Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Angel 3-sterren

Karla Engliše 2, Praag, 15000, Tsjechië

#774 van de 1.508 vakantiewoningen in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 362 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,5
    Aparthotel Angel een prima verblijf als je niet te hoge eisen stelt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het meubilair was niet het je van het,harde stoelen en een slaapbank waar je op kon zitten was ook niet geweldig. Verder is er geen bier of wijn glas aanwezig en een kom/kommetje is er ook niet.

    De ligging is geweldig,een paar minuten van tram,bus en metro verwijdert en enkele minuten van groot overdekt winkelcentrum Novy Smichov. Lekker rustig,heerlijk geslapen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    Mankamenten storend. Receptioniste Galina zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 12 nachten

    ontbrekende glazen deur bij douchekabine. Kon niet worden vervangen. Wij kregen een andere appartement. Problemen met beide televisies. Gordijnen zeer moeizaam te sluiten. Kapotte stoelen vervangen en veel andere kleine mankementen. Slecht onderhoud.

    kamers zijn goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,9
    Het is een ruim en modern appartement op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Er was weinig servies. Genoeg borden, maar echt precies 4 bekers en 4 glazen. Geen bakjes etc. En ik kon geen bezem e/o stofzuiger vinden en mijn vraag hierover bleek onbeantwoord.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Andel is een meer een werk dan woonomgeving, maar prima om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    douchekop bleef niet goed hangen, dat was een beetje onhandig wijnglazen zou fijn zijn

    Na twee dagen al schone lakens, handdoeken en theedoek ontbijten kun je in dezelfde straat, erg makkelijk veel leuke restaurants in de omgeving metro dichtbij, maar je kunt ook in 20 minuten naar het centrum lopen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    Prima ligging in Praag, parkeren kan onder het gebouw, wel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Was warm, geen klimaatbeheersing in de kamer. De meeste tijd breng je toch buiten je kamer, dus viel goed mee te leven.

    Prima ligging in Praag, parkeren kan onder het gebouw, wel met extra kosten (15 euro per dag)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,0
    Dichtbij winkels, metro en tram
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet echt duidelijk waar de ingang was en een sjagerijnige receptionist maakte ons duidelijk dat we maar iemand moesten bellen

    Dichtbij winkels, metro en tram

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Aparthotel Angel ligt in een buurt waar veel winkels zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij verbleven hier 4 nachten. Pas na de derde nacht werden de handdoeken en beddengoed verschoond. Verder is er helemaal niet schoongemaakt. Grepen van kastjes plakten zonder uitzondering. Servies is zeer mondjesmaat aanwezig. Wij hadden de beschikking over 2 glazen, terwijl het appartement voor 3 volwassenen geschikt zou moeten zijn. Keukenhanddoek was er niet, wel één theedoek met een groot gat in het midden.

    Aparthotel Angel ligt in een buurt waar veel winkels zijn. Er is een groot winkelcentrum om de hoek met een Tesco en ook is er een AH vlakbij. Bussen, trams en metro stoppen alle om de hoek. Onze kamers in het hotel keken uit op een binnenplaats, waardoor er ook 's nachts weinig geluid is. Wij hadden een parkeerplaats in de afgesloten garage gehuurd; aanrader!

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    9,6
    Ruim en modern ingerichte appartementen in nieuw gebouw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeerplaats is niet in prijs inbegrepen maar kan wel via acoomodatie. Als parkeergarage vol is wordt je verwezen naar nabijgelegen bewaakte parkeerplaats. Let erop dat je op de juiste parkeerplaats komt en check vooraf het tarief bij de parkeerwacht.

    Ruim en modern ingerichte appartementen in nieuw gebouw. Supermarkt (Albert) om de hoek, metrostation Andel en groot winkelcentrum Novy Smichov op 200m afstand. Centrum en overige bezienswaardigheden ook op minder dan 30 minuten wandelafstand.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    7,5
    Locatie is super, in de buurt van metro, tram, supermarkt,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Appartementen zijn prima voor 2 personen, met bed in de slaapkamer. Een 3e persoon slaapt op de slaapbank in de 'woonkamer', dat is prima als je niet in het appartement bent (maar de bijv. de stad in), maar minder geschikt als je wel met 3 personen in het appartement bent.

    Locatie is super, in de buurt van metro, tram, supermarkt, winkelcentrum en restaurants. Prijs-kwaliteit is goed. Dagelijks onderhoud van het appartement (schone handdoeken, bedden opgemaakt, afwas gedaan, etc) is erg goed geregeld.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,5
    Wasmachine
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Luidruchtige buren (het was nogal heet toen wij er waren, met het raam open geniet je mee van alle feestjes op de balkons van de buren). Met de ramen dicht is het prima te doen. Weinig keukengerei. in een vierpersoonsappartement zijn welgeteld vier glazen. Ongezellig: dit is eigenlijk een kantoorgebouw waarin appartementen verhuurd worden

    Wasmachine Ruim Super wifi Lekker centraal gelegen; Tesco, AH, tram en metro om de hoek. Vaak verse lakens en handdoeken

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    Ruim 6 persoons appartement waar wij met 5 personen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ruim 6 persoons appartement waar wij met 5 personen verbleven. Op een paar minuten lopen van het centrum. Goede parkeergelegenheid. Supermarkten om de hoek

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    9,2
    De locatie is helemaal prima met een supermarkt om de hoek!
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hebben genoten van onze tijd hier! Niks viel tegen.

    De locatie is helemaal prima met een supermarkt om de hoek! Ook is het appartement heel ruim en schoon.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    5,8
    rustige ligging, en goed op loopafstand van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet of nauwelijks te vinden met Tom-Tom, keuken minimaal voorzien, geen wijnglas, theepot en ook geen werkende verlichting bij bed.

    rustige ligging, en goed op loopafstand van centrum

  • Beoordeeld op: 16 september 2015

    7,5
    Ruimte, hygiene, ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden veel te hard. Iedere ochtend heel vroeg wakker door pijn in de rug.

    Ruimte, hygiene, ligging.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Gesitueerd in een rustige wijk met winkels, restaurants en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gesitueerd in een rustige wijk met winkels, restaurants en metro om de hoek. Het appartement is netjes en heeft veel ruimte.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    De ruime opzet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Gordijn in slaapkamer zat los viel bijna uit de muur.

    De ruime opzet.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: