Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over My Hotel Apollon 3-sterren

Koněvova 158, Praag, 130 00, Tsjechië

#272 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2588 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 50

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,2
    Je krijgt waar voor je geld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Info over de manier van betalen, info over openbaar vervoer, ....

    Goed ontbijt met brood, granen, beleg, groentjes en stukjes sinaasappel enz. Ligging in de buurt van de tram waardoor je redelijk snel in het centrum bent. Propere kamers, goede matrassen, hoofdkussen vrij plat. Shampoo en stukje zeep krijg je maar 1 zakje per persoon. Betalen in lokale munt kwam ons veel duurder te staan dan in euro! Hierover wordt geen info gegeven. Als je iets wilt weten, moet je veel moeite doen. Spontaan krijg je nergens informatie over. Dat is wel jammer want bijvoorbeeld met het openbaar vervoer is het de eerste keer toch wat zoeken. Eens je het gewoon bent, valt het goed mee.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel is niet barrierevrij. Wij hadden een baby van 6 maanden (en dus ook een kinderwagen) bij ons en om op de begane grond bij de lift te komen moest je 3 treden af en de lift stopt op de tussenverdiepingen en dus niet op de verdieping zelf.

    Kamer was erg ruim, zelfs met een babybedje erin. Ontbijtbuffet was goed en werd zelfs tot op de laatste minuut aangevuld. Liggen tov van het openbaar vervoer is ook goed (tram 1, 11 en 9) en een supermarkt 1 tramhalte bij het hotel vandaan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,9
    Verder goed hotel met tramhalte voor de deur...Tram 9 meteen in het centrum...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Handdoekenwissel,tweede dag 1 schone handdoek,andere handdoek die wij in de douche op de grond hadden gelegd was weer over de verwarming gehangen.Toiletpapier werd niet aangevuld...

    Goed ontbijt,fijne beddden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,9
    Rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te harde bedden ( ligt aan mij waterbed gewend) en zakje met douche gel beetje uit de tijd.

    Rustig gelegen. Kleine badkamer en toilet maar modern ingericht. Kamer aan de achterkant dus lekker rustig. Ontbijt ok. Prijs kwaliteit is dik in orde. Kleurstelling zwart wit en daar moet je van houden. Ik vind het er strak en rustig uit zien.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Een prima hotel met goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vond ik de bedden wat aan de harde kant. Verder was alles zoals verwacht, ook na het lezen van eerdere reviews.

    Prijs kwaliteit verhouding was goed. Ontbijt was voor ieder wel wat wils o.a. (roer)ei, fruit, yoghurt, zoet en hard beleg, divers brood. Kamers waren prima. Met de tram was het centrum goed te bereiken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    5,8
    Prima prijs, slechte kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren veelste hard en je voelde de veren in je rug. Erg oncomfortabel. Het ontbijt was echt slecht. Weinig keuze en niet vers.

    Moderne inrichting, en prima badkamer. Dichtbij de tram.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Heerlijk weekend gehad. Praag is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, zuinig met broodjes. En geen koffie en thee faciliteiten op de kamer. En voor minder valide minder geschikt want ondanks de lift altijd een klein trappetje te nemen.

    Heerlijke douche. Prijs kwaliteit verhouding. Tram voor de deur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    prima prijs / kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    als je op het kussen lag lag je niet veel hoger met jet hoofd als dat je zonder kussen zou slapen, hiermee wil ik zeggen dat de kussen niet geweldig zijn maar ach voor deze prijs..

    badkamer was een groot pluspunt van het hotel. goede douche, alleen moet je niet langer zijn dan 1,90 M dan sta je met je hoofd tegen het plafond.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    Verblijf in Praag was prima door Hotel Apollon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Ik kan nauwelijks verbeterpunten opnoemen gezien deze prijs-kwaliteit.

    De kamers zijn schoon en het ontbijt is simpel, maar prima. Locatie is goed, omdat er een tramhalte voor de deur is en je daardoor binnen een kwartier bij het centraal station van Praag bent.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,1
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aangezien we er wat langer verbleven, stak het ontbijt na een tijdje tegen. Jammer dat er ook geen bar in het hotel is waar je na een daguitstap nog eens iets kunt drinken.

    Supergoed gelegen. Niet in centrum en toch goed bereikbaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,3
    goed hotel. prima uitvalsbasis voor praag centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    de matrassen waren wat slecht. je merkte de veren die erin zaten. ik kreeg rugpijn daardoor. matrassen zijn aan vervanging toe. tenminste die van onze kamer.

    de locatie was prima. vlak bij de tramhalte naar t centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,5
    Goedkoop, degelijk en eigenlijk toch een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Als ik dan toch iets moet schrijven als opmerking .... Dat ervoor de rest niks was .... alleen ontbijt s'morgens.

    Vriendelijk personeel ... het nodige basis comfort en normale kamer(s)...wel toch iets te ver van het centrum... maar was makkelijk te bereiken met openbaarvervoer voor spotprijsje. (tickets te krijgen in het hotel, super) voor de rest is er niet zoveel in de buurt, zeker om te eten. Dus hou daar rekening mee. Ik en mijn dochter vonden het goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,2
    Super klantvriendelijk, schone en moderne kamers, top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het enige wat misschien beter kon waren de kussens van het bed. Voor de rest vond ik alles ontzettend top en goed geregeld!

    De gastvrijheid van de receptionisten waren echt ontzettend goed. Voornamelijk de 'oudere' man met een bril en de dame met lang rossig haar waren echt ontzettend lief. Hele leuke en goeie tips gekregen om ook buiten de toeristische plekjes van Praag dingen te zien. Ze zijn zeer klantvriendelijk en proberen je het zo goed mogelijk naar je zin te laten krijgen. Het hotel is rustig gelegen en wij hadden uitzicht op een mooi klein park. De kamer was zeer schoon en netjes, echt top voor die prijs! Elke dag was het keurig schoongemaakt. Ook was het ontzettend fijn dat de tramhalte op 2 min afstand van het hotel lag. Ideaal, want wij hebben echt alles met de tram gedaan en dat is zeer goed te doen in Praag. Voor een prikkie ben je in het centrale gedeelte en van daaruit kan je heerlijk gaan wandelen en de toeristen trekpleisters bekijken, lekker borrelen en genieten van de prachtige gebouwen. Als wij ooit nog een keer naar Praag gaan, zou ik zeker weer dit hotel kiezen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    7,9
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hoofdlamp in de kamer had het begeven zeer jammer.. Na een drukke dag sightseeing kon je nier nog eens rustig iets drinken in het hotel ter ontspanning, dat was jammer.

    Het ontbijt was vrij basic maar zéér lekker ! Centrum was in +- 30 minuten met de tram of overstappen op de metro, was goed te doen en ging vlot en snel vooruit.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    5,8
    Het ontbijt was niet uitgebreid maar prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je er niet een drankje kan drinken in de lobby.

    Het ontbijt was niet uitgebreid maar prima. De bedden een beetje te hard. De tram stopt bijna voor de deur en dat is een prima vervoer in Praag en kaartjes te koop in het hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    9,6
    Romantisch weekje in Praag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt is wel uitgebreid maar elke dag hetzelfde. Het was leuk geweest als ze het wat meer varieerden.

    Grote kamers met alles erop en eraan. Meerdere tramlijnen stoppen direct voor het hotel waardoor u binnen 10 minuten in het centrum bent. U heeft hier niet zo veel last van de drukte van de stad. Ga zeker een keer in de buurt eten bij een van de lokale restaurants. Vooral de Tsjechische keuken is aan te raden. Je betaalt hier dan ook de helft van wat je in het centrum betaald.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    fijn hotwl
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt mocht wat uitgebreider.

    De kamer was netjes, de douche en de wc wat aan de kleine kant maar wel schoon. Er was helaas geen mini bar aanwezig. Het hotel heeft wel een lift maar is niet rolstoelvriendelijk. De lift stopt op tussen de trappen waardoor je alsnog een trap op of af zou moeten. Het ontbijt is goed maar niet heel uitgebreid. De locatie is prima, alles valt goed met het ov te bereiken. Al met al een goed hotel met een prima prijs- kwaliteitverhouding.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,3
    Kamers waren goed en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers waren goed en schoon. Het ontbijt was uitgebreid en prima in orde. De ligging kort bij de tramhalte was ook goed. Je hoeft niet korter bij het centrum te zitten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,1
    Het bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was verschrikkelijk.

    Het bed. En de badkamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    5,8
    Goede prijs voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel mag vriendelijker

    Goede prijs voor wat je krijgt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Heel goed hotel voor 51.50 Per nacht Inc n goed ontbijt met n fijne metro v d deur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoeltjes op balkon maar na vragen kregen we die

    Goed ontbijt mooi schoon hotel van binnen en n parkeergarage n stukje verderop top geregeld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    10
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,1
    Het was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed en de kussens

    Ontbijt was prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Mooie nieuwe uitstraling

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    10
    Schitterend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging. Ontbijt. Kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sober ontbijt, maar prima voor deze prijs.

    Goede prijs kwaliteit. Ruime kamers en tramhalte vlakbij het hotel. Rustige buurt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Fijn hotel, centrum van Praag goed te bereiken vanaf het hotel met het OV.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had iets uitgebreider mogen zijn. Er is geen rekening gehouden met allergieën.

    Goed personeel, heel behulpzaam. Schone kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    prijs - kwaliteit heel goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat meer afwisselend beleg voor op het brood bij het ontbijt.

    Kamers ruim en airconditioning!Vriendelijk personeel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    7,9
    Prima 👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te groot voor TV, of TV te klein voor kamer 🤔

    Mooie grote, schone kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,8
    Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Goed ontbijt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tram aan de deur naar centrum.( 20 min) Heel gemakkelijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,8
    een heel fijn hotel met zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt mag wat uitgebreider

    de kamers, het vriendelijke personeel en de hypiene

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    super hotel volgend jaar weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    super hotel volgend jaar weer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het brood bij ontbijt was niet altijd even zacht en vers. Er is niets in de omgeving...

    Zeer vriendelijk personeel. Rustig en proper hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    5,8
    Goede locatie, vlakbij tramhalte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was minimaal, niet gevarieerd genoeg. Wifi werkte niet zo goed.

    Goede locatie, vlakbij tramhalte. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,5
    Hotel en kamers zien er mooi en modern uit. Het wordt ook goed schoon gehouden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren echt te hard en het ontbijt is minimaal!

    Alles ziet er top en modern uit!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    6,7
    Goede prijs kwaliteit, rustg hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt weinig keuze, geen variatie

    Nabijheid tram en bus

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    Praha Perfect !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras was iets te hard voor ons.

    Mooi,proper en modern hotel.zeer goede prijs/kwaliteit !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,1
    Goed hotel voor een lage prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort van de bedden, schoonmaken van kamer tijdens het verblijf

    Prijs kwaliteit verhouding en goede bereikbaarheid met het OV

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    8,8
    de kamer was iedere dag keurig netjes,
    • Vakantiereis
    • Stel

    alleen het ontbijt was zeer weinig variatie, zeer eentonig

    de kamer was iedere dag keurig netjes, vriendelijk personeel bij het ontbijt, voor de rest net hotel

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    De kamers waren comfortabel en ruim en het personeel was erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijtrestaurant was niet voorzien van airco. Aangezien de temperaturen in Praag opliepen tot 40 graden was het super b

    De kamers waren comfortabel en ruim en het personeel was erg vriendelijk

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    10
    de hotelkamer zag er netjes en verzorgd uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    op de kamer was slechts 1 stoel. Met t man zitten werd zo wel wat lastiger. De deur naar de badkamer is vrij smal. de lift stopt wel tussen de etages in. Voor mensen met een handicap is het dus lastig om bij hun kamers te geraken. Verder een goed hotel!

    de hotelkamer zag er netjes en verzorgd uit. De bedden waren solide (een tikje hard wellicht). Het personeel sprak zeer goed engels en was instaat te helpen waar het maar kon. De handdoeken werden elke dag netjes verschoond en de douche was zeer ruim Het hotel is goed bereikbaar vanuit het centrum (lijn 9)

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    10
    ontbijt goed, genoeg \
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen dienblad bij ontbijt. te kleine borden

    ontbijt goed, genoeg \

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    7,9
    prijs-kwaliteitsverhouding, vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prijs-kwaliteitsverhouding, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede tram verbinding naar centrum.

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    10
    De uitstekende service van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De uitstekende service van het personeel

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    5,8
    Balkon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Luidruchtige kamers. Alles is hoorbaar van de buren.

    Balkon

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,6
    Prachtig stad;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Metro-signalisatie is niet altijd duidelijk

    Prachtig stad; goed openbaar vervoer; kraakpropere straten en parken

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    9,2
    Fijn bed, goed ontbijt, schone kamers, goede geluidsisolatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Fijn bed, goed ontbijt, schone kamers, goede geluidsisolatie.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lekkage in de badkamer en geen parkeergelegenheid

    Prima locatie

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,5
    Het hotel ligt aan een drukke doorgaande weg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt aan een drukke doorgaande weg.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    7,5
    Schone kamers met airco.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi op kamer werkt matig.

    Schone kamers met airco. Openbaar vervoer voor de deur.

Er zijn ook 25 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 50

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van My Hotel Apollon

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: