Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Green Garden Hotel 4-sterren

Fügnerovo náměstí 1865/4, Praag, 12000, Tsjechië

#96 van de 612 hotels in Praag

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1470 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,8
    Een mooi verblijf op loopafstand van vele bezienswaardigheden van een prachtige stad
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    (1) Een klacht van mij over slechte handdoeken na de derde overnachting, werd heel serieus opgepakt; ik had een Superior room en de handdoeken na de derde overnachting waren van zeer slechte kwaliteit en verouderd (een paar zelf gerafeld). De manager is toen gaan controleren en ook bij andere kamers en men is er goed van geschrokken is mij verteld. Hebben gelijk alles vervangen en nieuwe besteld en hebben mij bedankt met een fles champagne van 0.375 liter. Was een leuk gebaar. (2) Alle zenders waren in de lokale taal. Niet eens CNN of een kanaal met Business Updates.

    Het uitzicht en de rust. Heel dichtbij het Toeristen kantoor en ook op 5 minuten lopen van het metro station I.P. Pavlova. Dus ideale lokatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het omzetten van de prijs naar CZK aan een slechte koers, waardoor de prijs 10% duurder werd.

    De vriendelijkheid van het personeel en de charme van het hotel. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zelfs na de omrekening naar CZK.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    9,6
    geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    alles was in orde

    Zeer vriendelijk personeel - op wandelafstand van de metro waarmee je in no-time het centrum bereikt. goede prijs/kwaliteitsverhouding

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,2
    Fijn verblijf! Netjes, vriendelijk personeel én een super ligging!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen; weinig keuze, met name een Tsjechisch en weinig/ geen internationaal aanbod. Verder ook een heel kleine eetzaal, iedereen zit redelijk dicht op elkaar.

    * De kamer was super schoon én we hadden een prachtig uitzicht op de stad (zoals aangevraagd). * Vriendelijk personeel, zeer bereid om je bij alles te helpen en altijd in voor een praatje.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Fijn om af en toe weer terug op de kamer te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het een beetje irritant worden dat ik elke ochtend om mn kamernummer werd gevraagd tijdens het ontbijt. Ik zou het een beter idee vinden om bij binnenkomst van het ontbijtbuffet je kamer nummer op te geven en dat je daarna niet meer werd gevraagd om je kamernummer.

    Mooie kamer, fijne douche.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,2
    Prima hotel met goede voorzieningen op goede locatie (niets op aan te merken)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Grote zeer nette kamers met airco. Prima ontbijt vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eigen restaurant serveert betaalbare zeer smakelijke gerechten (wat niet van alle restaurants in Praag gezegd kan worden). Liefst bij boeken doorgeven indien een parkeerplaats gewenst is. Zij regelen dan een plek in een zeer nabij gelegen parkeergarage voor 20 euro per dag (2017). Smalle doorgang bij in- en uitrijden, maar met normale gezinsauto is het te doen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Niets op aan te merken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets, alles was tip top in orde!

    Niets op aan te merken. Prachtig hotel, prachtige kamers, heel vriendelijk personeel, werden voor gereden met de wagen naar de ondergrondse parking, en met de man van het hotel mee terug. Na we iets vergeten waren in de wagen, reden ze zelfs even terug met ons. Ontbijt heel goed in orde, ook het restaurant heel lekker eten. Ik ga zeker terug!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,2
    Kwaliteit is zeker in verhouding tot de prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bijvullen ontbijt duurde iets te lang en weinig keuze in brood. Terras is zeer klein om 's avonds bij goed weer nog iets te drinken.

    Kwaliteit is zeker in verhouding tot de prijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    9,2
    Dit hotel is een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wagen werd geparkeerd door het personeel op een afstand van het hotel, parkeren was duur. De ontbijtruimte was nogal klein en daardoor was het nogal druk aan het buffet.

    De kamer was prima voor drie volwassenen. Zeer verzorgd ontbijt. Uitstekend gelegen op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    Op een goede afstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Eén keer gegeten in restaurant van hotel en dat viel tegen.

    Op een goede afstand van het centrum. In de omgeving is het niet zo toeristisch en dat merk je aan de prijzen in de horeca en restaurants. Keurige kamers en behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,5
    We hebben het heerlijk gehad in het Green Garden Hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets alleen dat minpuntje over de rooklucht in onze gang van de kamer.

    Green Garden Hotel is een prima hotel. Mooie ruime kamer voor met zijn drieen, alles aanwezig. Goed ontbijt en in het restaurant kun je ook heerlijk eten. We hebben ons prima vermaakt, niet te ver van de binnenstad. Een dag met Hop on en Hop off gereisd ook dat is een aanrader. Alleen in het hotel staat dat je niet mag roken ook op de kamer niet maar in de gang van onze kamer roken we toch rook. Of dat misschien door de airco kwam we weten het niet. Dat was een minpuntje voor de rest prima verblijf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,9
    Prima Hotel zonder meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Alles zeer netjes maar badkamer mag iets ruimer zijn. Ontbijt ruimschoots voldoende maar misschien wat meer variatie mogelijk.

    Prima Hotel zonder meer. Zeer lekker gegeten in het restaurant van het hotel en dit met een uitstekende bediening!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    7,5
    Zeer tevreden over het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het matras vond ik te hard. Het ontbijt vond ik magertjes. Zeker als je wat later kwam in de morgen, werd er met mate bijgevuld.

    Het hotel ligt even buiten het centrum zodat het wat rustiger is. Wij zaten op gunstige kamer ivm hoofdwegen die langs het hotel lopen. Maar de dubbele beglazing houdt veel lawaai tegen van het wegverkeer. Het personeel is heel vriendelijk en de kamers zijn schoon en netjes en elke dag schone handdoeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    7,5
    Prima hotel, wij hadden een ruime familie kamer met 2 aparte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer lag aan een heel drukke weg, je hoort continu verkeer, ook veel sirenes hele nacht door. Maar ik zou hierdoor niet afhaken want het is gewoon een prima hotel

    Prima hotel, wij hadden een ruime familie kamer met 2 aparte slaapkamers, auto kan worden geparkeerd in garage iets verderop, daar loodsen ze je naar toe, goed geregeld. Ontbijt prima, oude stad is ongeveer 20 minuten lopen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    6,7
    Het verlies van een reisgenoot
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was men bij aankomst niet zo aardig. Wij hebben kort,voor deze reis onze lieve reisgenoot verloren. Wij snappen wel dat de kamers ingedeeld zijn, en daar vroegen wij ook niet om. Wat we wel ter spraken brachten of er iets geregeld kon worden inz het reeds betaalde ontbijt. Sorry hoor ,als je verteld dat zeer kort geleden onze vriendin is overleden verwacht je op z'n minst een reactie van bv gecondoleerd of wat erg. Nee dat is niet mogelijk was het antwoord. Tevens was er een jas blijven liggen in de taxi met het verzoek om de chauffeur te bellen was het antwoord ook zeer kort en krachtig .Gaat niet is via internet besteld. Dat hebben we dus maar zelf opgelost. Moet wel zeggen naar een paar minuten draaide deze,onvrienlijke dame wel bij. Het overige personeel is zeer hulpvaardig en beleefd. Waarom kan zo'n hotel niet een klein gebaar maken voor 4 dagen betaald ontbijt die niet genuttigd wordt. Wat kost het voor een moeite om te zeggen : dames ondank dit toch een fijn verblijf.

    Goed ontbijt schone kamer goede ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    Stille kamer aan achterzijde hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was sober

    Stille kamer aan achterzijde hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunt

    Mooie goed onderhouden kamer, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    8,3
    Reuze leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Afruimen van ontbijttafel terwijl je nog niet begonnen bent maar staat aan te schuiven.

    Ontbijt ruime keuze. Kamers top.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,6
    Een mooi hotel in een prachtig Praag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was jammer dat de hotelbar om 23.30 sluit.

    Super gelegen, heel erg schoon en mooie kamers iets klassiek maar toch mooi!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    9,2
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ruim ontbijtbuffet, kamer prima in orde

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    Vriendelijk zijn is een groot probleem in Tsjechië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel grandioos tegen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Prima hotel om enkele dagen te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het diner in het restaurant. Had beter gekund.

    De gastvrijheid van de medewerkers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Fijn hotel, heel vriendelijk behulpzaam personeel. Schone ruime kamers met nette badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtkamer was klein, daardoor moesten we uitwijken naar aangrenzende ruimte.

    Mooi oud pand met moderne faciliteiten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was prima

    Vriendelijke mensen behulpzaam

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,3
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras

    Ontbijt en vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    9,2
    Relaxed praag bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was prima. Hotel was goed bereikbaar en van alle comfort voorzien

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,9
    prima locatie ! ontbijt goed, mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    8,3
    Ruime kamer, vriendelijk personeel,goed bereikbare locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt tussen twee drukke wegen in en hierdoor wel gehorig, verkeer gaat de hele nacht door.

    Ruime kamer, vriendelijk personeel,goed bereikbare locatie

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    Hotel heeft een prima locatie om de stad te verkennen, alles...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wel wat lawaai van het verkeer, maar de ramen zijn behoorlijk geluiddicht, dus niet echt last van gehad.

    Hotel heeft een prima locatie om de stad te verkennen, alles is te voet te bereiken en ook de tramhalte maar op een 5 minuutjes lopen.Schone ruime kamers, nette badkamer, prima ontbijt met een ruime keuze.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    9,6
    Het personeel is super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt kon iets meer broodsoorten/croissants aanbieden; voor de rest ook weer prima.

    Het personeel is super vriendelijk. Goede bedden , goede airco. Absoluut aan te raden!

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    9,6
    Uitstekend hotel, dicht bij het centrum met een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend hotel, dicht bij het centrum met een voortreffelijk ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,3
    Erg schoon, prijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lift heeft vaak storing Indien slecht ter been, is het centrum lopend een beetje ver

    Erg schoon, prijs

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    9,6
    Beautiful hotel, clean, tidy, friendly and helpful personnel,
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beautiful hotel, clean, tidy, friendly and helpful personnel,

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    8,3
    Mooi, grote kamer met prima bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren van de auto erg duur €20,00 per dag

    Mooi, grote kamer met prima bedden

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    8,8
    goede ontvangst en uitleg,goedelocatie,prijskwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    goede ontvangst en uitleg,goedelocatie,prijskwaliteit,goedontbijt

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Green Garden Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: