Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Brezina Pension 3-sterren

Legerova 39, Praag, 12000, Tsjechië

#440 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 927 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Heerlijke bedden, goed ontbijt, prima te doen voor een weekje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krakende vloeren van buren. Douchekop kon niet opgehangen worden en de waterstraal was soms heel zwak, waarschijnlijk doordat er veel mensen te gelijk aan het douchen waten

    Bedden, ontbijt en locatie waren goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    2,5
    Aaan niemand aan te bevelen! Ga er niet naartoe!! Vies en vuil!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Pension is gelegen aan zeer drukke viervaksbaan, achteraan veel nachtlawaai van café! Neem oordoppen mee! Geen vriendelijk onthaal. Kamer was zolderkamer, het stonk er, je zag de vingerafdrukken van de vorige toeristen nog afgedrukt op deurstijlen, in de lift, geen nooduitgang (houten constructie!) aan niemand aan te bevelen, kwa prijs- kwaliteit is dit te duur voor Praag! Afgeleefd gebouw, vieze tapis-plain...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    4,2
    een ouderwets bejaardenthuis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    extreem oud meubilair, extreem oud televisie, erg krakend pand, een erg eenvoudig sanitaire voorziening. Over de bedden kan geen goed woord worden verteld, het leek alsof er op de grond werd geslapen.

    niets was van deze tijd, alles was extreem verjaard en ouderwets en krakend.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Super locatie op loopafstand centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie op loopafstand centrum Ontbijt eenvoudig maar goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    vriendelijk personeel schone kamers en goed restaurant ernsast

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    Prettig, voor een weekendje praag ben ik zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden vielen wat tegen, je voelde de veren eruit steken.

    De plek in de stad was top en de kamer was netjes schoon en zag er goed uit

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer of Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt, uitstekende prijs kwaliteit verhouding, op prima lokatie centraal in de stad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,1
    Good night sleep
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer of Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Kan wat luidruchtig zijn door het café naast het Hotel

    Loopafstand van de Metro

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    Goed en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Om half zeven 's ochtends was er veel lawaai.

    Goed en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    8,3
    Hotel netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de eerste verdieping waar wij lagen, was er een probleem met de radiator. Dit hoorde je heel goed op onze kamer (een irritante, constant hoge toon). Dit werd opgelost, maar de dag erna was het er weer. Probleem lag aan de radiator op de gang. Deze zou eigenlijk vervangen moeten worden....

    Hotel netjes. Super kussens! Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Goede ligging, naast de metro. Met de voet ook snel in het centrum.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    8,3
    Ontbijt was prima en liggen tov centrum was ook ok.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden 2 2psk geboekt met ieder een eigen WC/Douche. Bij aankomst kregen we 2 2psk met een gedeelde WC/Douche. Slecht dat men ons dat niet verteld heeft toen we aankwamen. Nadat we daar over geklaagd hadden is het overigens netjes opgelost binnen de mogelijkheden die men had.

    Ontbijt was prima en liggen tov centrum was ook ok. Wifi ook perfect op de kamer. Eenvoudig maar netjes.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,3
    Personeel is aardig En staat open voor feedback.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was doorgezakt dit heb ik door gegeven. Ze zullen dit meteen voor de volgende vernieuwe dit was kammer 22 dus hoop dat ze hun afspraak nakomen.

    Personeel is aardig En staat open voor feedback.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,9
    Het Parkeren bij de accomodatie is Top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi was niet heel sterk op de kamer en de bedden lagen niet fijn. Spiraal van het bed voel je in je rug.

    Het Parkeren bij de accomodatie is Top! Indien gereserveerd. Auto wordt veilig gestald. Locatie is goed en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    4,2
    Wij werden goed beduveld bij het betalen van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij werden goed beduveld bij het betalen van de kamer. Ze telden een omrekenkoers van 27.50 en hij staat op 24.45. Toen ik vroeg hoe dit kon werd ik vierkant uitgelachen. Een omrekenkoers van 25.00 zoals ik zei was volgens hem al jaren niet meer van toepassing. Hierdoor wel mooi iets minder dan 20 euro teveel moeten betalen. Voelde me echt opgelicht!

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,1
    de locatie, een rustige slaapkamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    de locatie, een rustige slaapkamer

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,9
    Zeer centraal gelegen, prima ontbijt, zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden hard, kamers gehorig.

    Zeer centraal gelegen, prima ontbijt, zeer schoon.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,1
    grote kamer met koelkast koeling en warmte
    • Vakantiereis
    • Stel

    kapotte haardroger. douche kon schoner

    grote kamer met koelkast koeling en warmte

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: