Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Clarion Congress Hotel Prague 4-sterren

Freyova 33, Praag, 190 00, Tsjechië

#154 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1397 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    Prima (grootschalig) hotel met moderne kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel met ruime en morderne kamer (wij hadden een executive kamer). Wel een grootschalig en druk hotel meer gericht op zakelijk publiek. Wij hadden het hotel uitgekozen, omdat wij voor een concert in Praag waren en dit hotel op loopafstand hiervan lag. Puur praktisch dus. In een andere situatie zouden wij een dergelijk hotel niet uitkiezen, maar eerder voor iets kleinschaligers en sfeervollers gaan. Maar prima voor 1 of 2 nachten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Mooi, maar Praag is niet goedkoop, je moet er voor alles betalen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel druk in de eetzaal s morgens. De prijzen in de hotelbar zijn veel te hoog in vergelijking met de gangbare prijzen in Praag.

    De kamer was comfortabel .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,1
    Schone kamers, comfortabele bedden, dichtbij metro en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 5 nachten

    De prijs via Booking is niet altijd wat je betaald! Hotel hanteert een eigen (zeer slechte) wisselkoers waardoor mijn reservering voor 5 nachten zo'n € 70 hoger uitkwam. Verder niet elke dag schone handdoeken ook al lagen ze op de grond, receptie die je niet van informatie over OV in Praag wilt voorzien ("ga maar de kiosk"). Hotel is wel zeer massaal, dus ontbijt in zaal type "vreetschuur".

    Schone kamers, comfortabele bedden, dichtbij metro en winkels, goed ontbijt, grote parkeergarage

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    Komen hier voor de derde keer omdat het voor ons een prima...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Komen hier voor de derde keer omdat het voor ons een prima locatie is om met de auto te komen en een prachtig hotel, en dit keer ook nog in een prachtige suite. Bij het ontbijt is echt alles te krijgen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    4,6
    Kamer was in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellness was dicht voor renovatie speciaal dit hotel geboekt voor de wellness faciliteiten Parking stond eerst niet in boeking en achter welkomstdrankjes de inbegrepen bus tickets hebben we moeten gaan vragen bij de hotel manager

    Kamer was in orde Hotel manager heeft paar foutjes rechtgezet

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    3,8
    Nooit meer naar dit hotel, zeer onprofessioneel gedrag van personeel en geen onderlinge communicatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Parkeerplaats
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgang vh personeel met ons als klant. Fitness en wellness activiteiten waren niet toegankelijk wegens verbouwing en beloofde alternatieven waren bedrog. Later werden eerder beloofde afspraken over refund van 20 % over de eerste 3 en 40 % korting over de 4e nacht niet nagekomen. Wij hebben aan de balie de zoveelste manager erbij geroepen en wederom alles uitgelegd. Na 1 uur oponthoud hierover konden we gelukkig huiswaarts in de hoop dat we het beloofde terug zullen ontvangen. Never nooit meer naar hotel Clarion. Dus een dikke onvoldoende. Badkamer gevaarlijk door douchen in het bad met zeer hoge instap en afglijdende douche.

    Ligging dichtbij metro naar centrum en het ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,3
    enjoyed my stay
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Parkeerplaats
    • Verbleef 5 nachten

    shuttledienst van en naar luchthaven. Stond aangegeven dat dit voorzien was bij de boeking, alleen stond er niet bij dat dit niet automatisch is, dat je dit apart moet reserveren. Wist ik dus niet, aldus geen shuttleservice. Dan maar met bus en metro gegaan en zo ook vrij makkelijk op de bestemming aangekomen.

    ruime kamer met groot dubbel bed. ruime gevarieerde keuze ontbijt, heel grote moderne fitnesscenter en sauna, jacuzzi, zwembad waar we gebruik van mochten maken, shoppingcenter en eetgelegenheden juist aan/onder hotel. Leuk dat er heel wat topsporters van verschillende landen (EK basket) in het hotel zaten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    5,8
    Fake price in Euro's
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij hoge prijs. De weergegeven prijs in € op booking.com is met een zelf verzonnen wisselkoers berekend. Je betaald uiteindelijk in Kronen een veel hogere prijs, omdat de bank een hele andere koers hanteert. Pas hiermee op! In het vergelijken van hotels op Booking.com komen ze er gunstig uit, maar uiteindelijk betaal je meer. Alleen de prijs in € wordt aangegeven, je hebt geen idee hoeveel dat uiteindelijk is in Kronen.

    Prima hotel, maar te duur.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,6
    Ideaal hotel citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Parkeerplaats
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In omgeving hotel is weinig tot niets te zien maar metro in en binnen 15 min ben je in hartje Praag. Max 5 min wachten tussen treinen.

    Ontbijt top. Metro en tram aan inkom hotel. Shoppingcenter naast hotel. Parking gratis onder hotel, veel plaats. Aanrader voor citytrip!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    9,2
    Verblijf was zakelijk, maar toch kunnen genieten van een mooi hotel, goed eten en prima wellness.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht

    Niets....

    Uitstekend ontbijt, 5 sterren! Vanuit het hotel loop je meteen het shopping center Fenix in, met daaronder het metrostation Visocanska... Bij het hotel een mooi fitness/wellness center met alles erop en eraan!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    8,3
    stedentrip praag in juli
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zwembad niet toegankelijk voor kinderen onder de 16 na 16:00. Dan heb je er dus niets aan want overdag ben je in Praag, bij terugkomst mag je dan niet zwemmen.

    familiekamer bestond uit 2 kamers met tussendeur, dus ook 2 badkamers en 2 tv's wat handig is met grote kinderen. Metro ingang in het aangrenzende gebouw heel dichtbij je hoeft niet eens naar buiten, je loopt er door het overdekt winkelcentrum zo heen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,2
    Behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Is wel een redelijke afstand naar het centrum.

    Behulpzaam personeel. Veel faciliteiten zoals zwembad, fitness. Groot maar toch rustig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt: groepen en individuele reizigers scheiden zou beter werken

    Prima hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Uitstekend!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Prima hotel, schone kamers, uitstekend ontbijt en een geweldige fitness!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    10
    De ligging is goed met de auto te bereiken, uitstekende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Parkeerplaats
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is goed met de auto te bereiken, uitstekende garage en perfect ontbijt. Bij metro-halte en ook veel trams en bussen voor de deur.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Zwembad toegankelijk voor kinderen tot 16 uur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad toegankelijk voor kinderen tot 16 uur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Perfect!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt is wel massaal maar prima logistiek!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet

    Comfort en ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    8,8
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed uitgebreid ontbijt. Nette kamers en een uitstekende jacuzzi en zwembad bij het nabij gelegen fitness centrum in het winkelcentrum!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,5
    Rustig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kuispersoneel niet beleefd

    Weinig lawaai

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    4,6
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wellness en fitness waren 2 van de 3 dagen dicht en dit werd niet gemeld. Onvriendelijke mensen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    8,3
    een aanrader voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    creme, zeepjes, champoo : de verpakkingen

    het comfort, de goede kamers en het heerlijk ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    We kregen een upgrade naar een suite.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De airconditioning maakte 's nachts een vervelend geluid

    We kregen een upgrade naar een suite. TOP service!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    10
    Prima accommodatie als je met de auto komt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en een Parkeerplaats
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Kamer was erg goed en netjes schoongemaakt. Ruime parkeergelegenheid als je met de auto komt.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    Groot zakelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij betaling ter plekke moesten we omgerekend 80 euro meer betalen. Erg onbeschoft aan de balie en probeerde ook nog eens 500 euro borg te vragen,omdat we geen kredietkaart hadden .Dus een tip betaal vooraf met de euro.Zal dit hotel niet meer boeken.

    Groot zakelijk hotel.Wel fijn dat er wat winkels en restaurantjes bij zaten.Ontbijt was aardig.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,6
    Super hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lift was soms wat lastig te bedienen met de kaart. Huishoudelijk personeel klopte heel zacht en kwam direct binnen.....

    Super hotel. Mooie, schone kamers. Erg leuk met winkelcentrum en restaurantjes beneden

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    Uitgebreid ontbijt tot 10.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad was tot 16.00 open voor kinderen tot 16 jaar. Kamer alleen bereikbaar met lift. Bij drukte lange wachttijden, dit was bij in/uitcheck tijden.

    Uitgebreid ontbijt tot 10.30 Heerlijke bedden Metrostation onder het hotel, ideaal! Winkelcentrum en eetgelegenheden bij het hotel. En de lange openingtijden.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    Grote kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad werd mij geweigerd omdat ik geen speedo had, dit zou meer hygienisch zijn dan de korte short die ik bij had?! Personeel aan het zwembad was zelfs vrij onbeleefd. Ontbijt was niet goed, in het algemeen weinig smaak, wel veel keuze.

    Grote kamers Receptie altijd bereikbaar in gewenste talen

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    10
    Prima hotel, stadscentrum goed te bereiken, heerlijke ruime...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel, stadscentrum goed te bereiken, heerlijke ruime kamers

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    7,9
    Het ontbijt was zeer uitgebreid met veel verse producten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was zeer uitgebreid met veel verse producten

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    10
    Wellnessfaciliteiten, winkelcentrum, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Wellnessfaciliteiten, winkelcentrum, ontbijt

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    9,6
    Comfort en luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Sauna en zwembad in de naastliggende fitness club

    Comfort en luxe

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    10
    Het Zwembad zat niet aan het hotel vast maar bij nabij...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het Zwembad zat niet aan het hotel vast maar bij nabij gelegen sportchool

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    9,6
    Uitstekende service en in de buurt van O2 arena.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op onze kamer rook het naar eten.

    Uitstekende service en in de buurt van O2 arena.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,1
    lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer was niet op tijd klaar

    lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    wifi werkt zoals bij je thuis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    zwembad is een externe firma. en niet toegankelijk voor kinderen na 16h, wat nergens vermeld werd.

    wifi werkt zoals bij je thuis. perfect dus.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    8,8
    Optimaal comfort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Te groot, te veel mensen waardoor minder gezellig

    Optimaal comfort pool,fitness, sauna restaurants

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,3
    Gastvrijheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Teveel Chinezen en absoluut te drukke lift gebruik!

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    7,5
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Clarion Congress Hotel Prague

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: