Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amarilis 4-sterren

Štěpánská 18, Praag, 11000, Tsjechië

#129 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2866 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Het was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur op de kamer was hoog en moeilijk te regelen.

    Goede kamer. Lekker ontbijt. Prima verblijf. Centraal gelegen. Makkelijk te lopen naar de metro.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    8,8
    Heerlijk genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers. Als ik dan iets moet bedenken zijn het de gordijnen die veel licht doorlaten, maar dat is een goede wekker.

    Kamers waren ruim, schoon en de bedden lagen goed. Elke dag schoonmaak. Vriendelijk personeel en fantastisch ontbijt. Voor ieder wat wils! Privé sauna met jacuzzi, infraroodsignaal en stoomsauna aanwezig, welke netjes, schoon en heerlijk ontspannen is. Locatie is heel centraal en vlakbij Mustek metrostation. Het hotel is zeker aan te raden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Klein minpuntje: bij ons in de kamer konden we de verwarmingen niet uitzetten (sloeg altijd automatisch aan, ook al waren de knopen aan de verwarming dichtgedraaid) waardoor het soms te warm was (vooral 's nachts) in de kamer maar met de koude temperaturen was dit niet altijd negatief

    Uitgebreid ontbijt, proper hotel en kamer, vriendelijk personeel, goeie ligging, toffe/gezellige restaurantjes in de buurt, kerstperiode: kerstmarkt ligt op wandelafstand, zeker een aanrader!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,7
    Goede locatie alles op loopafstand, maar bed is slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tweepersoonsbed alles is enkel bed aan elkaar gezet, zelfs niet eens met 1 laken maar aparte kleine lakens. Navraag gedaan maar bleek In hele hotel zo te zijn.

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    8,3
    even lekker weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het matras is zeer hard en je voelt het spiraal er doorheen komen.( matras is dan ook wel een persoonlijke kwestie). ontbijt was uitstekend bij aanvang ontbijt, als je later bij het ontbijt kwam was veel al op of niet netjes bijgevuld, daardoor kreeg het ontbijt een beperkt en onverzorgd uiterlijk. parkeren bij het hotel of bij een collega hotel zeer duur €25.- euro per dag en maar beperkte plekken.

    De hygiëne was goed en het personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,8
    - They had a very good breakfast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    - Went here for a romantic getaway and booked a room with one double bed. Got a room with two single beds instead. I went back to the reception, to ask if we could have a change of rooms. The receptionist called someone and told us it would be taken care of. When we got back to our room, someone slammed our door and went away. When we entered, we saw that she just pushed the two beds together and left it with two separate blankets. I went down again and asked if at least we could have one double blanket. After strolling around in Prague, we got back to find our room just the same as we left it. I went down a third time to ask for a change. But the staff had left the hotel and we had to ask it again the next day, so we did. When getting back the second day, we found our room untouched. Nothing had been cleaned, no sheets were changed. Only a new roll of toilet paper. - Just across the street there was a building in construction. Even though it was a weekend, they kept on working from 7 in the morning till late at night, resulting in a lot of noise.

    - They had a very good breakfast. - Great location.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    7,1
    Ontbij was goed en gevarieerd, ligging perfect, slechts 5...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bede was erg hard, douchen in bad is niet echt comfortabel

    Ontbij was goed en gevarieerd, ligging perfect, slechts 5 minuten lopen van het Wecellasplein

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,5
    Ok hotel, ok locatie, ok personeel, ok prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na een actieve dag vol excursies en wandelingen, toch nét te ver van het metrostation en oude stadsgedeelte. De eigen parking kost 25€ per dag, de P+R aan de rand van de stad slechts14€ voor 4 dagen en nachten. Het was wel een enorm gedoe om met een koffer aan het hotel te geraken vanuit de metro.

    Het hotel was op alle vlakken in orde. Geen uitgesproken negatieve punten, maar ook geen opvallrnd positieve. De kamer was netjes, het ontbijt was ok, het personeel was vriendelijk. We hebben geen gebruik gemaakt van de wellness-accomodaties, dus hier kan ik geen mening over geven.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,2
    Betaalbaar, netjes hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat ik hierop kan zeggen is dat er te weinig zitplaatsen waren voor het aantal mensen bij het ontbijt. Niet iedereen kon zitten.

    Hotel Amarilis was een goed en betaalbaar hotel. Alles was netjes en de kamers boden alles wat nodig is op een stedentrip. Niet super centraal gelegen in Praag, maar wel ideale locatie als je bereid bent om een beetje te stappen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,5
    goed hotel in een prachtige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had 100€ betaald voor parking, bij aankomst vielen ze uit de lucht en moest ik mijn wagen voor de deur parkeren en mijn sleutels afgeven, zodat ze hem konden verplaatsen indien dit nodig was!!!

    Goed hotel (op het ene probleempje na.) Goed ontbijt en goede kamers.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    aangenaam,en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    zou het niet weten

    Het ontbijt was heerlijk, en overzichtelijk,en echt lekker keuze genoeg de chocomelk was heerlijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    8,8
    Goed hotel dicht bij het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting is wat ouderwets.

    De locatie is op kleine afstand van het mooie oude centrum. Het personeel is vriendelijk en het hotel is super schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Heerlijk ontbijt en we hadden een super luxe kamer op 6e...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt en we hadden een super luxe kamer op 6e verdieping van het hotel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    9,6
    Goed ontbijt, perfecte locatie.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur op kamer.

    Goed ontbijt, perfecte locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    10
    De centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    De centrale ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel mag vriendelijker

    Ligging en prij/kwaliteit verhouding

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Geen idee waarom 4 sterren, er was praktisch geen service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Balkon, locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    9,2
    Ruime schone kamer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime schone kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,9
    Afstand parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand parkeren

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    Heel ruime en propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel ruime en propere kamer. Dicht bij alles. Goed ontbijt. Prima prijs. Aanrader

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,3
    Ontbijt was goed en we hadden een grote nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Ontbijt was goed en we hadden een grote nette kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    8,8
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de temperatuur in het hotel was veel te warm

    kamers prima ontbijt ook

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,2
    Bedden zijn top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden zijn top!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    10
    Douchecabine mocht wel wat groter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchecabine mocht wel wat groter

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    werken in de straat (kan hotel niks aan doen) geen bar in het hotel

    Wellness ok + prima ontbijt + goede ligging

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker en verzorgd ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2016

    10
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi en uitstekend hotel met prima ligging.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    10
    De kamers waren comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er is wat geluid vanuit het verkeer wat het hotel passeert.

    De kamers waren comfortabel. Het ontbijt heerlijk en uitgebreid. Bij het vroege vertrek de laatste dag werd een uitzondering gemaakt voor de aanvangstijd van het ontbijt. Gastvrij en klantvriendelijk!

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    5,8
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ongezellige entree van het hotel, ouderwets en kitscherig Onpersoonlijk personeel, een begroeting bij binnenkomst kan er niet vanaf. Personeel tijdens ontbijt zegt gewoon helemaal niks (zijn er 5 dagen geweest) en loopt chagerijnig rond. Ontbijt is er eentonig en niet bijzonder. Eten wordt niet gekoeld, yoghurt is lauw en kaas zweterig. Wij hebben 2 van de 5 dagen elders ontbeten. Ontbijthal zonder ramen en is dompig en warm, net als de hotelkamers waar de verwarming veel te hoog staat en niet uit lijkt te kunnen. Wij hadden een kamer vlak naast een opberghok waar de schoonmaaksters hun spullen pakten, die maken erg veel lawaai en staan eerst een half uur met elkaar te praten voor zij aan de slag gaan. Opzich niet erg, ware het niet dat de kamers niet geluidsdicht zijn en wij hiervan wakker werden en daarna niet meer sliepen (en ze beginnen vroeg!)

    Ruime kamer Hygiëne Minibar op kamer

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,9
    Het hotel is centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zaten vlekken op de vloerbedekking, maar verder was de kamer schoon.

    Het hotel is centraal gelegen. De kamer was netjes en de bedden waren comfortabel.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    5,4
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer voor een 4-sterrenhotel relatief klein, zithoek bestond uit een fauteuil en een bijzettafeltje. Airco was de eerste twee dagen van ons verblijf kapot en dat was één van de redenen dat we m.n. voor dit hotel gekozen hadden. Hygiëne was matig.

    Lokatie Ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    8,3
    midden in centrum en zeer mooie ligging hotel, alles op...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bijna geen parkeergelegenheid. Na wat zoeken kreeg ik advies van hotel om de auto voor € 25,- in 1 parkeergarage te zetten circa 700 meter vanaf hotel. Bij aankomst bleek dat ik de sleutel in moest leveren en dan werd e.e.a. daar wel geregeld. Niet dus. Voor politie bureau was wel plaats. Mocht niet maar hier stond hij veilig!!

    midden in centrum en zeer mooie ligging hotel, alles op loopafstand, alles schoon en netjes . ontbijt prima.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,7
    Locatie in centrum Praag is prima evenals het zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De als verplicht aangeboden eigen parkeer-garage à 24 euro per etmaal viel zwaar tegen, omdat het hotel al niet goedkoop was.

    Locatie in centrum Praag is prima evenals het zeer gevarieerde ontbijt

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,9
    ruime, schone kamers, met dubbele ramen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    ruime, schone kamers, met dubbele ramen. prima bedden. erg stil. zeer behulpzaam personeel bij de receptie

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    8,3
    Ruime, nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime, nette kamer. Goed gelegen, vlakbij metro en bezienswaardigheden. Uitgebreid ontbijtbuffet. Mogelijkheid om bagage in bewaring te geven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,6
    heerlijk ontbijt, Mooie grote schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    heerlijk ontbijt, Mooie grote schone kamers. Locatie perfect. alles lopend gedaan.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,5
    - Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Warm water van het bad werkte af en toe niet (niet warm genoeg)

    - Heerlijk ontbijt - Goed comfort - Vriendelijk / meertalig personeel

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,3
    Ligging van hotel was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeerplaats relatief duur

    Ligging van hotel was goed. Kamers waren schoon.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,5
    Locatie is handig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt viel tegen.

    Locatie is handig. Alles op wandelafstand. We namen nauwelijks de metro. Grote kamer, proper.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    8,3
    De goede centrale ligging en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De goede centrale ligging en schone kamer. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    10
    Alles,hotel is super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles,hotel is super

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    8,3
    Mooie kamer, perfecte locatie
    • Individuele reiziger

    Mooie kamer, perfecte locatie

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    10
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Alles. Er was niks mis. Ontbijt was meer dan perfec, de goedkope privé welles was ook zeer goed.

Er zijn ook 27 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Amarilis

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: