Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over EA Hotel Royal Esprit 4-sterren

Jakubská 5, Praag, 110 00, Tsjechië

#420 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 747 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad had een veel te hoge instap. Je moest douchen in het bad maar de douche kop kon je niet ophangen. Bad was erg beschadigd van het vallen van de douche kop. ‘s-Nachts stond er voor het hotel een accordeonist welke werkelijk heel de nacht muziek maakte. Hier kwam dan weer beschonken jeugd op af. Slechte nachtrust.

    Perfecte ligging. Aan de rand van het oude gedeelte in de buurt van de grote winkelcentra. Lekker ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Het was een fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er bleek ineens een af andere dure drank uit de minibar te zijn gehaald terwijl ik niets heb gehad. Ik geef dit door als dit vaker voorkomt is er iemand van het personeel niet eerlijk. De dame bij de receptie gaf aan dat ze het nu zelf moest betalen dit vind ik erg raar

    Erg goed ontbijt en een erg mooie kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,3
    Goed hotel voor city trip in Praag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niks, we waren tevreden.

    Hotel goed en centraal gelegen, op loopafstand van centrum en bezienswaardigheden en heel vlakbij het openbaar vervoer. Hotel schoon. Kamer schoon en prima, bed goed (king size) en badkamer oke. Staf bij de receptie vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Samen met mijn zoon 4 dagen Praag geweest. Dit hotel biedt voor deze prijs een prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de ontbijtruimte in de kelder is. Met mooi weer zou het fijn zijn om op het terras van het hotel te kunnen ontbijten.

    Prima hotel op loopafstand van het oude stadscentrum. Kamers voldoende ruim en met airco. Bedden zijn hard maar slapen prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,3
    Kamer was super.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was super. En echt proper. Ontbijt dik in orde. Enkel jammer dat int algemeen de Tjechen niet echt vriendelijk zijn. Uitgezonderd de vrirndelijlke oude man aan de balie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    5,4
    Zeer matig hotel in Praag - geen goed prijs / kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren ouderwets, krap, en personeel niet erg vriendelijk. Toen ik aan het uitchecken was werd direct de mini-bar gecontroleerd terwijl mijn partner nog op de kamer was (?!).

    Locatie is goed en parking bij hotel is voorzien.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,5
    Aangenaam
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het receptie-personeel mag wat vriendelijker, kamer LOEI-heet van binnen (airco deed niets tot weinig) en echt heel schoon is het hotel / zijn de kamers niet.

    Locatie was fijn, heel centraal. Ontbijt was uitgebreid en de hotelkamer was redelijk ruim. Prettig dat onze Chihuahua gewoon mee kon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    Vriendelijk receptie medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nou vooruit dan: ophangsysteem doucheslang ontbreekt.

    Vriendelijk receptie medewerkers. Uitstekende locatie in oud Praag. Airco.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    8,8
    Voortrefelijke keuze voor een city/center verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets het noemen waard

    Ons beviel eigenlijk alles, de vriendelijkheid van de receptie-staf, de kamer, het ontbijt, et cetera

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,2
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt met genoeg keuze en een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer voor 1 Persoon.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt met genoeg keuze en een ruime kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    Afwisselend ontbijt, en goede schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Afwisselend ontbijt, en goede schone kamers

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    2,5
    Hotel met personeel wat je niet kunt vertrouwen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel met personeel wat je niet kunt vertrouwen. Prima locatie. Maar wil je dat je spullen uit je kamer wordt gestolen moet je hier beslist naar toe gaan.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    2,5
    Helemaal niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijk personeel Slecht ontvangst geen informatie ontvangen Slechte kamer, vieze badkamer geen fatsoendelijk douche. Je kunt niet rustig ontbijten, personeel ziet je het liefste vertrekken. Slechte onprofessionele afwikkeling parkeren! Terwijl het buiten 23 graden is staat binnen de verwarming op 27-28 graden. Vies warm dus. Geen sfeer in hotel, personeel lijkt zich te vervelen.

    Helemaal niets

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    7,9
    Goede ligging met goede prijs kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte WiFi in de kamer

    Goede ligging met goede prijs kwaliteitsverhouding

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van EA Hotel Royal Esprit

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: