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    6,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    5,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,4
    Een leuk zwembad, zowel voor kleine kinderen als volwassen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was totaal niet goed proper gemaakt. Zand wegvegen met een borstel is niet hetzelfde als met nat kuisen.

    Een leuk zwembad, zowel voor kleine kinderen als volwassen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    7,1
    Personeel was vriendelijk, propere en ruime kamer, om de 2...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ik had meer verwacht van het ontbijt, er mocht wat meer fruit en ander brood dan toastbrood aanwezig zijn. De keuken was goed uitgerust maar een basispakket met bijvoorbeeld een klein flesje afwasmiddel en product voor wasmachine kan eventueel ook ter beschikking gesteld worden.

    Personeel was vriendelijk, propere en ruime kamer, om de 2 dagen werd de kamer grondig gepoetst.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,3
    Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt idd redelijk afgelegen. Het is te lopen naar Pafos, maar een hele klim terug. Een auto is dan ook zeer aan te raden. Er wordt veel geschreven over t feit dat er weinig gepoetst wordt. Daar zit inderdaad geen lijn in. We zijn zondag in de middag aangekomen en er werd op donderdag pas gepoetst, daarna werden zaterdag nog een keer de vuilniszakken verwisseld ( niet gepoetst). Ik vind dit op zich geen probleem, je huurt een appartement, je zit niet in een hotel, dus dan moet je zelf de boel een beetje bijhouden. Wel zou het prettig zijn als ervuilniszakken aanwezig waren, omdat je het toiletpapier niet mag doorspoelen (vrijwel nergens op Cyprus) en je het dus in de prullenbak moet gooien. Dit moet dus dagelijks wel verschoond worden.

    Prachtig complex met erg veel zwembaden. Het appartement is van alles voorzien. Alles is erg relaxed. Dit kan ook te maken hebben gehad met het feit dat het seizoen bijna was afgelopen (wij waren er van 23-30 oktober). Je mag tot middenin de nacht zwemmen, kinderen kunnen heerlijk spelen in de zwembaden, met ballen, grote zwembanden, alles mag. Het was wel erg rustig, misschien dat er daardoorzoveel mocht. Het weer was nog prachtig, een week lang strak blauw en 28 graden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    4,6
    Prima vakantie maar niet voor herhaling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Bij aankomst viel ons op dat de foto's niks weg hadden van hoe het appartement er daadwerkelijk uit zag. Laat staan hoe "schoon" het was. Alles was vies en defect, tijdens het verblijf is hier niets tot weinig aan gedaan. Ook de ligging van de accommodatie viel tegen, je bent afhankelijk van de taxi of huurauto.

    Vooral het zwembad was prima in orde. Wat weinig ligbedjes maar groot genoeg om een dag aan het te liggen! Het aanzien van de accommodatie was erg goed! Mooi park.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    10
    heerlijk en fantastisch hotel , kamer enorm en mooi zicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    alles prima

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    4,6
    Slecht heeft zoveel mogelijkheden om er echt iets van te maken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Hygiene Personeel

    Zwembad

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    4,2
    Een tegenvaller!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Slechte locatie. Je hebt voor alles je auto nodig. Weinig vakantiegevoel! Personeel was niet vriendelijk.

    Grote appartementen.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,5
    Ruim appartement met grote keuken (wasmachine, kookplaat,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geheel doet gedateerd aan. Badkamer is aan opknapbeurt toe met voegen, afbladderende deur en wastafelmeubel. Idem voor keuken. Locatie ligt net te ver van centrum, op de accommodatie zelf weinig te beleven.

    Ruim appartement met grote keuken (wasmachine, kookplaat, oven, waterkoker, koelkast, vriezer) en aparte slaapkamer. Groot zwembad. Voor het geld dat je kwijt bent is dit een prima accommodatie.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,1
    De blonde dame bij de receptie was erg aardig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi was slecht. De schoonmaakservice was onder de maat en kwam te weinig. Soms hadden we geen warm water en defecten worden niet gelijk opgelost.

    De blonde dame bij de receptie was erg aardig. De zwembaden waren erg mooi.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Mooi onderhouden complex, kamer lijkt in vele opzichten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kakkerlakken waar niets tegen gedaan wordt, ook niet op verzoek. Adverteren met 5 zwembaden, maar er waren er maar twee open. Waarschijnlijk te weinig gasten naar hun zin. Schoonmaak te lui om uit hun ogen te kijken. Absoluut auto nodig i.v.m. ligging

    Mooi onderhouden complex, kamer lijkt in vele opzichten nieuw. Prima zwembaden.

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    9,6
    de rust, de zeer ruime studio's/appartementen en het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    wifi-toegang is zwak

    de rust, de zeer ruime studio's/appartementen en het zeer vriendelijke personeel bevielen me het meest, maar ook de vele zwembaden in een aangename setting zijn een pluspunt.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    5,4
    Zwembad en restaurant prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Werd niet goed schoongemaakt. We waren er 3,5 jaar geleden ook. Toen was het een stuk schoner en netter.

    Zwembad en restaurant prima

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van St Nicolas Elegant Residence

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: