Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Claris 3-sterren

Slezská 26, Praag, 120 00, Tsjechië

#468 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 923 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    4,6
    Dikke tegenvaller
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden op de Zolder van Residence Abacta - Římská-straat 45
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte schoonmaakservice: geen schone lakens en handdoeken elke dag en zeker 15 minuten lopen van ontbijtlokatie

    Eigenlijk niets, behalve dat er een afgesloten parkeerplek voor mijn motor was.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,4
    Kamer dubbel geboekt - downgrade gekregen. Slechte service!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer op de Zolder van Residence Abacta - Římská-straat 45
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden gereserveerd bij Residence Abacta Římská (hoort bij Hotel Claris) en een paar uur van tevoren kregen we een berichtje dat we naar Hotel Claris moesten verhuizen omdat er een storing van het systeem was en daardoor de kamer overboekt was. We waren met 3 vriendinnen en werden toen in een 2-persoons kamer gestopt met een uitklapbaar logeerbedje waardoor er ook nergens meer ruimte was voor koffers of om te lopen. Een echte downgrade dus van een 4-persoonskamer met airco, koelkast etc. naar een 2-persoonskamer zonder deze faciliteiten. Ook spoelde het toilet niet goed door. Na veel gedoe en aandringen bij de receptie en bellen met de manager hebben we uiteindelijk het verschil in prijs van de kamers teruggekregen en mochten we nog 1 nacht in de eigenlijk geboekte kamer slapen. Hele slechte service!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,3
    Okee, maar daar houdt het mee op.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden op de Zolder van Residence Abacta - Římská-straat 45
    • Verbleef 4 nachten

    Er zijn dus twee gebouwen. Hoofdgebouw en 5 minuten lopen naar tweede gebouw waar wij sliepen. Zo onhandig! Kamer werd nauwelijks opgemaakt. Ontbijt was karig. Tweede gebouw is wel dichter bij metro maar als je eerst wilt ontbijten moet je dus op en neer lopen

    De lokatie is okee. Twee haltes met de metro naar het centrum. Metro 3 minuten lopen. (vanaf gebouw twee)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer op de Zolder van in Residence Abacta - Římská-straat 45
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest even naar het ontbijt lopen op een andere locatie; wij hadden nu goed weer, dus dan is het geen probleem, maar bij slecht weer kan dat vervelend zijn

    Gezellig met het hele gezin op 1 kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,2
    Goede prijs kwaliteit hotel op prima ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden en kussens zijn iets te zacht en de gordijnen mogen verduisterend zijn.

    De prijs en kwaliteit verhouding is goed. De ligging is goed genoeg om veel te voet te bereiken, anders ligt het metro station namesti miru om de hoek. Ontbijt is gratis en goed genoeg om lekker de dag mee te beginnen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    6,7
    ons verblijf stond in teken van bezoek aan onze zoon, die zeer kort in de buurt woont
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers waren basic, maar ook normaal voor de prijs. Weinig stopcontacten. Bureau was ingepalmd door grote oude televisie. Kleine legboord in badkamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,8
    Prima voor de prijs verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst duurde het erg lang voor dat we ingecheckt waren. Er werd beweert dat we niet betaald hadden terwel dit bij het boeken al direct gebeurd was. Ook kregen we 2 aparte bedden die hebben ze uiteindelijk weer naast elkaar geschoven. Hier moet je goed naar kijken met het boeken als je hier waarde aanhecht. Je kan amper staand douchen ze hebben in elke kamer een bad met een douchekop alleen kun je de douchekop nergens aan ophangen.

    Ontbijt is prima voor de prijs als je niet te veel wensen hebt. Kaas ham, jam, eitjes broodjes is aanwezig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    ik ben heel erg tevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 6 nachten

    de bedden lagen niet geweldig , je kon de veren voelen als je er op lag. maar dat was het enige wat ik er op aan te merken heb

    het was schoon en de kamers waren prima van alles voorzien. de ontbijt zaal lag mooi centraal wat erg makkelijk was.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    9,2
    Uitstekend hotel voor een scherpe prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel met een verdieping zonder lift. En geen airco.

    Rustig gelegen ingebouwde hotel. Ontbijt was basic maar volledig. Gelegen tussen 2 metro haltes en tramhaltes. Centrum is zelf te voet in 15 minuten bereikbaar. Personeel is super vriendelijk. We mochten hun computer gebruiken om onze terugvlucht online in te checken en de vouchers af te drukken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Laag prijsje, goede locatie, matige bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden op de Zolder van Residence Abacta - Římská-straat 45
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde dode matrassen, dunne kussens

    De locatie, heel dicht bij het metro station

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,8
    De prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed

    De prijs/kwaliteitverhouding

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,8
    Keurig nette kamer, vriendelijk personeel en prima lokatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keurig nette kamer, vriendelijk personeel en prima lokatie!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het bed voelde je de veringen van de matras. Nodig aan vervanging toe. Daarnaast was het ontbijt zeer beperkt

    De locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,7
    Had alles wat we nodig hadden, maar de service kon beter.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden op de Zolder van Residence Abacta - Římská-straat 45
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg schaars.

    De locatie was goed. 15 min lopen naar het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,4
    matrassen matig , ontbijt standaard , hygiëne badkamer zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden op de Zolder van Residence Abacta - Římská-straat 45
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt, matrassen ,inrichting kamer

    matrassen matig , ontbijt standaard , hygiëne badkamer zeer goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,1
    Eenvoudig maar goede accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Ontbijt was goed en uitgebreid, werd goed aangevuld. En dagelijks nieuwe handdoeken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    Goede keus voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet veel plaats om te ontbijten waardoor we soms moesten wachten op een plek

    Het ontbijt en de kamer waren inverhouding met de prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    Zeer goede ervaring, Hotel Claris in Praag!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer in Hoofdgebouw
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was geweldig. Rustig, gezellig en comfortabel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    5,4
    De locatie: centraal maar wel rustig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer in Hoofdgebouw
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was helemaal niet vriendelijk en het hotel lijkt inpersoneel

    De locatie: centraal maar wel rustig

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,3
    Ontbijt en personeel was helemaal prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden sliepen zeer slecht waardoor wij hebben besloten om 1 nacht eerder weg te gaan

    Ontbijt en personeel was helemaal prima!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    7,9
    metro/tram
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 7 nachten

    ontbijt

    metro/tram

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden in Hoofdgebouw
    • Verbleef 4 nachten

    De douche kon niet worden opgehangen. Ontbijt matig.

    Goede bedden. Dichtbij de metro en met 2 haltes in het centrum.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,3
    Prijs/kwaliteit past.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs/kwaliteit past. Dicht bij de oude stad, maar 15 minuten lopen. Ook metro en tram dichtbij. Supermarkt aan de overkant. Vriendelijk personeel, spreken allen Engels. Ontbijt past bij de prijs van het hotel.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2015

    7,1
    lag goed centraal openbaar vervoer in de buurt, ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    lag goed centraal openbaar vervoer in de buurt, ontbijt prima rustig

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: