Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Andante Hotel 3-sterren

Ve Smeckach 4, Praag, 110 00, Tsjechië

#356 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1289 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    10
    De vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De onbijtruimte was een beetje aan de kleine kant. Je stond steeds in elkaars weg. En wanneer er een groep was moest je wachten want de plaatsen waren beperkt.

    De vriendelijkheid van het personeel. Ze stonden altijd klaar om je te helpen of inlichtingen te geven. De kamers zijn heel ruim.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,9
    dichtbij centrum en oude stad allemaal op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm, eerste dag amper geslapen je kreeg een tafelventilator ondanks dat was het erg warm. Raam open doen is geen optie, want het is te rumoerig op straat.

    dichtbij centrum en oude stad allemaal op loopafstand. Ontbijt is goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,9
    Mijn verblijf was aangenaam.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De muren van de kamers zijn nogal kaal. Een paar schilderijen of affiches zou de warmte en gezelligheid van de kamer verhogen.

    Het ontbijt was prima en de kamer met functioneel gemak.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    6,3
    Een prima verblijf gehad in een net en schoon hotel zonder veel poespas, dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel mij het meeste tegen. Het was de eerste dag netjes en op zich voldoende keuze. De tweede dag hadden we heel duidelijk het gevoel dat alles van de dag ervoor ook nog lag. Fruit met bruine randjes, kaas met bruine randjes. Dat viel erg tegen. Verder is het ook van belang om te weten dat het hotel in de roze straat van Praag ligt. Met een gezin zou ik er niet voor kiezen. Ik reisde samen met mijn dochter. Wij voelden ons helemaal niet onveilig maar het was wel een verrassing.

    De prijs/kwaliteit is prima. Ook de ligging van het hotel is een pluspunt. Je kunt alles lopend bereiken. Binnen 15 minuten sta je midden op het grote plein. De kamer is gedateerd maar wel schoon!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,7
    Goed voor korte citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was basic maar oke , alles was er . De ontbijtruimte is erg klein voor het aantal gasten en kamers. Tafels zijn te groot, voor 4 en 6 personen, zodat je bij vreemde mensen moet aanschuiven om te kunnen zitten. Gasten die zitten te eten moeten opstaan om anderen door te laten die van tafel willen om nog wat eten te halen, niet zo prettig . Buffetje staat op een bartoog , waardoor je dicht naast de mensen die zitten te eten moet gaan om bij het eten te kunnen. 1 vrouw die buffet moet aanvullen en tegelijk tafels moet afruimen, heeft het druk! Redelijk ver wandelen naar bezienswaardigheden. Geen haardroger en geen airco, warm in de zomer.

    Het hotel is goed, proper, vriendelijk personeel aan de balie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Prima in het centrum gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet al te hygiënisch en erg warm op de kamer ( terwijl ik het snel koud heb )

    Locatie is echt prima. Je loopt de straat van het hotel uit en je loopt zo de winkelstraat in. Als je niet te hoge eisen hebt en alleen maar slaap en doucht in het hotel dan is dit een prima hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Prima hotel, lekker kort bij het oude centrum(alles op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Prima hotel, lekker kort bij het oude centrum(alles op loopafstand, als je goed ter been bent) lekker ontbijt. Helaas geen airco. gelukkig wel een parkeer mogelijkheid in de buurt voor 20 euro per dag. En dat is echt wel nodig als je met de auto gaat, er is werkelijk nergens een parkeerplaats te vinden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onze slaaprust werd verstoord door dronken jongelui in 't naastgelegen appartement (op 't balkon). Dit begon al omstreeks 1 uur en duurde tot 9.00 uur 's morgens. Kamer nummer 21 is dan ook niet aan te bevelen ook al omdat deze ook nog eens tegen de lift was gelegen. Wij hebben nog getracht om een andere kamer te krijgen, maar dat was niet mogelijk.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    5,8
    Basic.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was redelijk. Maar moet je er wel snel bij zijn. Wordt slecht/niet aangevuld. Ligt net om de hoek van drukke weg. Straatkant is enorm lawaaiig.

    Personeel vriendelijk. Dicht bij centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijt. Ook fijn toilet apart van badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Heerlijk rustig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Verblijf was uitstekend. Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aantal lampen in storing. Bedlampje en Burolampje.

    Ontbiit en kamer prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,8
    Goede accommodatie op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Geen tegenvallers

    Uitstekende locatie dicht bij het centrum. Ontbijt prima en personeel vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,9
    centraal gelegen in hartje Praag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon of Terras
    • Verbleef 2 nachten

    centraal gelegen in hartje Praag

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    Ik
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,2
    vriendelijk personeel en de ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vriendelijk personeel en de ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Eenvoudig maar goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers gehorig.

    Eenvoudig maar goed ontbijt. 5 minuten lopen naar de metro Ruime kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,5
    Fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Nette kamer, goed verzorgd ontbijt. Ideale ligging ten opzichte van centrum. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,6
    zeer goed prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer lekker ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    7,5
    Eenvoudig maar degelijk hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Slechte matras, kamer was na eerste van van tweedaags bezoek oppervlakkig schoongemaakt

    Vriendelijk personeel, ruime kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    6,3
    de locatie was op loopafstand van het historische centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    lawaai vanaf de straatkant, lawaai van groep vrienden waartegen niet werd opgetreden, wel andere kamer toegewezen gekregen na onze klacht, aan de rustige kant van het hotel. koffiebonen zijn slechts door het water heengevlogen....das jammer! Tip: neem zakje koffie mee, kopjes op de kamer en heet water mag je bij receptie halen

    de locatie was op loopafstand van het historische centrum. gratis wifi werkte prima, bedden goed. schoon. afgezet tegen prijs is dit een prima deal

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    5,8
    de prijs -kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de prijs -kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 9 december 2015

    7,1
    ligging in uitgaansgebied, je moet ervan houden (party's)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ligging in uitgaansgebied, je moet ervan houden (party's)

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    8,3
    Ruime, schone en rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime, schone en rustige kamer. Vriendelijk personeel. Loopafstand van centrum.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,9
    prima bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    prima bedden

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    kamers wat klein maar wel proper

    ligging vriendelijkheid personeel ontbijt

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Andante Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: