Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Golden City Garni 3-sterren

Táboritská 3, Praag, 130 00, Tsjechië

#401 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2942 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 57

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,5
    Prima slaapplaats
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Engels aan de receptie was bijna niet te verstaan. Hij was eigenlijk bezig op zijn mobiel en had weinig zin om gestoord te worden.

    Lekker grote kamer voor weinig geld. Prima ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,9
    Prima basic uitvalsbasis voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt met oploskoffie

    De locatie is meer dan prima als uitvalsbasis. Bij het hotel stoppen alle bussen en trams die nodig zijn om de stad in te gaan. De wijk is leuk, met genoeg restaurants om 's avonds vanuit het hotel lopend naar toe te gaan. De kamer was basic maar ruim ondanks de schuine wanden van de zolderkamer. De matrassen waren wat hard, maar de kussens prima. De douche was prima. Voor het bedrag wat wij betaalden verwacht je ook niet meer luxe dan dit. Het ontbijt was redelijk uitgebreid, maar de locatie vonden wij erg ongezellig en nogal krap. Het grootste nadeel: er werd oploskoffie geschonken. Ontbijt alles bijelkaar geen aanrader.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Prima verblijf voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Viel niet tegen, maar verwacht geen super mooie kamer, kamer was gewoon oké!

    Fijn personeel, dat je graag op weg helpt! Vanuit het hotel ook makkelijk te reizen door de stad. Trams stoppen letterlijk voor de deur (geen last van het geluid vanaf de kamer)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,2
    Top hotel voor de prijs die je betaald!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als ik dan toch iets moet noemen: het licht in de gang (van de kamer zelf) ging automatisch aan bij beweging en het licht in de badkamer zat op een soort tijdklok, dus ging uit als je onder de douche stond. Dat was een beetje jammer :)

    Prima ontbijt, prima kamer en centrum is makkelijk te bereiken met OV (stopt voor de deur). In het hotel goedkope frisdrank/biertjes te koop en wat eetzaken in de directe omgeving. Voor deze prijs gewoon TOP!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Alles wat je nodig hebt als je niet teveel verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was zo goed als geen wifi bereik in de kamer. Veel geluidsoverlast van de straat door de trams, ook 's nachts.

    Zeer uitgebreid en variërend ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    4,2
    Eenvoudig hotel, op afstand van centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie wat ver van de binnensrad (oude stad). Kamer verzorging matig, 1 x bed niet opgemaakt, personeel wisel4nd in vriendelijkheid, ontbijt uitvoerig ( typisch voor Oost Europeses landen, met soep, cake, salades, oploskoffie).

    personeel is vriendelijk. Vanaf de locatie naar oud stad lopen is 35 minuten, tram in de buurt van hotel gaat niet tot oude stad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,0
    Geen 3 sterren waard. Ik heb er geen foto's van genomen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's op de website van booking.com laten compleet wat anders zien dan de kamer die wij hadden, nl, een zolderkamer op de 4e etage, zonder airco en een kapotte lift. Die is ook niet gerepareerd in de 4 dagen dat wij daar waren. De kamer was/is een zeer benauwde ruimte. Kon amper om het bed heen lopen, stoot je hoofd tegen de schuine wand. Koelkast en ventilator waren stuk. De douche geeft ineens loeiheet water, het was niet schoon. Geen handdoekenwissel, we hebben ze uiteindelijk zelf bij de schoonmaak gehaald. Het ontbijt is in het souterain, nauwelijks frisse lucht met een enorme akoestiek. Wij zijn buiten de deur gaan ontbijten. Feitelijk hadden we 4 nachten een dak boven ons hoofd.

    De locatie is goed, zowel lopend als met de bus ben je vlot in het centrum. Personeel was aardig, echter leek het erop dat ze je relaas aanhoren en er verder niets aan konden en kunnen veranderen. Ook zij hebben waarschijnlijk te "dealen" met "bad management". Er is op loopafstand een 24/7 bewaakte parkeerplaats voor 7 euro pd. Dat is beduidend lager dan de 20 euro die ze bij het hotel vragen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Eenvoudig maar prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uitsluitend zeer vriendelijk personeel. De ligging, vlak bij de tramhalte, 4 stops naar het centrum. Ook s'nachts rijden er trams, dus je komt altijd terug naar je hotel. Wifi werkte goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Wij boekten een non-smoking room, maar kregen een kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij boekten een non-smoking room, maar kregen een kamer met een vieze rooklucht. Raampje open en het ging wel, maar als je dat in de winter doet, wordt het erg koud

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,5
    Prima hotel voor korte citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijtruimte was niet gezellig - aan vernieuwing toe, luchtrooster in badkamer mag gereinigd worden

    Locatie, harde maar goede matras met dik kussen, kamer achterin was geluidsdicht, zeer uitgebreid ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,7
    Tevreden voor doelstelling
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de voorkant betekende raam dichthouden tegen verkeersherrie. Verouderd interieur.

    Hotel dichtbij centrum. Aanbieding en kwaliteit passende verhouding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,2
    We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt, maar de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt, maar de kamers waren prima. De kamers waren schoon en iedere dag werd er schoongemaakt en lagen er nieuwe handdoeken. Het personeel bij de receptie was ook erg behulpzaam.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,5
    Prima uitgangspositie om de stad te bereiken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was kleiner dan verwacht, foto's gaven de indruk dat het wat ruimer zou zijn. Het was jammer dat de douchekop loszat.

    Het bed was erg lekker en de tramhalte voor de deur was heel erg fijn. Ook het ontbijt was prima en het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,8
    Leuk adres voor een stedentrip!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt daar in tegen had beter gekund. Matig en weinig keuze brood was niet altijd even vers.

    Voor de prijs dat wij moesten betalen had je echt een super hotel. Mooie ligging. Tramhalte voor de deur. 4 haltes naar het centrum en ik het centrum is alles prima te belopen!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,9
    Een fijn betaalbaar hotel op de perfecte locatie met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer van het ongezellige tl-buislicht op onze kamer, maar dat is misschien niet zo op elke kamer.

    Een uitgebreid ontbijtbuffet, de locatie want de tramhalte is voor de deur en in een paar haltes ben je in het centrum

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,5
    Een goed hotel was niet al te duur is
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De lift is wat aan de oude kant en niet heel erg groot maar het was goed te doen.

    De tram naar het centrum stopt zo goed als voor de deur maar je kunt het ook lopen. Het internet was er lekker snel dus ik kon mij 's avonds goed vermaken op de kamer. De eerste keer moet je aanbellen en daarna krijg je een magnetische sleutel waarmee je de voordeur, lift en kamerdeur kunt openen als je eruit of erin wilt. Het ontbijt beneden in de kelder was ook goed en lekker uitgebreid.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,5
    Perfect hotel voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Het ontbijt viel erg tegen (logisch gezien de prijs) oud/taai brood, beleg e.d. lag niet gekoeld. - Handdoeken zijn 1x in de 5 dagen vervangen, bed is niet verschoond in deze dagen.

    - De kamers waren erg groot. Er was een koelkast,magnetron/oven, waterkoker etc. aanwezig. - De locatie was perfect. De tramhalte ligt enkele meters van het hotel af en in enkele haltes sta je in het centrum. - Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,7
    Een net hotel zonder veel luxe.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer aan zeer drukke straat straat. 's Nacht een raam open betekent veel lawaai overlast.

    Kamers keurig en schoon maar gedateerd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    Hotel prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeer door de straat, enorm veel

    Ontbijt en klant vriendelijk heid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,1
    een fijne tijd gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Vooral de bedden waren goed en ook het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    6,3
    Ideaal voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde accommodatie, geluid van andere gasten

    Prijs van het hotel, ideaal voor een kort verblijf

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    7,1
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Materas lag niet goed (hard) Ontbijt was minder

    Vriendelijk personeel Kort aan tramhalte

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,3
    Ligging en prijs/kwaliteit zijn uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging en prijs/kwaliteit zijn uitstekend

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,9
    Ruime kamer en de locatie.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Teveel stof.

    Ruime kamer en de locatie. Om de 5 minuten hadden we een tram. Bushalte was recht tegenover het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    10
    heerlijk en rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    alles was perfect

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,5
    Heerlijke uitvalsbasis met alles wat je nodig hebt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht en dat onze kamer op zolder was.

    Een ruime, rustige en nette kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Erg vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vriendelijk personeel. Helpt je goed op weg. Dichtbij een tramhalte

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    3,8
    Het verblijf in Praag is schitterend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene Lakens waren vies e wij hadden allebei jeuk

    Ducht bij de tram

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Goed hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was klein en lekte. De kamer was net geverfd zonder dat wij dit wisten.

    Uitstekende WiFi en het uitgebreide ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,5
    Gast vriendelijk
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte wat krab maar ontbijt was goed lokatie prima

    Gast vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,3
    De grootte van de kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    De grootte van de kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    7,1
    Goed verblijf, leuke locatie, aardig personeel hygiene kan beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene in de badkamer

    De kamers waren heel mooi en aardig personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    7,5
    Eenvoudig hotel waar vandaan je makkelijk naar het centrum kan reizen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel vlak naast tramhalte

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    9,2
    Prima hotel en tramhalte voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid

    De vriendelijkheid/gastvrijheid van het personeel! De uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    7,9
    De ligging van het hotel, met een tramhalte dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    maar 4 handdoeken gehad voor 3 nachten, 2 personen.

    De ligging van het hotel, met een tramhalte dichtbij.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,1
    TV zenders + beeldkwaliteit waren wat minder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    TV zenders + beeldkwaliteit waren wat minder.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    6,3
    Goed gelegen hotel voor prima prijs, hygiene was minder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Oud en vooral stoffig

    Goede locatie, de stad is makkelijk te bereiken per tram. Ontbijt was goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,3
    Aanrader dit hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was uitstekend! De locatie was prima. Fijn dat er een koelkast en waterkoker op de kamer waren.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding is goed. Redelijk comfortabel voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet en badruimte aan de kleine kant.

    Bedden waren goed. Locatie is goed. Verschoning van beddengoed en hand en baddoeken goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Een goede accommodatie om te mogen overnachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Dat de schoonmaakster vaak vergat om het toiletpapier bij te vullen.

    Dat tramhalte Lipanská om de hoek is.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Prijs qualiteit was perfect

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,2
    Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt, zeer goed.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,1
    De kamer zag er mooi uit, leek eerder op een appartement!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De schoonmaakster komt een keer in de drie dagen langs. Dat is wel belangrijk om te weten m.b.t. vuilniszakken en/of het gebruik van (hand)doeken. Verder was de locatie zelf niet geweldig, zoals in de recensies te lezen was, maar er is wel een goede aansluiting met het openbaar vervoer dat regelmatig komt en op ruim 20 meter afstand stopt!

    De kamer zag er mooi uit, leek eerder op een appartement! Het personeel is daarnaast behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    8,8
    Er was een tram station bijna voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De rookruimte zit /s avonds op slot. Het is verbonden aan de ontbijtruimte. Het uitzicht is minder. Maar dat is op de vierde verdieping niet vreemd.

    Er was een tram station bijna voor de deur. Het is een eenvoudig maar prima hotel.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,3
    Gezellige kamer met zitje en mogelijkheid om op kamer iets...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hogere toiletpot en de kop van de douche stond niet goed afgesteld. Maar dit is een detail.

    Gezellige kamer met zitje en mogelijkheid om op kamer iets op te warmen en koffie of thee te maken. Goede verlichting bij heerlijke bedden. Vriendelijk personeel en sfeervol ingericht. Voor ons perfecte ligging. Super ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    7,9
    Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer wordt alleen schoongemaakt op de plekken die in het zicht zijn. In de kledingkast lag een dikke laag stof. Ook moest ik de douche zeker 10 minuten laten lopen, voordat er schoon water uit kwam.

    Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. De manager zelf ook. Het ontbijt was lekker uitgebreid en er was meer dan genoeg, maar je moet wel van op tijd opstaan houden.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    10
    *goed bereikbaar via openbaar vervoer, tram elke paar...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    vakantie te kort

    *goed bereikbaar via openbaar vervoer, tram elke paar minuten voor de deur *ontbijt zeer uitgebreid * prijs * rustig (kamer 22) vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    Ontbijt is sober maar goed, de kamers wat gedateerd maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de gedateerde kamers

    Ontbijt is sober maar goed, de kamers wat gedateerd maar schoon, personeel heel behulpzaam en vriendelijk

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    8,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    matras in het bed

    locatie

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,5
    Prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Verouderde design

    Prijs

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    8,8
    centrum is makkelijk te bereiken met de tram.
    • Vakantiereis
    • Stel

    centrum is makkelijk te bereiken met de tram. kamer van alle gemakken voorzien.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    5,0
    Het ontbijt en de ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen airco, geluidsoverlast (verkeer), schoonmaakdienst

    Het ontbijt en de ligging.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,5
    De ontvangst was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De muziek bij het ontbijt!. Ik miste kaas met smaak.

    De ontvangst was uitstekend. Het ontbijt ( prijs kwaliteit) was goed

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    6,7
    Locatie, tram stopt bijna voor de deur en na 3 haltes zit je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden zeer hard. Parkeren duur, 20 euro per dag.

    Locatie, tram stopt bijna voor de deur en na 3 haltes zit je in het centrum.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    8,8
    Ruime kamer, goed Engelssprekende staf, supersnelle Wi-Fi.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vloer badkamer was niet super schoon. Bij warm weer kamer ook warm. Er is wel airco.

    Ruime kamer, goed Engelssprekende staf, supersnelle Wi-Fi.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    8,8
    Prijs/kwaliteitsverhouding, alsook uitrusting en grootte...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Prijs/kwaliteitsverhouding, alsook uitrusting en grootte van hotelkamer, toereikende WiFi en vriendelijkheid personeel.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    10
    Niks!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks!

Er zijn ook 24 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 57

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Golden City Garni

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: